Προς το περιεχόμενο

Portforward TP-link TL-R402M

fotisnafplion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Προσπαθώ να παίξω age of empires II online και χρειάζομαι να κάνω portforward σε 3 πόρτες. Παρόλα αυτά παίρνω αυτό το μήνυμα στο http://www.portforward.com:

The TL-R402M will not allow you to forward enough ports, to run Age of Empires II. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end.

Έχει κανένας ιδέα τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

γαμω τα ρουτερακια.για κλαματα ειναι.χαχα.και μετα μου λενε γιατι βριζω το tp link.σου λεει οτι το xazorouteraki δεν μπορει να ανοιξει πολλα ports Οποτε πρεπει να κανεις dmz που στην ουσια απλα σου ανοιγει ολα τα ports για μια ip.για το bridged ethernet 3εχνα το ειναι βλακεια τελειως.δεν ξερω αν εχει επιλογη το tp link να ανοιξει με ΕΝΑΝ κανονα πολλα ports μαζι.δηλαδη να του πεις οτι ανοιξε μουθ απο το 1000 μεχρι το 1010 αντι να του πεις ανοιξε 1000 1001 1002 1003 κτλ

Δημοσ.

Μάλιστα. Αυτό (DMZ) πως το κάνω? Είναι εύκολο? Όσο για το router ναι, πρέπει να έιναι άθλιο. Ένας φίλος μου το έχει που μένει σε εστία. Εγώ έχω ένα Zyxel. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Πήγα να του το φτιάξω κι εκείνου αλλά.... έχασα τη μπάλα τελικά.

Δημοσ.

εμ οτι βρισκουν φτηνο με μηδαμιμνη υποστηριξη απο isp's οπως και απο ατομα πανε και το παιρνουν και μετα πως κανω αυτο πως κανω εκεινο.και κανεις δεν μπορει να βοηθησει γιατι δεν το εχει δει.απλα ολοι τσιμπανε λογω τιμης.πχ μια καρτα n κανει οσο mia g tis linksys

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...