liopyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ρε συ ηθελα να πω πως ο ανθρωπος δεν ειναι ασχετος απο υπολογιστες αρα μπορει να κανει λιγο o/c οχι τιποτα τρελο. Δεν νομίζω πως ένας προγραμματιστής έχει καμμία επαφή με overclock.
giannisAPI Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 βλεπω πολες προτασεις και πολυ καλεσ τιμεσ :-D :-D δλδ οι 2 τελευταιες προτασεις που μου κανατε θα παιζουν κομπλε τα παιχνιδια far cry 2 h fear 2? to crysis φανταζομαι πωσ οχι ετσι?
liopyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 δλδ οι 2 τελευταιες προτασεις που μου κανατε θα παιζουν κομπλε τα παιχνιδια far cry 2 h fear 2? to crysis φανταζομαι πωσ οχι ετσι? Kαι το Crysis άνετα θα παίζει. Αν έστηνα τώρα σύστημα πάντως, την προηγούμενη σύνθεση με τον phenom II θα επέλεγα. H πρώτη σύνθεση είναι μία υπερβολή που αξιοποιεί ένα μεγάλο budget.
giannisAPI Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Kαι το Crysis άνετα θα παίζει.Αν έστηνα τώρα σύστημα πάντως, την προηγούμενη σύνθεση με τον phenom II θα επέλεγα. H πρώτη σύνθεση είναι μία υπερβολή που αξιοποιεί ένα μεγάλο budget. εγω σκεφτομουνα να βαλω ddr3 οποσδηποτε και οχι ddr2 ετσι ωστε να τον εχω για πιο πολι καιρο και να παιρνει αργοτερα upgrades... εσυ τη λες για αυτο?
liopyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 εγω σκεφτομουνα να βαλω ddr3 οποσδηποτε και οχι ddr2 ετσι ωστε να τον εχω για πιο πολι καιρο και να παιρνει αργοτερα upgrades... εσυ τη λες για αυτο? Μη φανταστείς καμμία σοβαρή διαφορά στις επιδόσεις. Ειδικά στα παιχνίδια, είναι μάλλον αμελητέα. Μπορείς αν θες να κουμπώσεις και τώρα 8Gb DDr2 (~80€), και να σε βγάλουν πολύ καιρό.
giannisAPI Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 καλα πρεπει μα σε εχω πριξη αλα μια τελευταια ερωτηση. δηλαδη εσυ θα εβαζεσ 8gb ddr2 και οχι ddr3 αν εκανες τωρα upgrade? ευχαριστω
liopyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 καλα πρεπει μα σε εχω πριξη αλα μια τελευταια ερωτηση. δηλαδη εσυ θα εβαζεσ 8gb ddr2 και οχι ddr3 αν εκανες τωρα upgrade? ευχαριστω DDR3 συνεπάγεται με πανάκριβη μητρική και επεξεργαστή. Οπότε ναι, αν έκανα τώρα αναβάθμιση, πάλι σε DDR2 θα πήγαινα. Εκτός και αν το οικονομικό σκέλος μου ήταν αδιάφορο... Με λίγα λόγια, οι επιδόσεις που θα κερδίσεις αν πας στην ακριβή σύνθεση δεν θα είναι σε καμμία περίπτωση ανάλογες της αύξησης της τιμής. (δηλαδή διπλάσιες). Ούτε καν 1/4 των επιδόσεων θα έλεγα πως δεν κερδίζεις. Στις ram συγκεκριμένα, οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Σκέψου πως DDR2 1066 με 4άρια timings > DDR3 1333 με 7άρια timings.
giannisAPI Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 οραια το επιασα θα κοιταξω και λιγο research να δω τη τιμινγσ παιζουναι και τετια αλα μαλλον θα παω και εγω σε 2.... ευχαριστο για την βοηθια, θα κοιταξω και θα απαντισο αυριο με τελικη αποφαση. ευχαριστω και παλι. γιαννης
liopyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ευχαριστω και παλι. γιαννης Wellcome. Τελης Σταλλόνε.
FaRMaKhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Aυτο που μπορεις να κανεις,γνωμη μου, και να ξενοιασεις για αρκετο καιρο ειναι το εξης: για γραφικα:απο την msystems gtx285 στα 335Ε και με τα υπολοιπα που ειναι αρκετα μπορεις και σε AM3 και σε s1336(με το πρωτο να ειναι καπως ποιο φτηνο)αναλογος το τι σ αρεσει! Τωρα αυτα ανωτερο βγαινουν 800-900 σε intel & 700-800 σε AMD και ειναι γενικα οι ακριβες επιλογες που εχεις βαση του οριου που εθεσες Την γραφικων στη προτεινω γιατι θα εχεις το κεφαλι σου ισυχο για καιρο(δεδομενου του οτι εισαι προγραμματιστης και απλα θες να παιζεις και κανα παιχνιδι αξιοπρεπος πιστευω και σε κανα 1,5-2 χρονια θα καλυπτει τις απαιτησεις σου) 1ον και 2ον απο καταναλωση(183W)οποτε και δεν χρειαζεσαι αλλαγη τρφοδοτικου. Οσο αφορα τωρα το υπολοιπο συστημα και ειδικοτερα τις μνημες τρελες διαφορες μην περιμενεις απο ddr2 se ddr3 ,οποτε οποιο build και να επιλεξεις θα εισαι καλυμενος απο καθε αποψη. Bεβαια αν το παμε και ρεαλιστικα το πραγμα και με πσ 400-500 κ πιο κατω μη σου πω τη δουλεια σου την κανεις ανετα(px στο κατεβααστηρι εχω την 4670 που ετρεχε crysis σε medium μια χαρα) οποτε its up to you υγ:Σορρυ που δεν ποσταρω καποια συνθεση αλλα ειναι τοσες πολλες και με κουραζει το upload τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.