Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γαλλικό κοινοβούλιο υπερψήφισε πρόσφατα μια τροπολογία που φέρνει τον περίφημο νόμο των τριών χτυπημάτων ένα βήμα πιο κοντά στην τελική ψήφιση. Το νομοσχέδιο της γαλλικής κυβέρνησης προβλέπει τη διακοπή της σύνδεσης στο Internet για όσους συλλαμβάνονται τρεις φορές να κατεβάζουν υλικό που προστατεύεται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει διάταξη με την οποία θα συσταθεί ένα "πρόγραμμα εθνικής παρακολούθησης", με τη συμμετοχή των Internet providers και των εταιρειών που διατηρούν πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών. Σε πρώτη φάση θα αποστέλλεται ένα προειδοποιητικό email στο χρήστη των δικτύων διαμοιρασμού, στη συνέχεια μια επίσημη επιστολή και τέλος η σύνδεση θα διακόπτεται για 3-12 μήνες.

Παρόμοιες νομοθετικές πρωτοβουλίες στη Μεγάλη Βρετανία και τη Νέα Ζηλανδία έπεσαν στο κενό, έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις με το επιχείρημα της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, η Γαλλία δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στο εν λόγω μέτρο. Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι η σύζυγος του Προέδρου, Carla Bruni, κυκλοφόρησε πρόσφατα το τρίτο της άλμπουμ.

Το θέμα έχει διχάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η Γαλλία επιδιώκει να εισαγάγει ευρωπαϊκή νομοθεσία στο πνεύμα του νόμου που προωθεί. Μέχρι στιγμής, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αντιστέκεται σθεναρά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Source.png Πηγή: e-pcmag.gr

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και λέω εγώ τώρα.

Πάω και κάνω μία σύνδεση. Τσακώνω μόρτικο ρουτεράκι.

Αρχίζω και κατεβάζω πειρατικά σαν παλαβός. Τρώω επιπλίξεις και ξεσκονόπανα, μου κόβουν την παροχή, μου μένει και το ρουτεράκι.

Το πουλάω όσο μου κόστισε η παροχή μέχρι να με κόψουν.

Τσουπ. Τσάμπα ίντερνετ, και ένα terra πειρατικά!

:-D

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος όμως πως θα σε κόψουν πριν προλάβεις να πληρώσεις κάποιους μήνες που το κόστος τους θα είναι μεγαλύτερο της αξίας του ρούτερ;

Όπως και ό,τι δεν θα σου ζητήσουν και το router πίσω;

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος όμως πως θα σε κόψουν πριν προλάβεις να πληρώσεις κάποιους μήνες που το κόστος τους θα είναι μεγαλύτερο της αξίας του ρούτερ;

Mια μλκ είπα, ψάχνεις να βρεις λογική? :P

Δημοσ.

Αρχίζουν να βγάζουν γλώσσα τελευταία...Και δεν μου αρέσει...Αν και στην χώρα που ζούμε άμα γίνει τώρα αυτό στην Γαλλία τότε σε εμάς θα γίνει σε 10 χρόνια...

Δημοσ.
Αρχίζουν να βγάζουν γλώσσα τελευταία...Και δεν μου αρέσει...Αν και στην χώρα που ζούμε άμα γίνει τώρα αυτό στην Γαλλία τότε σε εμάς θα γίνει σε 10 χρόνια...

Μπα, στη χώρα που ζούμε θα γίνει αυτό και θα απαγορευτούν τα ρούτερ... τόσο γκάου είναι οι νομοθέτες.

Δημοσ.

Μέχρι να γίνει αυτό σε μας θα είμαστε παπούδες δεν θα βλέπουμε τον υπολογίστη από τον καταράκτη!!!!!!

Δημοσ.
Μπα, στη χώρα που ζούμε θα γίνει αυτό και θα απαγορευτούν τα ρούτερ... τόσο γκάου είναι οι νομοθέτες.

Nα μη σου πω πως θα ιδρυσουν και νεο σωμα στην αστυνομια "ομαδα Θ - κυνηγοι εγκληματικων ρουτερ"...

:-D

Δημοσ.

Το πιστεύω αυτό.

Δημοσ.

Μακάρι να απαγο-ρευτούν τα ρούτερ.

Καιρός είναι να συνδεόμαστε κατευθείαν στον isp, χωρίς dslam και αηδίες.

Έτσι θα επιτυνχάνουμε κολοσσιαίες (colossal) ταχύτητες downloading (κατεβάσματος) και ανύπαρκτα ping (pong).

Δημοσ.

Με πρόφαση τα χρήματα που "χάνει το κράτος" (μην ανησυχείτε, θα βρουν τρόπο να το εξηγήσουν) όλα να τα περιμένετε.

Έτσι θα επιτυνχάνουμε κολοσσιαίες (colossal) ταχύτητες downloading (κατεβάσματος) και ανύπαρκτα ping (pong).

Καλό!

Δημοσ.

Αν είσαι στον ΟΤΕ και σου έχουν δώσει το SAGEM, τότε το αποσβένουν με την ενεργοποίηση που του ADSL που πληρώνεις.:devil:

Αφού είναι ντενεκές με λαμπάκια.

Ούτε 10 ευρώ δεν πρέπει να τους στοιχίζει.

Εγώ πήρα linksys και τους πήρα τηλέφωνο για να το στείλω πίσω και μου είπαν να το κρατήσω.

Βουρ για τα σκουπίδια το ρημάδι!!!

(Ουφ, είπα κι εγώ τον πόνο μου)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...