fotisnafplion Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καλησπέρα. Προσπαθώ να παίξω age of empires II online και χρειάζομαι να κάνω portforward σε 3 πόρτες. Παρόλα αυτά παίρνω αυτό το μήνυμα στο http://www.portforward.com: The TL-R402M will not allow you to forward enough ports, to run Age of Empires II. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end. Έχει κανένας ιδέα τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 γαμω τα ρουτερακια.για κλαματα ειναι.χαχα.και μετα μου λενε γιατι βριζω το tp link.σου λεει οτι το xazorouteraki δεν μπορει να ανοιξει πολλα ports Οποτε πρεπει να κανεις dmz που στην ουσια απλα σου ανοιγει ολα τα ports για μια ip.για το bridged ethernet 3εχνα το ειναι βλακεια τελειως.δεν ξερω αν εχει επιλογη το tp link να ανοιξει με ΕΝΑΝ κανονα πολλα ports μαζι.δηλαδη να του πεις οτι ανοιξε μουθ απο το 1000 μεχρι το 1010 αντι να του πεις ανοιξε 1000 1001 1002 1003 κτλ
fotisnafplion Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μάλιστα. Αυτό (DMZ) πως το κάνω? Είναι εύκολο? Όσο για το router ναι, πρέπει να έιναι άθλιο. Ένας φίλος μου το έχει που μένει σε εστία. Εγώ έχω ένα Zyxel. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Πήγα να του το φτιάξω κι εκείνου αλλά.... έχασα τη μπάλα τελικά.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 τp link sucks zyxel rules.καπου πρεπει να εχει επιλογη dmz .απλα δινεις την ip του pc που θες dmz και τιποτε αλλο
fotisnafplion Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Οκ ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω το βράδυ..
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Και πεστου να το πεταξει και να παρει κανα αλλο.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εμ οτι βρισκουν φτηνο με μηδαμιμνη υποστηριξη απο isp's οπως και απο ατομα πανε και το παιρνουν και μετα πως κανω αυτο πως κανω εκεινο.και κανεις δεν μπορει να βοηθησει γιατι δεν το εχει δει.απλα ολοι τσιμπανε λογω τιμης.πχ μια καρτα n κανει οσο mia g tis linksys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.