narcotic81 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Γεια σας, έχω ένα desktop στο δωμάτιο-γραφείο και θέλω να μάθω πως μπορώ να συνδέσω ασύρματο τηλέφωνο ώστε να μιλώ χωρίς χρέωση από το υπνοδωμάτιο (απόσταση περίπου 6 μέτρα).
AlexNet Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μήπως να ξαναδιατυπώσεις καλύτερα την ερώτηση σου;
Boban Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μπορεις να παρεις ενα usb skype-adapter οπου μπορεις πανω σε αυτο να συνδεσεις οποιοδηποτε τηλεφωνο. πχ http://www.dlink.com/products/?pid=466
narcotic81 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μήπως να ξαναδιατυπώσεις καλύτερα την ερώτηση σου; Το desktop δε βρίσκεται στο δωμάτιο μου αλλά σε άλλο δωμάτιο. Θέλω με κάποιο τρόπο να μπορώ να μιλώ μεσω του skype (δωρεάν, δηλάδη pc-pc όχι pc-σταθερό) αλλά χωρίς να χρειάζεται να έρχομαι στο δωμάτιο που έχω το desktop. Πως μπορεί να γίνει αυτό?
AlexNet Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Πάρε ένα bluetooth ακουστικό και ένα ανταπτοράκι για τον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.