maestros7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Σας πρακαλώ μάγκες... χρειάζομαι επειγώντος βοήθεια...! Αμα γνωρίζετε πείτε μου κανενα στάνταρντ μαγαζί στο Μοναστηράκι που να πουλάει πυρσους για γήπεδο. Τα χρειαζόμαστε με κατι φίλους για να πανυγυρήσουμε στο σχολείο για την πενταημερη... plz reply soon... ευχαριστώ (εκ των πρωταίρων)
frenzy Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Κανονικά δε θα έπρεπε να επιτρέπεται η πενταήμερη αν δεν περάσεις ένα βασικό τεστ ορθογραφίας-έτσι για το γαμώτο...
eSATA Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 εγω απο την περιοχη που λες δε ξερω τιποτα δεν εχω παει ποτε....αλλα καπνογονα εγω παιρνω απο μαγαζια με ειδη ψαρεματος:-)
kage Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ναυτιλιακα ειδη.κατω στο λιμανι του πειραια εχει πολλα μαγαζακια κ ποσειδωνος στον αλιμο.απο τροκαντερο εως αμφιθεας. κ κοιτα επειδη θα ειναι η 1η φορα αν δεν την παλευεις με τον καπνο μην αναψεις κ ξερασεις κ γινεις ρομπα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τα χρειαζόμαστε με κατι φίλους για να πανυγυρήσουμε στο σχολείο για την πενταημερη... Να πανηγυρίσετε τι ακριβώς?!$?!?
archsatan Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Να πανηγυρίσετε τι ακριβώς?!$?!? Το πρώτο τους μαμίσι φαντάζομαι .. χΔ Πέρα από την πλάκα είναι κάτι σαν έθιμο αυτό. Εμείς είχαμε ανάψει γύρω στα 20 καπνογόνα μέσα στο λιμάνι του ηρακλείου και μας ζάλισαν τα @@ οι λιμενικοί και ύστεροι οι γελοίοι καθηγητές μας.
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πόσο κάνει ένα καπνογόνο? εγω το παιρνω 4ευρω γιατι ειμαι πελατης:p
De@th L0rd Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 γιαυτο θα κοπουν οι εκδρομές Και μετά θα κοπούν τα ανούσια ποστς.Ένα καλό έχει το σχολείο κ θέλετε να το αλώσετε.
we_will_rise Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Κανονικά δε θα έπρεπε να επιτρέπεται η πενταήμερη αν δεν περάσεις ένα βασικό τεστ ορθογραφίας-έτσι για το γαμώτο... μεταξύ μας πρέπει να καταργηθούν γενικά οι 5ήμερες..!
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Σε καμία περίπτωση μην ανάψετε ναυτικό καπνογόνο (βαρελάκι). Δεν θα έχετε από που να φύγετε...
gerr Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 και μας ζάλισαν τα @@ οι λιμενικοί και ύστεροι οι γελοίοι καθηγητές μας. Κάπου μπερδεύεις το ποιοι ήταν οι γελοίοι.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 sorry αλλα όσοι του κατακρίνετε νομίζω ότι απλά δεν σας άφησαν οι γονείς σας να πάτε 5ήμερη ok μετά από 10+ χρονια και γω μαλακια το βλέπω αλλα όταν πήγα 5ήμερη ήθελα και γω να κάνω μαλακίες και μου άρεσαν. καταλαβαίνω απόλυτα τη φάση πολλοί από την ηθικολατρεία σας ενδεχομένως έχετε ξεχάσει πως ήσασταν έφηβοι...
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Dark_son20, όταν είχα πάει εγώ πενταήμερη έγινε το εξής. Σε ένα άλλο γκρουπ κάποιος μαθητής άναψε πυρσό μέσα στο λεωφορείο. Πήραν φωτιά μερικά καθίσματα, κάηκε ελαφρώς αυτός που το άναψε και η πενταήμερη τους έγινε διήμερη. Πάντα υπήρχαν ηλίθιοι, "δήθεν" μαθητές που κάναν πάντα "εξυπνάδες". Μην μπερδεύουμε λοιπόν τον χαβαλέ με πράγματα που κρύβουν κινδύνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.