Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση Vodafone για iPhone 3G

Vasilisxd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την τιμή μου την ανακοινώσανε απο το Vservice (της Vodafone) και όπως μου είπανε πρόκειτε για τιμή επισκευής.

Μετά απο αυτά που άκουσα δέν ξανα-ασχολούμε με τους κυρίους ούτε με την εν λόγω Εταιρία , ειδικά απο την στιγμή

που ξέρω ότι στο κινητό μου δέν έχει πέσει σταγόνα νερό. Με γράφουν μία αυτοι... τους γράφω 10 εγώ.

Το φτιάχνω μονος μου και αμα ξανα-δούνε σύνδεση απο εμένα να με @#$$%@#$.

"Ηδη έχω προβεί σε διακοπή της συνδεσης μου και ας πληρώνω τα πάγια. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

Μακάρι να μην σας τύχει να σας χαλάσει το iPhone ...

(Υ.σ Περιμένω το κλασικό τηλεφώνημα απο τα κεντρικά της Vodafone , που σε πρίζουν να τους πείς τον λόγο που

αποχωρείς απο την Εταιρία , έ ρε τι έχουν να ακούσουν και αυτοι)

Πρώτον, η Vodafone στο θέμα του service (ειδικά για το iPhone) είναι άψογη. 3 φίλοι έτυχε να δώσουν iPhone για service (για διαφορετικό πρόβλημα ο καθένας) και σε 1 βδομάδα είχαν αντικατάσταση με καινούργια συσκευή.

Δεύτερον, το οτι εντοπίσανε υγρασία δεν σημαίνει οτι το έχεις βρέξει ή έχει πέσει νερό. Μπορεί απο τον ιδρώτα ή απο 1002 άλλους λόγους, το κινητό να έχει πάρει μέσα υγρασία. Οπως είπε και ενας φίλος παραπάνω, υπάρχει αισθητήρας μέσα ο οποίος αλλάζει χρώμα σε περίπτωση που πάρει υγρασία. Αν αυτός ο αισθητήρας εντοπίστηκε να έχει αλλάξει χρώμα, πολύ καλά έκανε ο τεχνικός και το έβγαλε εκτός εγγύησης.

Τρίτον, αντί να κάθεσαι και να τα γράφεις εδώ, πάρε ενα τηλ στο 13830 και μίλα με το τμήμα των παραπόνων. Κάποια λύση πιστεύω θα βρεθεί απο εκεί μιας και γνωρίζω οτι είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1)το οτι εντοπίσανε υγρασία δεν σημαίνει οτι το έχεις βρέξει ή έχει πέσει νερό. Μπορεί απο τον ιδρώτα ή απο 1002 άλλους λόγους, το κινητό να έχει πάρει μέσα υγρασία. Οπως είπε και ενας φίλος παραπάνω, υπάρχει αισθητήρας μέσα ο οποίος αλλάζει χρώμα σε περίπτωση που πάρει υγρασία. Αν αυτός ο αισθητήρας εντοπίστηκε να έχει αλλάξει χρώμα, πολύ καλά έκανε ο τεχνικός και το έβγαλε εκτός εγγύησης.

2)Τρίτον, αντί να κάθεσαι και να τα γράφεις εδώ, πάρε ενα τηλ στο 13830 και μίλα με το τμήμα των παραπόνων. Κάποια λύση πιστεύω θα βρεθεί απο εκεί μιας και γνωρίζω οτι είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί.

1) Χέστηκα εαν έχει πάρει υγρασία , δέν ζώ σε βάλτο , εάν έχει πάρει υγρασία έχει προβλημα η συσκευή . Η δικιά σας συσκευή έχει πάρει υγρασία ; Και εάν έχει πάρει υγρασία απο το μικρόφωνο απο την ομιλία ... Εαν η συσκευή είναι "τρύπια" και μπάζει Νερο! Οχι... ο αισθητήρας ... επίσεις ο Τεχνικος ήταν απόλυτος στο ότι ο αισθητήρας ΔΕΝ γίνετε να έιναι ελλατωματικος.

2) Πήρα τηλέφωνο , 3 φορές.

3) Δέν με νοιάζει εάν φταίει η Vodafone , αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν φταίω εγώ . "Πλήρωσα" 579 ευρώ για μια συσκευή και μετά απο 6 μήνες μου την βγάζουν αχρηστη.

1) Χέστηκα εαν έχει πάρει υγρασία , δέν ζώ σε βάλτο , εάν έχει πάρει υγρασία έχει προβλημα η συσκευή . Η δικιά σας συσκευή έχει πάρει υγρασία ; Και εάν έχει πάρει υγρασία απο το μικρόφωνο απο την ομιλία ... Εαν η συσκευή είναι "τρύπια" και μπάζει Νερο! Οχι... ο αισθητήρας ... επίσεις ο Τεχνικος ήταν απόλυτος στο ότι ο αισθητήρας ΔΕΝ γίνετε να έιναι ελλατωματικος.

2) Πήρα τηλέφωνο , 3 φορές.

3) Δέν με νοιάζει εάν φταίει η Vodafone , αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν φταίω εγώ . "Πλήρωσα" 579 ευρώ για μια συσκευή και μετά απο 6 μήνες μου την βγάζουν αχρηστη.

Αρα τα παραπονα σου στην apple που εχει αυτον τον ευαισθητο αισθητηρα, οχι στην vodafone.

Η vodafone βρηκε τον αισθητηρα υγρασιας της apple να εχει ενεργοποιηθει(βασικα ειναι κατι σαν χαρτι που αλλαζει χρωμα αν εχει υγρασια, δεν ειναι κατι ηλεκτρονικο για να μπορει να ειναι ελαττωματικο).

Απο την στιγμη που βρηκε ετσι τον αισθητηρα δεν μπορει παρα να βγαλει εκτος εγγυησης το κινητο, οπως την υποχρεωνει η apple!

Οποτε αρχισε τα παραπονα σου προς την apple.

Υ.Γ. :Υγρασια μπορει να παρει ενα κινητο με χιλιους δυο τροπους .πχ απλα κ οταν ειναι στο μπανιο ενω κανουμε ντουζ απο τους ατμους... Εχεις δει πχ πως γινεται ο καθρεφτης.

Πρώτον, η Vodafone στο θέμα του service (ειδικά για το iPhone) είναι άψογη. 3 φίλοι έτυχε να δώσουν iPhone για service (για διαφορετικό πρόβλημα ο καθένας) και σε 1 βδομάδα είχαν αντικατάσταση με καινούργια συσκευή.

Δεύτερον, το οτι εντοπίσανε υγρασία δεν σημαίνει οτι το έχεις βρέξει ή έχει πέσει νερό. Μπορεί απο τον ιδρώτα ή απο 1002 άλλους λόγους, το κινητό να έχει πάρει μέσα υγρασία. Οπως είπε και ενας φίλος παραπάνω, υπάρχει αισθητήρας μέσα ο οποίος αλλάζει χρώμα σε περίπτωση που πάρει υγρασία. Αν αυτός ο αισθητήρας εντοπίστηκε να έχει αλλάξει χρώμα, πολύ καλά έκανε ο τεχνικός και το έβγαλε εκτός εγγύησης.

Τρίτον, αντί να κάθεσαι και να τα γράφεις εδώ, πάρε ενα τηλ στο 13830 και μίλα με το τμήμα των παραπόνων. Κάποια λύση πιστεύω θα βρεθεί απο εκεί μιας και γνωρίζω οτι είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί.

Αρα τα παραπονα σου στην apple που εχει αυτον τον ευαισθητο αισθητηρα, οχι στην vodafone.

Η vodafone βρηκε τον αισθητηρα υγρασιας της apple να εχει ενεργοποιηθει(βασικα ειναι κατι σαν χαρτι που αλλαζει χρωμα αν εχει υγρασια, δεν ειναι κατι ηλεκτρονικο για να μπορει να ειναι ελαττωματικο).

Απο την στιγμη που βρηκε ετσι τον αισθητηρα δεν μπορει παρα να βγαλει εκτος εγγυησης το κινητο, οπως την υποχρεωνει η apple!

Οποτε αρχισε τα παραπονα σου προς την apple.

Υ.Γ. :Υγρασια μπορει να παρει ενα κινητο με χιλιους δυο τροπους .πχ απλα κ οταν ειναι στο μπανιο ενω κανουμε ντουζ απο τους ατμους... Εχεις δει πχ πως γινεται ο καθρεφτης.

Ιστοριες για αγριους. Τα σερβις βγαζουν κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τα κινητα εκτος εγγυησης, ταχα ''λογω υγρασιας''. Ειναι η δημοφιλεστερη δικαιολογια για να σου ακυρωσουν την εγγυηση. Οσο για τη Βονταφον ειναι μεταπωλητης του προιοντος, επομενως θα επρεπε να αναγνωριζει διετη εγγυηση στα προιοντα που διαθετει.

Ιστοριες για αγριους. Τα σερβις βγαζουν κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τα κινητα εκτος εγγυησης, ταχα ''λογω υγρασιας''. Ειναι η δημοφιλεστερη δικαιολογια για να σου ακυρωσουν την εγγυηση. Οσο για τη Βονταφον ειναι μεταπωλητης του προιοντος, επομενως θα επρεπε να αναγνωριζει διετη εγγυηση στα προιοντα που διαθετει.

Για οποιον δεν πιστευει αυτο που του λεει το σερβις, μπορει καλλιστα να ζητησει αποδειξεις. (πχ φωτογραφιες για να του αποδειξοπυν οτι πραγματι εχει υγρασια)

Ναι και εάν τους ζορίσεις , λίγο το έχουν να το βάλουν κάτω απο καμια βρύση...

Ειπαμε ,εσυ θελεις να τα ριχνεις στην vodafone, μην στο χαλασουμε..

Ειδικα για την περιπτωση σου, αν εμπαινε κατω απο βρυση ή τελος παντων επεφτε επιτηδες λιγο νερο, τοτε το κινητο θα χαλαγε πολυ πιθανον τελειως, ενω το δικο σου λειτουργει κανονικα αν εξαιρεσεις το backlight της οθονης.

Διαβασε αυτο ξανα:

Απο την στιγμη που η vodafone βρηκε ετσι τον αισθητηρα δεν μπορει παρα να βγαλει εκτος εγγυησης το κινητο, οπως την υποχρεωνει η apple!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

:shifty:ρε βασίλη τι λες.. εγώ τους έκανα καταγγελία για ένα κόκο σκόνης που ούτε καν φαινόταν που είχε στην οθόνη 1μέρα που το πήρα κ εσύ δεν τους κάνεις για αυτό που είναι κ πιο σοβαρό?? μπες στην εκποιζώ κατέβασε τη φόρμα, συμπλήρωσε τη κ στείλτη τους.. μόλις δούν εκποιζώ και υπουργείο ανάπτυξης χέζονται.. μίλα με το τμήμα παραπόνων, θα βρεις άκρη..

(ασχετο αλλά εχω ποστάρει ένα σχετικό με βλάβη στις κλήσεις που με απασχολεί όποιος μπορεί ας μου απαντήσει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...