miza Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Θέλω να περάσω linux σε ένα pc με τα εξής χαρακτηριστικά: Prntium 3 500mhz sdram 256 σκληρός 6gb Είχα δει παλιά ένα thread που είχε ένα οδηγό από τον τρίτωνα για ένα παλιό laptop, αλλα έκανα search και δεν μπόρεσα να το βρω. Θα ήθελα να μου δώσει κάποιος το link και γενικά άλλες πληροφορίες και πρότασης δεκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Το θέμα του tritonas00 είναι αυτό: Project-Linux και παλιο hardware... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ευχάριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Κατι που εχω ξεχασει να γραψω στον οδηγο!!!Χρησιμοποιησε ext2 ή καποιο μή Journaling file system.To αντιθετο ΤΡΩΕΙ CPU!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.