Προς το περιεχόμενο

Nεα καρτα AGP

bakxaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπερα, ενας φιλος θελει να αλαξει καρτα για να παιζει κανα game το PRO9 κυριως , εχει εναν Ρ4 στα 3 Gh και η μιτρικη ειναι τις sys μοντελο δεν θυμαμε ακριβως, τροφοδοτικο εχει ενα μαρκα με' καψες 350W, οθονη εχει μια 17"crt αλλα θα την αλαξει σε 19" TFT. καμια προταση ?

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/45686/Club-3D-Radeon-X-1650-PRO-512MB.html

εάν την έχει..μη περιμένεις να παίζει τα πάντα full αλλά τουλάχιστον το pro θα τρέχει αρκετά ικανοποιητικά...βέβαια είναι και το τροφοδοτικό της πλάκας αλλά πιστεύω ότι αν το σύστημα δεν είναι φορτωμένο θα αντέχει(δε βάζω βέβαια και το χέρι μου στη φωτιά)...πάντως στις αγγελίες του insomnia μπορείς να βρεις την πολύ καλή x1950 pro αλλά θα χρειαστεί και άλλο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

δεν αξιζουν οι τελευταιες προτασεις που παραθεσατε...αμα βρει καμια μεταχεισισμενη,αλλιως κ η χ1650pro ειναι υπεραρκετη....

απο εμπειρια,η 1650pro παιζει πολυ ικανοποιητικα:pro2009,call of duty:modern warfare

Δημοσ.

Οι τελευταίες φτηνές ATI agp (3650-2600XT) είχαν ενα θέμα με τους drivers.

Και εγώ προτείνω εως 40 ευρό αγορά.

Παραπάνω θα ναι πεταμένα λεφτά.

Τσέκαρε στο scroutz.

Το καλύτερο θα ταν να έβρισκες φτηνά καμιά 7800GS ή καμιά χ1950.

Η 3850 καλή είναι αλλά πεταμένη θα πάει και θέλει psu 450w+++

Δημοσ.

ξεχνάτε επίσης ότι η 3850 μπορεί να είναι καλύτερη κάρτα αλλά ε[εοδή τη κόβει η cpu δε θα δει ιδιαίτερα καλύτερες επιδόσεις απο μια χ1950 pro...

Δημοσ.

Eγω παλι θα ελεγα οπωσδηποτε καποια απο 2600pro/,3650

σαν επιδοσεις ειναι μερικα κλικ καλυτερες apo 1650pro με πανω κατω ιδια καταναλωση,αλλα υποστηριζουν αποκωδικοποιηση hd (οποτε θα μπορει να βλεπει και καμια hd ταινια).

Οσο για τα προβληματα με τους drivers,οντως υπηρχανε,αλλα ακουγετε οτι στρωσανε πλεων με τους τελευταιους drivers.

Εναλλακτικα κοιτας σε μεταχειρισμενες 6600gt,1650pro,7600gs,7600gt η και 2600pro/xt,3650...

Απο 15ευρω θα τις βρεις λογικα μεχρι 30-35...

Δημοσ.

...και εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι υπερ των μεταχειρισμένων γιατί δεν σου πάει το χέρι να σκάσεις μια στεγνή 70άρα για agp...

Δημοσ.
Eγω παλι θα ελεγα οπωσδηποτε καποια απο 2600pro/,3650

σαν επιδοσεις ειναι μερικα κλικ καλυτερες apo 1650pro με πανω κατω ιδια καταναλωση,αλλα υποστηριζουν αποκωδικοποιηση hd (οποτε θα μπορει να βλεπει και καμια hd ταινια).

Οσο για τα προβληματα με τους drivers,οντως υπηρχανε,αλλα ακουγετε οτι στρωσανε πλεων με τους τελευταιους drivers.

Εναλλακτικα κοιτας σε μεταχειρισμενες 6600gt,1650pro,7600gs,7600gt η και 2600pro/xt,3650...

Απο 15ευρω θα τις βρεις λογικα μεχρι 30-35...

Η 2600pro δεν ειναι σε καμια περιπτωση πιο δυνατη απο χ1650pro...πιο καλη τεχνολογια ναι,αλλα οχι πιο δυνατη...τις εχω και τις δυο,σε ολοιδιο συστημα....καμια σχεση...

Δημοσ.

Ουτε συζητηση. Στο λεω εγω που εχω ιδια cpu με τον φιλο σου.

Pentium 4 3.0/2GB RAM/ASUS ATI 3650/Hiper 600W και παιζω το ΠΡΟ 2009 ΜΠΟΥΝΙΑ με high γραφικα και 1024*768 αναλυση. Τεραστια υποθεση μιας και μιλαμε για pc 5ετιας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...