Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιός διαβεβαιώνει, πως δεν θα υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των τηλεοπτικών προγραμμάτων που θα τα βλέπουμε με streaming?
Θέλω να πω,πως ανοίγει καινούργιο κεφάλαιο στο θέμα <<θέαση copyrighted υλικού>>.

Ναι μεν θα έχουμε πληρώσει για να δούμε την ταινία,αλλά αν θα μπορούμε να την αποθηκεύσουμε,και μετά να την δώσουμε,όπως είπες,σε άλλους ή να την ξαναδούμε 50 φορές στο μέλλον, πάλι οι ρουφήχτρες των πνευματικών δικαιωμάτων δεν θα έχουν πρόβλημα;

Τί έπαθες? Τελειώνει το μελάνι στο στυλό? :lol:

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θέλω να πω,πως ανοίγει καινούργιο κεφάλαιο στο θέμα <<θέαση copyrighted υλικού>>.

Ναι μεν θα έχουμε πληρώσει για να δούμε την ταινία,αλλά αν θα μπορούμε να την αποθηκεύσουμε,και μετά να την δώσουμε,όπως είπες,σε άλλους ή να την ξαναδούμε 50 φορές στο μέλλον, πάλι οι ρουφήχτρες των πνευματικών δικαιωμάτων δεν θα έχουν πρόβλημα;

Δεν ξερω αν οι isp οι ιδιοι αρχικα θα επιτρεπουν η οχι την αποθηκευση καποιων προγραμματων και αν ναι ποιος θα ειναι ο αριθμος αυτων.Ουτε ξερω αν υπαρχει καποιο κλειδωμα και ποσο ευκολο ειναι να εντοπιστεις (αφου ειναι online ) αν πας να καταγραψεις.Αν ξερει καποιος η εχει τις τεχνικες γνωσεις ας μας πει..

Αν (υποθετικα μιλαμε ) δεν εχουν την δυνατοτητα αυτη..τοτε απλως δεν θα εχουν την δυνατοτητα.Οπως και τωρα δεν εχει τη δυνατοτητα μια δισκογραφικη η κινηματογραφικο στουντιο να ελεγξει αν το αλμπουμ που κατεβασα online το αντεγραψα και το εδωσα σε αλλους 1000 η αν την ταινια που νοικιασα απο το videoclub την κοπιαρα και την εδωσα σε αλλους χιλιους .Δεν μπορει να ελεχθει η χερι με χερι ανταλλαγη.Και φυσικα οι εταιρειες το ξερουν αυτο δεν ειναι χαζες.Για αυτο πιστευω οτι θα αλλαξουν και μορφη στο μελλον...με διαφημηστικα εσοδα.

Αλλα κοιτα , αλλο να κατεβαζεις εσυ ο ιδιος και ο αλλο να περιμενεις απο τον ενα και τον αλλο , εχει διαφορα ;)

Αν εγω θελωνα δω μια ταινια και δεν μπορω να την κατεβαζω πχ παρανομα..το πιθανοτερο ειναι να την νοικιασω η να δωσω αυτα τα λεφτα στο isp μου για να εχω προσβαση και εγω.Ιδιως αν ειναι λιγα.

Λιγοτερο πιθανο ειναι να περιμενω ποτε θα παρω τον σκληρο του Νικου ,που τον εχει δωσει στον Πετρο , και αυτος τον εδωσε στη φιλη του την Μαρια....:lol:

Δημοσ.
όχι θα δώσεις εσυ τον σκληρό σου :)

Ωραία πάτε, αρχίσαμε και τα υποννοούμενα τώρα...

[edit] ώπα, έκτακτο! Μόλις εξηγήθηκε το φαινόμενο που περιγράφεται στο #46: είναι εξαιτίας του blue(-s-)attack!

χίλια συγνώμη :lol:

Δημοσ.

Προβλέπεται να έρθουμε όλοι "πιο κοντά" ......

Μιλάμε οτι εαν ως τώρα οι υπολογιστές και το Internet αποξένωσε τον κόσμο τώρα θα έχουμε κάτι "σχέσεις"άλλο πράγμα............

Δημοσ.

σε γαλλικα forum που διαβαζω (εχει παρει φωτια το θεμα) λενε οτι η λυση για το μοιρασμα αρχειων θα ειναι καποιο συστημα σαν το grounos

http://www.groundos.org/

θα μπορεις να μοιραζεις τα αρχεια σου online κρυπτογραφημενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
σε γαλλικα forum που διαβαζω (εχει παρει φωτια το θεμα) λενε οτι η λυση για το μοιρασμα αρχειων θα ειναι καποιο συστημα σαν το grounos

http://www.groundos.org/

θα μπορεις να μοιραζεις τα αρχεια σου online κρυπτογραφημενα

Μπα,δώρο-άδωρο.Νομίζω ότι εστιάζουν στο traffic.;)

Edit:Μας κάνανε τα τρία δύο:in.gr

...υστερόγραφο Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ευρωπαϊκή νομοθεσία για την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής πειρατείας πολιτιστικών προϊόντων.

Το μόνο που ισχύει είναι η γενική υποχρέωση των χωρών-μελών να διασφαλίζουν τα δικαιώματα των δημιουργών σε οποιοδήποτε μέσο κυκλοφορούν τα έργα τους....

Επεξ/σία από o_magazatoras
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...