axilleas_p Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 για καποιο χαζο λογο αφου καθομουν και το εξινα στον υπολογιστη αποφασισα να κανω update στο windows live και αναθεμα την ωρα και την στιγμη! εχω ενεργοποιησει μια νεα εφαρμογη των windows το wildows live family safety και καθε φορα πρεπει να το απενεργοποιω χειροκινητα για να μπω σε οποιοδηποτε site οταν ανοιγω τον υπολογιστη ακομα και το google ! αυτο το πραγμα δεν εχει uninstall ουτε μπορω να το βρω σταην απεγκατασταση προγραμματων! βοηθηστε με να απαλαγω απο αυτην την ενοχλητικη εφαρμογη σας παρακαλω!:fear:
giorgos147 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 για καποιο χαζο λογο αφου καθομουν και το εξινα στον υπολογιστη \ Τι έξυνες;Πιο έξυνες;Γιατί το έξυνες;Και πότε το έξυνες; :shock::p:p Τέλος πάντων!Δε με νοιάζει Δες εδώ
dark_banishing Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και από το προγραμματάκι που έχει στο βήμα 9 το έκανα uninstall. Είναι το ίδιο που έκανες και την εγκατάσταση του msn και του live safety.
axilleas_p Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και από το προγραμματάκι που έχει στο βήμα 9 το έκανα uninstall. Είναι το ίδιο που έκανες και την εγκατάσταση του msn και του live safety. πως το εκανες uninstall ρε φιλε! δεν μπορω! μονο να το ξανακανω install ειναι στην ουσια! εχω ελληνικα vista και εχω καραμπερδευτει! ασε που ειμαι χεστης και το καινουριο μου laptopaki φοβαμαι οτι θα πατησω ενα κουμπι και θα ανατιναχτει!
dark_banishing Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Για δοκίμασε από το Control Panel -> Add/Remove Programs -> Windows Live Essential Tools
axilleas_p Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 αυτο ηταν αδερφε! ευχαρηστω πολύ και τους δυο! να σαι καλα! καταργηση λοιπον το windows live essential και απο κει μετα σε ρωταει ποιο απο ολα θες να καταργησεις τσεκάρεις το family safety και τελειωνουν τα δραματα! δεν εχω συναντησει ποιο χαζη εφαρμογη απο αυτην ποτε! αλλα καλα να παθω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.