Vasilisxd Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Πριν 4 μέρες έστηλα την συσκευή μου για Service στην Vodafone γιατι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το backlight και σημερα με ενημέρωσαν ότι έχει πάρει υγρασία η πλακέτα και ότι δεν ειμαι καλυμένος απο την εγγύηση και πρέπει να πληρώσω 500 ευρώ για επισκευή. Τον πούλο μου . Στήν συσκευή μου δέν έπεσε ποτέ Νερο . Και δηλαδή η υγρασια επηρέασε μόνο το backlight και όχι τις λειτουργείες του κινητού ; Κάτω απο φωτισμό η οθόνη φαίνετε καλά , το κινητό δουλεύει τέλεια , μια χαρά και με τις κλήσεις , camera κτλπ και δεν δουλεύουν τα Λαμπάκια Φωτισμού λόγο υγρασίας στην Πλακέτα ; ήμαρτον ... θα τους ξεχέσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 πρέπει να πληρώσω 500 ευρώ για επισκευή. Σου ειπαν να πληρωσεις 500 ευρώ για επισκευή???? Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δωσει καποιος 500 ευρω για να επισκευασει κατι που καινουριο κανει..500ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εν τω μεταξύ με πήραν τηλέφωνο όχι απο την Vodafone ή Rainbow αλλά απο μια Elite νομίζω . Δέν θα αποδεχτώ την χρέωση , θα το παραλάβω και θα το πάω μονος μου στην Rainbow να δώ τι θα μου πούνε και αυτοί , ή μήπως να το πάω Document ; (Τελικά η Εταιρία που ανέλαβε την επισκευή έιναι το Service της Vodafone και όχι η Elite) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Exμ η logic board κανει περιπου 200€ http://www.iphonepartspro.com/product_info.php?cPath=22_25&products_id=90 Για το 8αρι πιο λιγο απο το ebay http://cgi.ebay.com/Apple-iPhone-3G-8GB-Logic-Board-Mother-Board_W0QQitemZ120399654386QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item120399654386&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 Τα εργατικα κανουν..300€?Κατι δεν στεκει καλα. Δεν καταλαβα?Ποια Εlite?Στη vodafone δεν το εδωσες??? Tωρα πως πηρε υγρασια η συσκευη δεν μπορω να φανταστω.Δεν εχω ακουσει και κατι παρομοιο ποτε.Σχεδον 2 χρονια το χω το δικο μου και εχει ανεχτει αρκετα για να μπορω να το χαρακτηρισω ανθεκτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εν τω μεταξύ με πήραν τηλέφωνο όχι απο την Vodafone ή Rainbow αλλά απο μια Elite νομίζω .Δέν θα αποδεχτώ την χρέωση , θα το παραλάβω και θα το πάω μονος μου στην Rainbow να δώ τι θα μου πούνε και αυτοί , ή μήπως να το πάω Document ; (Τελικά η Εταιρία που ανέλαβε την επισκευή έιναι το Service της Vodafone και όχι η Elite) νομιζω καμια εταιρεια που αναφερεις αναλαμβανει service του iphone.τα λεφτα που σου ζητησαν ειναι για αντικατασταση με καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 νομιζω καμια εταιρεια που αναφερεις αναλαμβανει service του iphone.τα λεφτα που σου ζητησαν ειναι για αντικατασταση με καινουργιο. Δέν μπορεί έτσι απλά να μου ακυρώνουν την εγγύηση, το κινητό δέν έχει βρεχτεί ποτέ. Θέλω να δώ τι θα μου πεί και το Service της "Επίσημης" Rainbow αντιπροσωπίας. Γίνετε να μήν αναλάβει το Service/αντικατάσταση η Rainbow εαν τους το πάω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 [...] Γίνετε να μήν αναλάβει το Service/αντικατάσταση η Rainbow εαν τους το πάω ; Γίνεται: 1. Το iPhone δεν το φέρνει στην Ελλάδα η Rainbow. Η Αpple έχει κάνει απ' ευθείας πανευρωπαϊκή συμφωνία με την Vodafone και την T-Mobile (που με τη σειρά της έκανε συμφωνία με την Cosmote). 2. Η Rainbow δεν είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Apple, Inc στην Ελλάδα. Είναι επίσημος μεταπωλητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Οκ... Μου κάνει το πρώτο ανταλακτικό που εμφανίζετε στην σελίδα ... ή να πάρω και κατι άλλο ; http://www.iphone-repairs.co.uk/spares%20iphone%203g.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αν ο φωτισμός είναι ενσωματωμένος στην οθόνη τότε σου κάνει. Αν δεν είναι ενσωματωμένος τότε δεν σου κάνει. Την έχουν βρει οι εταιρίες με την δικαιολογία της υγρασίας. Πες ότι θα πας το κινητό σε τρίτο εμπειρογνώμονα και ότι θα τους μηνύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Την έχουν βρει οι εταιρίες με την δικαιολογία της υγρασίας. Πες ότι θα πας το κινητό σε τρίτο εμπειρογνώμονα και ότι θα τους μηνύσεις. Αν ειναι γνωστο κολπακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Τα χιλιοτραγουδισμενα τα χιλιοτραγουδισανε... Απορια: αρκει και μονο να το ισχυριστουν, δεν πρεπει και να το αποδειξουν επαρκως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Οκ... Μου κάνει το πρώτο ανταλακτικό που εμφανίζετε στην σελίδα ... ή να πάρω και κατι άλλο ; http://www.iphone-repairs.co.uk/spares%20iphone%203g.html εδω εχει οδηγιες για το πως θα την αλλαξεις.http://www.ifixit.com/ ελπιζω να εχεις τα καταληλα εργαλεια και να πιανουν και τα χερια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ρε παιδια ελεος τι του λετε του παιδιου για αλλαγες για βλακειες!!!! Φυσικα και πρεπει να παει στη Vodafone και να τους κανει ανω κατω, δεν ειναι δυνατον να μην δεχονται οτι ισχυει η εγγυηση!!! Και αν επιμεινουν, απλα πραγματα, Γραμμη Καταναλωτη και Συνηγορο του πολιτη χωρις δευτερη σκεψη, και ο αγιος φοβερα θελει, οχι να μας πιανουν τον ... και να μη λεμε και τιποτα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Πάντως για να σου λένε για υγρασία σημαίνει ότι ο αισθητήρας υγρασίας που βρίσκεται στο βάθος της υποδοχής των ακουστικών έχει αλλάξει χρώμα από λευκό σε ρόζ. Διαφορετικά δεν μπορεί να αποδειχτεί η υγρασία... Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα, τα 500 ευρώ είναι η χρέωση της Vodafone για την επισκευή ή την αντικατάσταση της συσκευής;;; Ή μήπως εσύ υπέθεσες αυτό το ποσό;;; Το λέω γιατί μου φαίνεται εξωφρενικό!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Την τιμή μου την ανακοινώσανε απο το Vservice (της Vodafone) και όπως μου είπανε πρόκειτε για τιμή επισκευής. Μετά απο αυτά που άκουσα δέν ξανα-ασχολούμε με τους κυρίους ούτε με την εν λόγω Εταιρία , ειδικά απο την στιγμή που ξέρω ότι στο κινητό μου δέν έχει πέσει σταγόνα νερό. Με γράφουν μία αυτοι... τους γράφω 10 εγώ. Το φτιάχνω μονος μου και αμα ξανα-δούνε σύνδεση απο εμένα να με @#$$%@#$. "Ηδη έχω προβεί σε διακοπή της συνδεσης μου και ας πληρώνω τα πάγια. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ Μακάρι να μην σας τύχει να σας χαλάσει το iPhone ... (Υ.σ Περιμένω το κλασικό τηλεφώνημα απο τα κεντρικά της Vodafone , που σε πρίζουν να τους πείς τον λόγο που αποχωρείς απο την Εταιρία , έ ρε τι έχουν να ακούσουν και αυτοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.