Προς το περιεχόμενο

Συμβουλη για επιλογης μνημης για i7 συστημα

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο πολυ καιρο αποφασισα και εγω να εγκαταλειψω το συστημα της υπογραφης μου και να φτιαξω κατι δυνατο.

1) Gigabyte GA-EX58-UD5

2) Intel Core i7-920 Box

3) MSI N9800GTX Plus-T2D1G, 1024MB GDDR3

Τα υπολοιπα (36 GB raptor για OS, 2χ74GB raptors για RAID 0, WD 750GB RE3 για αποθηκευση, τροφοδοτικο 650 watt, recorders κτλ τα εχω ηδη)

Επειδη βλεπω καποια σχολια γενικα για συμβατοτητα μνημης και επειδη δεν ξερω εαν οταν μου ερθει η μητρικη θα εχει το τελευταιο bios να αναγνωριζει την μνημη και αντε τρεχε για αλλαγη, εχετε υποψιν σας καποιο kit 3x1GB τουλαχιστον 1600αρας η καλυτερα 1800αρας μνημης να εχω το κεφαλι μου ησυχο? Κατι ποιοτικο σε Dominator η Hyperx?

Υποψιν δεν ξερω τι παιζει με τα βολτ με τις μνημες στο Core i7 αλλα δεν θα κανω τιποτα overclocking, απλα θελω να παιζουν απο την μανα τους γρηγορα.

Thanks

Δημοσ.

Η πιο συμφέρουσα επιλογή που παίζει αυτή την εποχή είναι αυτή.

(αξίζει να πας σε 6Gb kit imho).

Δεν έχω ακούσει κάτι περί ασυμβατότητας.

Tην 9800GTX+ σε τί τιμή την έχεις βρει?

Δημοσ.

αφου εχεις gigabyte λογικα εισαι μια χαρα γιατι στην rampage ii τις 1866 της corsair δεν της τρεχει με την καμια στα 1.65 βολτ θελει 1.95+

για μενα καλυτερα μεινε μεχρι τα 1600 μιας και ετσι κι αλλιως δεν πας για extreme καταστασεις.. να εχεις και την συμβατοτητα σιγουρη

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν κάνει overclocking και στα 1333mhz να μείνει καλά θα είναι...

Δημοσ.

Τελικα παιδια η παραγγελια δωθηκε (οχι ομως στον Γερμανο γιατι στο ενδιαμεσο ειχε αυξησει λιγο τιμες και αργουσε πολυ να απαντησει σε email)

1) Gigabyte GA-EX58-UD5

2) Intel Core i7-920 Box

3) Kingston HyperX KHX12800D3LLK3/3GX (LOW LATENCY)

4) EVGA GTX 260

Μια μικρη βοηθεια θελω ομως. Η μητρικη εχει 6 sata στο Intel chipset και 4 στο jmicron το οποιο διαβαζω οτι δεν ειναι της προκοπης.

Μπορω να βαλω στο intel sata οι δυο δισκοι να ειναι σε raid0 και οι υπολοιποι απλα passtrhough?

Δημοσ.

Που να παιξεις παιχνιδια βρε φιλε μου με 18 μηνων μωρο να κρεμεται απο πανω σου ολη την ωρα.

Για video editing το φτιαχνω ολο το συστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...