Προς το περιεχόμενο

Βενζινοκίνητο αυτοκίνητο

fotisnafplion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πράγματι τρελά εργαλεία. Πάνε τον κώλο τους. Αυτό το μείγμα που καίνε τι ακριβώς είναι; Νιτρομεθάνιο ή νιτρομεθανόλη νομίζω το λένε; Πανάκριβο και πολύ εύφλεκτο.

Και τρελή μαστούρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον ας πω την εμπειρία μου στα βενζινοκίνητα

καίνε νιτρομεθανόλη και είναι αρκετά ακριβό καύσιμο (κάπου στα 15€ το λίτρο) εξαιρετικά εύφλεκτο! μην επιχείρησει ποτέ κανείς να ρίξει τέτοιο καύσιμο μέσα παπάκι κτλ!!! το παπάκι θα πάει πολύ γρήγορα για λίγο αλλά το ποιο πιθανό είναι να κάψετε την μηχανη!! χαχαχαχαχα

Τα βενζινοκίνητα εκτός των πρώτων εξόδων για την αγορά του αμαξιού με την τηλεκατεύθυνση μετά θέλουν να έχεις αρκετή ώρα, όρεξη και φυσικά χρήματα για να το συντηρείς.

Τα λεφτά της συντήρησής πάνε ποιο πολύ στα ανταλλακτικά αφού όλο και κάτι θα σπάσεις με το παιχνίδι αφού τα αμαξάκια πάνε "τάπα"

σου προτείνω να πάρεις κάποιο 1/8 buggy γιατί στο χώμα βγάζεις τρελά γούστα!

Εγώ έχω ενα Inferno GT της Kyosho κλίμακα 1/8.

Πάρα πολύ καλό, και η αίσθηση να πιάνεις σχεδόν 100km/h με ένα πραγματάκι είναι φοβερή, επίσης για να μάθεις να πηγαίνει ευθεία θα περάσουν αρκετές μέρες.

Το θέμα είναι οτι αυτά είναι να έχεις λεφτλα να ρίζνεις πάνω τους!!!! Υπάρχει πάντα κάτι που θα δείς και θα θελήσεις να το βάλεις... Στις πρώτες μέρες που θα το κοπανήσεις όλα και κάτι θα πάθει. Επίσης τα πρώτα λάστιχα που έχουν δεν είναι τόσο καλά... Αλλα μπορείς να κάνεις παπάδες... Είχα βάλει με έναν φίλο με ένα Dynamic 125cc εκίννηση και το πέρασε σαν σταματημένο, όσο έφτανε η εμβέλεια.

Αν πιστεύεις οτι μπορείς και έχεις χρήματα για την "κ@υλ@" σου πάρε ανεπιφήλαχτα!

Εγώ κοιτάω για κανα ηλεκτρικό αεροπλανάκι για τώρα!

Πω πω με έχετε πορώσει ακόμα περισσότερο τώρα........... Όταν λέτε ότι χρειάζεται χρήμα πολύ μετά για πόσο χρήμα μιλάμε?? Έστω ότι δίνω 350 ευρώ για το αμαξάκι, μετά πόσα έξοδα περίπου θα χρειάζεται αν το τρέχω καμιά ώρα την ημέρα για παράδειγμα?

Μου αρέσουν πολύ τα πίστας επειδή και στην πραγματικότητα με ελκύουν περισσότερο οι αγώνες σε άσφαλτο.

Τέλος πρέπει να προσέξω κάτι στα μηχανικά μέρη που θα χει πάνω? Να αποφύγω τίποτα συγκεκριμένο?

Εγώ λέω να πάρω ένα σε κλίμακα 1:1

http://www.youtube.com/watch?v=_kEIykO-750&NR=1

(έχει κι εγγύηση από την αντιπροσωπεία :-))

Μήπως είδατε τον Παναή?

http://www.youtube.com/watch?v=VVdkKnSqRlY&NR=1

Koίτα το κάυσιμο είναι ακριβό... μετά θα αλλάζεις συχνά μπουζί, ειδικά στην αρχή που θα το τρέχεις με ρυθμίσεις στο καρμπιρατέρ να είναι δίνει πολύ βενζίνα για να στρώσει το μοτεράκι... Λάστιχα θα αλλάξεις γρήγορα, γιατί τρώγονται αμέσως, με μια "βόλτα" θα δείς οτι θα έχουν φαγωθεί αρκετά. Επειδή αρκετά μέρη του αυτοκινήτου είναι απο πλαστικό υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν απο στούκα... Μπορείς όμως ότι σου χαλάει να το παίρνεις βελτιωμένο, δηλαδή μεταλλικά ψαλίδια, αγωνιστικά λάστιχα που κρατάνε πολύ, (μπορείς να πάρεις και σλίκ).

Γενικά υπάρχουν ΠΟΛΛΑ πράγματα που μπορείς να αλλάξεις στο αμαξάκι σου.

*Συμβουλή, να τρέχεις πάντα με το καπάκι του για να γλιτώσεις τις ζημιές απο τούμπες. Και να ανοίξεις τρύπες στο μπροστά και πίσω παράθυρο για να περνάει αέρας.

• 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα! Εχω παραγγειλει ενα βενζινο κινητο απο το παρακατω site '' http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=488 '' θελω την γνωμη σας και να μου πειτε αν χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο μπουζοπιπα και καυσιμα την πρωτη φορα που το βαλω μπρος.

Καλησπέρα! Εχω παραγγειλει ενα βενζινο κινητο απο το παρακατω site '' http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=488 '' θελω την γνωμη σας και να μου πειτε αν χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο μπουζοπιπα και καυσιμα την πρωτη φορα που το βαλω μπρος.

Όχι. Αλλα θα πρέπει να κ΄ψεις κανα 2 ρεζερβουαρ με ρύθμιση στο καρμπιρατέρ να είναι μπουκομένο. θα σου λέει μέσα στα χαρτιά λογικά, για να λαδωθεί καλά ο κύλινδρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...