paschalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Το τοπικ του θεάτρου . Έργα που είδατε,σας άρεσαν και τα προτείνετε και έργα που θέλετε να δείτε . Και γενικότερα συζητήσεις γύρω από θεατρικές παραστάσεις .
Sellers Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Βασικά, έχει δει κανείς ''Το κλουβί με τις τρελές'' με τον Μπέζο? Αξίζει?
Garnele Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Χμ, όχι δεν το έχω δει το συγκεκριμένο και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει και τίποτα από γνωστούς μου που παρακολουθούν συχνά πυκνά παραστάσεις. Τελευταία που είδα ήταν το αμάρτημα της μητρός μου, η οποία ήταν καταπληκτική. Ενώ -γαμώτο- το μαύρη γαλήνη στο θέατρο νέου κόσμου κατεβαίνει στις 7 και δεν πρόλαβα να το δω =( Αν κάποιος το είδε/σκοπεύει να το δει, να μας πει και πώς του φάνηκε κλπ γιατί με είχε ψήσει πολύ. Επίσης, ας προτείνει κάποιος καμία παράσταση στην Αθήνα -όχι επιθεωρήσεις, ψάλτες, σεφερλίδες και λοιπά κιτσαριά- θα κατέβω πάλι σε μερικές μέρες και θα ήταν καλή ιδέα ένα θεατράκι.
paschalia Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μια ενδιαφέρουσα σελίδα που,μάλλον,είναι αυτό που ζητάτε,garnele & Xorxhs!, είναι αυτή --> http://www.theaterinfo.gr/
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Όχι ότι χρειάζεται να γράψω κάτι για την συγκεκριμένη παράσταση, μια που έχει κάνει πάταγο, αλλά είδα πρόσφατα "Το γάλα" του Βασίλη Κατσικονούρη, που το ανεβάζει η Άννα Βαγενά (το είχε στη Λάρισα την εβδομάδα που πέρασε) και έπαθα μεγάλη πλάκα, συνέχεια το σκέφτομαι. Εκπληκτικό, απλά. Ειδικά το κείμενο.
explorer21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Είδα πρόσφατα το «Παρακαλώ... ας μείνει μεταξύ μας» με την Κάτια Δανδουλάκη.Καλή κωμωδία με έξυπνες ατάκες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.