Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το internet είναι εδώ για να μας δέσει, είναι ο big brother, τελεία και παύλα. Στήθηκε στο παραμύθι της ανωνυμίας, πέρασε στο στάδιο της ανασφάλειας και καταλήγει που; Στην ψηφιοποίηση ολόκληρης της ζωής ώστε η επεξεργασία των λεγομένων-γραφομένων του εκάστοτε χρήστη να είναι άμεσα διαθέσιμη στα μεγάλα αφεντικά. Ξέρω, ακούγομαι γραφικός, μπορεί και να είμαι. Αλλά η αλήθεια είναι, πως ότι και να κάνουν, σχεδόν όλοι μας θα συνεχίσουμε την εξάρτησή μας από αυτό. Μόνο πολλοί λίγοι γνωστοί μου κατάφεραν να το κόψουν και αυτό επειδή πέρασαν σε άλλη ιδεολογική βάση.

Δημοσ.
Αν είσαι στον ΟΤΕ και σου έχουν δώσει το SAGEM, τότε το αποσβένουν με την ενεργοποίηση που του ADSL που πληρώνεις.:devil:

Αφού είναι ντενεκές με λαμπάκια.

Ούτε 10 ευρώ δεν πρέπει να τους στοιχίζει.

Εγώ πήρα linksys και τους πήρα τηλέφωνο για να το στείλω πίσω και μου είπαν να το κρατήσω.

Βουρ για τα σκουπίδια το ρημάδι!!!

(Ουφ, είπα κι εγώ τον πόνο μου)...

Όχι άλλα σκουπίδια... Ανακύκλωση! :lol::mrgreen:

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω οτι πέρα ότι πέρα απο την πλάκα τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρευουν αλλά το ζήτημα είναι τι γίνεται με τους ISP.Εντάξει το Internet τώρα πια δεν κοβεται αλλα σίγουρα η αναγκαιότητα του θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό οπότε οι εταιρεις παροχής Internet θα δουν τα κέρδη τους και τις συνδέσεις τους να μειώνονται ταχύτατα ...οπότε πως φαίνεται αυτό σαν αντιβαρο στα κέρδη των ...."γνωστών"

Τεσπα σιγά σιγά θα πρεπει να προσανατολιζόμαστε σε άλλες ιδέες και φιλοσοφίες

Δημοσ.

Όπως και να την ερμηνεύσεις, πιστεύω πως είναι η πιο ουσιώδης φράση σε ολόκληρο το θέμα.

Δημοσ.

+1 κι απο μένα.Αλλά τί;Κάτι πρέπει να βρούμε.Αλλά πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο.

Δημοσ.

Ας πουμε υποθετικα οτι αυριο ψηφιζεται αυτος ο νομος.Ποιος νομιζεις οτι θα πει..''αα ετσι..ε τοτε και εγω θα βαλω 1mbit , η 56 κ (ετσι δεν λεγοταν ?:lol: )να μαθετε ''.

Eγω. Και πρωτη κινηση να παω σε αλλη εταιρια.

Σοβαρα μιλαω, ειναι η καλυτερη λυση και αν οντως μου πουνε θα στην κοψουμε θα πω "Εγινε. Γεια σας"

Μιλαω απολυτα σοβαρα και ανηκω σε μια μεγαλη μαζα του κοινου. Δεν εχω κανενα λογο να πληρωνω την 24αρα που εχω πλην αυτου και το ξερουμε ολοι. Και το 1Mbit μου κανει.

Αν δεν με πιστευεις, δες κατι παραπλησιο στα κινητα. Δες ποσο ειναι η επιδοτηση σου και αν νομιζεις πως δεν συμφαιρει κανε αιτηση σε αλλη εταιρεια. Αυτο ετοιμαζομαι να κανω γιατι εχω ακουσει πανω απο 5 περιπτωσηεις

Δευτερα

-Ποσο επιδοτηση εχω?

-150Ε

-Ευχαριστω

Τεταρτη

-Πηραμε αιτημα φορητοτητας αριθμου, γιατι?

-Γιατι μου δινουν καλυτερο κινητο

-Ενταξει, απο σημερα εχετε 300Ε επιδοτηση(εννοειται αν εχει νοημα, αν κανεις καλους λογαριασμους)

Στο σπιτι το 1Mbit-επειδη το ειχα και ξερω-με βολευε στην πλειονοτητα των περιπτωσεων και πηγα στα 24 ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για ταχυτητα downloading

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν πανε να κανουν οτι θελουν εγω ενα πραγμα ξερω.Εδω στον ελλαδισταν δεν μπορουν να παταξουν την φοροδιαφυγη δισ σε λεφτα, και θα παταξουν την πειρατια. Ρε ο ιδιος ο θεος να ερθει θα βρεθει τροπος να μην πληρωνουμε.......

Δημοσ.
Eγω. Και πρωτη κινηση να παω σε αλλη εταιρια.

Σοβαρα μιλαω, ειναι η καλυτερη λυση και αν οντως μου πουνε θα στην κοψουμε θα πω "Εγινε. Γεια σας"

Μιλαω απολυτα σοβαρα και ανηκω σε μια μεγαλη μαζα του κοινου. Δεν εχω κανενα λογο να πληρωνω την 24αρα που εχω πλην αυτου και το ξερουμε ολοι. Και το 1Mbit μου κανει.

Αν δεν με πιστευεις, δες κατι παραπλησιο στα κινητα. Δες ποσο ειναι η επιδοτηση σου και αν νομιζεις πως δεν συμφαιρει κανε αιτηση σε αλλη εταιρεια. Αυτο ετοιμαζομαι να κανω γιατι εχω ακουσει πανω απο 5 περιπτωσηεις

Δευτερα

-Ποσο επιδοτηση εχω?

-150Ε

-Ευχαριστω

Τεταρτη

-Πηραμε αιτημα φορητοτητας αριθμου, γιατι?

-Γιατι μου δινουν καλυτερο κινητο

-Ενταξει, απο σημερα εχετε 300Ε επιδοτηση(εννοειται αν εχει νοημα, αν κανεις καλους λογαριασμους)

Στο σπιτι το 1Mbit-επειδη το ειχα και ξερω-με βολευε στην πλειονοτητα των περιπτωσεων και πηγα στα 24 ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για ταχυτητα downloading

Kαταρχας δεν ειναι θεμα εταιρειας .Εκτος αν πιστευεις οτι λογω του ανταγωνισμου των εταιρειων θα βρισκοταν μια εταιρεια και θα ελεγε ''παιδια δεχτηκατε δυο χτυπηματα στην πορτα σας απο την ταδε εταιρεια ? Ελατε σε εμας που δεν παιρνουμε χαμπαρι απο νομους κλπ..:lol: ''.Εγω δεν το πιστευω ..:-D

Τωρα απο κει και περα.Σε πιστευω οτι θα εβαζες 1 μβιτ.Και για ποιο λογο να το αμφισβητησω ? Ο καθενας προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες του.Απλως πιστευω οτι θα εισουν η συντριπτικη μειοψηφια.

Μιλαμε για την εποχη των γρηγορων συνδεσεων.Της ip tv , της οnline προσβασης σε χιλιαδες ταινιες (ενταξει οχι τωρα ,σε λιγο καιρο ..? ) , της online προσβασης και δυνατοτητας αγορας σε μουσικο υλικο και μαλιστα σε HD format.Mιλαω παντα για τα νομιμα ('' downloads '' ) των οποιων οι τιμες θαρω οτι θα πεφτουν συνεχως.Δεν ξανααναφερω online games κλπ κλπ...και τοσες αλλες υπηρεσιες που θα ειναι βασισμενες στο ιντερνετ και τις γρηγορες συνδεσεις .

Ειναι καιρος τωρα να επιστρεφουμε στις αργες συνδεσεις ? Και ξαναλεω..ποσοι θα το κανουν αυτο ?

Δημοσ.
Kαταρχας δεν ειναι θεμα εταιρειας .Εκτος αν πιστευεις οτι λογω του ανταγωνισμου των εταιρειων θα βρισκοταν μια εταιρεια και θα ελεγε ''παιδια δεχτηκατε δυο χτυπηματα στην πορτα σας απο την ταδε εταιρεια ? Ελατε σε εμας που δεν παιρνουμε χαμπαρι απο νομους κλπ..:lol: ''.Εγω δεν το πιστευω ..:-D
Όχι ρε συ, δεν εννοω οτι καποια εταιρια θα μας δεχεται. Εννοω οτι αν μια εταιρεια αρχισει να χανει πελατες, κατι μου λεει οτι μεχρι να μπαλαντζαρει η κατασταση, καποιο νομικο τμημα θα βαλουν να βρει κανενα παραθυρακι στον νομο

Τωρα απο κει και περα.Σε πιστευω οτι θα εβαζες 1 μβιτ.Και για ποιο λογο να το αμφισβητησω ? Ο καθενας προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες του.Απλως πιστευω οτι θα εισουν η συντριπτικη μειοψηφια.

Οκ, απλα διαφωνουμε, θεωρω πως θα ειμαι πλειοψηφια.Νταξει, αποψεις...

Μιλαμε για την εποχη των γρηγορων συνδεσεων.Της ip tv , της οnline προσβασης σε χιλιαδες ταινιες (ενταξει οχι τωρα ,σε λιγο καιρο ..? ) , της online προσβασης και δυνατοτητας αγορας σε μουσικο υλικο και μαλιστα σε HD format.Mιλαω παντα για τα νομιμα ('' downloads '' ) των οποιων οι τιμες θαρω οτι θα πεφτουν συνεχως.Δεν ξανααναφερω online games κλπ κλπ...και τοσες αλλες υπηρεσιες που θα ειναι βασισμενες στο ιντερνετ και τις γρηγορες συνδεσεις .

Ειναι καιρος τωρα να επιστρεφουμε στις αργες συνδεσεις ? Και ξαναλεω..ποσοι θα το κανουν αυτο ?

Ωπα, μισο. Προσεξε, το πας στην μειωση τιμων των νομιμων. Ποτε δεν υποστηριξα την πειρατεια απο αποψη. Μιλας με ατομο που στην Αγγλια, οταν εδω ειχα 256 και 512 και στην Αγγλια το 1Μ ηταν για πλακα πηγε και αγορασε περιπου 40 DVD γνησια γιατι τα βρηκε σε φοβερες προσφορες. Εχω κανει πλουσια τα HMV και τα Virgin του Leeds...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ετσι?Το play το εχω ψωμοτυρι

Απλα θεωρω οτι θα επρεπε να εχω την δυνατοτητα να τεσταρω κάτι πριν το αγορασω και να το τεσταρω τσαμπα. Και επισης να γινουν ρεαλιστικες οι τιμες. Δεν γινεται να κανει το ιδιο το Batman Begins με καθε μαλακια του Van Dam και δεν γινεται για 3 καλα τραγουδια του Πλουταρχου ο βλακας ο σκυλας εστω να πρεπει να πληρωσει 20Ε για να ακουσει και αλλα 10 μπουρδες. Εαν μπορω να ακουσω 5-10 τραγουδια απο ενα album και μετα να το κατεβασω πληρωνοντας, αν μπορω να δω ΜΙΑ φορα μια ταινια τσαμπα και μετα να αγορασω το DVD θα το εκανα ευχαριστως(ενταξει, για την μουσικη κατι παιζει απλα επειδη δεν ακουω πολυ μουσικη γενικα γινομαι λιγο πλεονεκτης και κατεβαζω 2-3 τραγουδακια τον μηνα) δεν εχω κανενα προβλημα

ΥΓ. Αληθεια, αυτο γιατι δεν γινεται ρε γαμωτο?Να σου λεει η καθε εταιρια "Μπορεις να δεις αυτη την ταινια νομιμα μια φορα και μετα να αγορασεις το DVD"

Νταξει, τεχνολογικα δεν ειναι τοσο απλο και θα εχει τρυπες, αλλα θα ηταν ενα δειγμα καλης θελησης ρε παιδι μου απο την μερια τους.

Δημοσ.

Ωπα, μισο. Προσεξε, το πας στην μειωση τιμων των νομιμων. Ποτε δεν υποστηριξα την πειρατεια απο αποψη. Μιλας με ατομο που στην Αγγλια, οταν εδω ειχα 256 και 512 και στην Αγγλια το 1Μ ηταν για πλακα πηγε και αγορασε περιπου 40 DVD γνησια γιατι τα βρηκε σε φοβερες προσφορες. Εχω κανει πλουσια τα HMV και τα Virgin του Leeds...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ετσι?Το play το εχω ψωμοτυρι

Απλα θεωρω οτι θα επρεπε να εχω την δυνατοτητα να τεσταρω κάτι πριν το αγορασω και να το τεσταρω τσαμπα. Και επισης να γινουν ρεαλιστικες οι τιμες. Δεν γινεται να κανει το ιδιο το Batman Begins με καθε μαλακια του Van Dam και δεν γινεται για 3 καλα τραγουδια του Πλουταρχου ο βλακας ο σκυλας εστω να πρεπει να πληρωσει 20Ε για να ακουσει και αλλα 10 μπουρδες. Εαν μπορω να ακουσω 5-10 τραγουδια απο ενα album και μετα να το κατεβασω πληρωνοντας, αν μπορω να δω ΜΙΑ φορα μια ταινια τσαμπα και μετα να αγορασω το DVD θα το εκανα ευχαριστως(ενταξει, για την μουσικη κατι παιζει απλα επειδη δεν ακουω πολυ μουσικη γενικα γινομαι λιγο πλεονεκτης και κατεβαζω 2-3 τραγουδακια τον μηνα) δεν εχω κανενα προβλημα

ΥΓ. Αληθεια, αυτο γιατι δεν γινεται ρε γαμωτο?Να σου λεει η καθε εταιρια "Μπορεις να δεις αυτη την ταινια νομιμα μια φορα και μετα να αγορασεις το DVD"

Νταξει, τεχνολογικα δεν ειναι τοσο απλο και θα εχει τρυπες, αλλα θα ηταν ενα δειγμα καλης θελησης ρε παιδι μου απο την μερια τους.

Για αρχη να ξεκαθαρισω οτι δεν παριστανω τον κριτη οσων κατεβαζουν (ξαναλεω μιλαω γενικα ) η του downloading γενικοτερα , ουτε θελω να παραστησω τον αμεμπτο.

Απο κει και περα προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης .Βλεπω λοιπον κινησεις οπου προσπαθουν να περιορισουν το downloading .Και θα το κανουν αυτη τη φορα οι isp.Δεν φανταζει κατι μακρινο πλεον με τον α η β τυπο που του καναν μηνυση καποια δισκογραφικη και επειδη το νομικο πλαισιο αλλου μπορει να μην ηταν ξεκαθαρο η να ηταν διαφορετικο..τρεχα γυρευε.Οταν ο isp θα σου δινει την δυνατοτητα να παρακολουθεις προγραμματα ,ταινιες κλπ , ειναι δυνατον να σε αφηνεις να κατεβαζεις και τα αντερα σου μεσω αυτου ?

Ενταξει δεν πιστευω οτι δεν θα υπαρχουν νομικα κενα αυτη τη στιγμη ..αλλα τελωσπαντων δεν ειμαι αισιοδοξος για την καταληξη της ολης υποθεσης.(Αυτη τη στιγμη εχουμε αυτο το θεμα , το θεμα στη Σουηδια και το θεμα με την καταγραφη των δεδομενων...)

Και παντα μιλαω για τον πολυ κοσμο.Ο πολυς κοσμος θα θορυβηθει με την πρωτη ''παρενοχληση '' απο τον isp του.Αν μαλιστα διαβασουμε και για τιποτα διακοπες συνδεσεων...

Τωρα για την μουσικη συνηθως (και πλεον )μπορεις να ακουσεις το αλμπουμ πριν το αγορασεις.Οσο για τις ταινιες θα μπορουσε να πει καποιος οτι πριν την αγορα εχει τη δυνατοτητα της ενοικιασης .Γιατι κακα τα ψεμματα ενα cd δεν ειναι ταινια.Αν σε αφηνε να την δεις τζαμπα (κανα trailer και πολυ )...ποσοι μετα θα την αγοραζαν ? :lol:

Η δε ποιοτητα αυτων των cd , των dvd (για οσες την αναζητουν ) ειναι πολλες φορες κατωτερη των ''κατεβασμενων'' .Και εδω ειναι ενας φαυλος κυκλος .Ο κοσμος αναζητα την ποιοτητα (και αν οχι τωρα σιγουρα στο μελλον με την αγορα των αναλογων συσκευων...ποιος θα βλεπει πχ divx στην 50 '' plasma )και πολλες φορες δεν την βρισκει.Και εδω η κουβεντα παει αλλου..Και πολυ σωστα ανεφερες πχ το play.

Eγω (θελω ) να πιστευω οτι οι online υπηρεσιες οσο αφορα την μουσικη και τις ταινιες (και μαλιστα σε εξαιρετικη ποιοτητα )θα ειναι τετοιες καποια στιγμη , και το κοστος θα ειναι τετοιο που το παρανομο downloading θα ειναι ''περιττο'' η στην λιστα λιγων .Σε αυτον τον ''ανταγωνισμο'' μεταξυ εταιρειων.. ελπιζω..

Αν απο την αλλη αποτυχουν..και το downloading τραβηξει ενδοξα το δρομο του, δεν θα στεναχωρηθω κιολας..:lol:Απεναντιας θα χαρω ιδιαιτερα..:lol:

Δημοσ.
Ποιός διαβεβαιώνει, πως δεν θα υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των τηλεοπτικών προγραμμάτων που θα τα βλέπουμε με streaming?

Τι ακριβως θελεις να πεις ? Οτι θα συνεχισει η διακινηση χερι με χερι ? Η θελεις να τονισεις κατι αλλο ?

Δημοσ.

Θέλω να πω,πως ανοίγει καινούργιο κεφάλαιο στο θέμα <<θέαση copyrighted υλικού>>.

Ναι μεν θα έχουμε πληρώσει για να δούμε την ταινία,αλλά αν θα μπορούμε να την αποθηκεύσουμε,και μετά να την δώσουμε,όπως είπες,σε άλλους ή να την ξαναδούμε 50 φορές στο μέλλον, πάλι οι ρουφήχτρες των πνευματικών δικαιωμάτων δεν θα έχουν πρόβλημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...