Προς το περιεχόμενο

Αξιολογηση ηλεκτρονικων καταστηματων εξωτερικου

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω παρηγγειλα 9 ιουνιου το Little Big Planet απο blahdvd κ απο τις 10 του μηνος δεχτηκανε την παραγγελια μου κ λεει Shipped κ ακομα να το δω. εν τω μεταξυ στο help section του blahdvd λεει οτι αν δεν εχει ερθει σε 14 ημερες μου στελνουν αλλο οποτε κ εγω τους εστειλα email για να μου στειλουν αλλο. εσας ποσες μερες εκανε να ερθει απο blahdvd???

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδια εγω παρηγγειλα 9 ιουνιου το Little Big Planet απο blahdvd κ απο τις 10 του μηνος δεχτηκανε την παραγγελια μου κ λεει Shipped κ ακομα να το δω. εν τω μεταξυ στο help section του blahdvd λεει οτι αν δεν εχει ερθει σε 14 ημερες μου στελνουν αλλο οποτε κ εγω τους εστειλα email για να μου στειλουν αλλο. εσας ποσες μερες εκανε να ερθει απο blahdvd???

Μην περιμένεις. Πάρε τηλέφωνο οπωσδήποτε αν έχει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το εν λόγω κατάστημα αλλά ένα τηλέφωνο θα τους ταρακουνήσει.

Δημοσ.

πήγες καμιά βόλτα στα ελτα τις περιοχής σου σε περίπτωση που έχει χαθεί το χαρτάκι απο τον ταχυδρόμο(το πήρε καμια γιαγια ...)? το blahdvd είναι το πιο γρηγορο σιτε μαζι με το game.co.uk οπότε πιστέυω θα είχε έρθει στανταρ μέχρι τώρα.

Δημοσ.
πήγες καμιά βόλτα στα ελτα τις περιοχής σου σε περίπτωση που έχει χαθεί το χαρτάκι απο τον ταχυδρόμο(το πήρε καμια γιαγια ...)? το blahdvd είναι το πιο γρηγορο σιτε μαζι με το game.co.uk οπότε πιστέυω θα είχε έρθει στανταρ μέχρι τώρα.

πηρα τηλεφωνο στο ταχυδρομειο της γειτονιας μου κ μου ειπαν οτι αν ειχε φτασει το παιχνιδι θα μου το ειχε φερει ο ταχυδρομος. αυτο...:mad:

Δημοσ.
πηρα τηλεφωνο στο ταχυδρομειο της γειτονιας μου κ μου ειπαν οτι αν ειχε φτασει το παιχνιδι θα μου το ειχε φερει ο ταχυδρομος. αυτο...:mad:

δεν το φέρνει σπίτι ο ταχυδρόμος πακέτο είναι,σου αφήνει χαρτάκι και πας το πέρνεις απο το ταχυδρομίο,δεν παιζει να πει οτι το αφησε και στο πήραν ,με ταυτότητα πας και το πέρνεις.

Δημοσ.
δεν το φέρνει σπίτι ο ταχυδρόμος πακέτο είναι,σου αφήνει χαρτάκι και πας το πέρνεις απο το ταχυδρομίο,δεν παιζει να πει οτι το αφησε και στο πήραν ,με ταυτότητα πας και το πέρνεις.

αφου μου διευκρινισε οτι αν το πακετο ειναι μεχρι 0,5Kg μου το φερνει ο ταχυδρομος στην πορτα μου. αλλοστε ετσι ειχε γινει κ με ενα αλλο game που ειχα παραγγειλει απο το play.com

Δημοσ.

Στο φέρνει κανονικά.

Δημοσ.
Στο φέρνει κανονικά.

κ εγω ετσι το ξερω!!! τεσπα το προβλημα λυθηκε προς το παρον καθως τους εστειλα email ζητωντας τους να μου το ξανα στειλουν κ αυτοι δεχτηκαν κ παρατηρησα μεσα στο account μου οτι ελεγε ξανα shipped σημερα (νεα παραγγελια) οποτε μου στειλαν κ δευτερο game.

Υ.Γ. στην περιπτωση που μου ερθει το παλιο κ μου ερθει κ το καινουριο να κρατησω κ τα 2????:-D

Δημοσ.

Καλά θα κάνεις να φερθείς όπως και αυτοί και να τους ενημερώσεις ότι πήρες 2 και να το επιστρέψεις.

Φερόμαστε όπως θέλουμε να μας φέρονται και μάλιστα όταν εχει προηγηθεί η χειρονομία από τον άλλο είναι και εύκολο για εμάς και χωρίς ρίσκο να ανταποδώσουμε.

Δημοσ.
Καλά θα κάνεις να φερθείς όπως και αυτοί και να τους ενημερώσεις ότι πήρες 2 και να το επιστρέψεις.

Φερόμαστε όπως θέλουμε να μας φέρονται και μάλιστα όταν εχει προηγηθεί η χειρονομία από τον άλλο είναι και εύκολο για εμάς και χωρίς ρίσκο να ανταποδώσουμε.

παλίκαρε κάνουν έλενχο στο royal mail και αν δουν οτι έφτασε κανονικά ίσως να μπανάρουνε την κάρτα ,δεν είναι τοσο απλά τα πράγματα.τα παιχνίδια είναι πακέτα δεν τα παρατάνε στην πόρτα τα φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι και αν δεν είσαι αφήνει χαρτάκι το οποίο πέρνεις το game απο το ταχυδρομίο με ταυτότητα ,οπότε πάλι σε κάποιον πέφτει η ευθύνη .....

+1 στο απο πάνω ποστ .

Δημοσ.
παλίκαρε κάνουν έλενχο στο royal mail και αν δουν οτι έφτασε κανονικά ίσως να μπανάρουνε την κάρτα ,δεν είναι τοσο απλά τα πράγματα.τα παιχνίδια είναι πακέτα δεν τα παρατάνε στην πόρτα τα φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι και αν δεν είσαι αφήνει χαρτάκι το οποίο πέρνεις το game απο το ταχυδρομίο με ταυτότητα ,οπότε πάλι σε κάποιον πέφτει η ευθύνη .....

+1 στο απο πάνω ποστ .

απ'οτι φαίνεται δεν γνωρίζεις....

αυτά που λες συμβαίνουν άμα το "δέμα" είναι συστημένο(τότε μόνο σου αφήνει χαρτάκι ο ταχυδρόμος να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο, αν δεν σε βρει σπίτι), έλεγχο για να δουν αν έφτασε μπορούν να κάνουν μόνο αν το ¨δεμα¨έχει tracking number, τα συστημένα έχουν...

το blah dvd τα στέλνει σαν απλό γράμμα χωρίς tracking number και εννοείται πως δεν είναι συστημένο για λιγότερα μεταφορικά... οπότε ο ταχυδρόμος στο αφήνει στην πόρτα μαζί με τα υπόλοιπα γράμματα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:45 ----------

κ εγω ετσι το ξερω!!! τεσπα το προβλημα λυθηκε προς το παρον καθως τους εστειλα email ζητωντας τους να μου το ξανα στειλουν κ αυτοι δεχτηκαν κ παρατηρησα μεσα στο account μου οτι ελεγε ξανα shipped σημερα (νεα παραγγελια) οποτε μου στειλαν κ δευτερο game.

Υ.Γ. στην περιπτωση που μου ερθει το παλιο κ μου ερθει κ το καινουριο να κρατησω κ τα 2????:-D

στείλε τους μειλ λέγοντας τους πως σου ήρθαν και τα δύο και ζήτησε τους διεύθυνση για να στείλεις το ένα...

διάφοροι(αρκετοί) έξυπνοι ελληνάρες αφού παραλάμβαναν το δέμα από το play.com έστελναν μειλ , λέγοντας πως δεν τους ήρθε ποτέ... αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το μυριστούν κάποια στιγμή από το play.com και να βάλουν όριο στις παραγγελίες από Ελλάδα...

βέβαια η μπάλα πήρε όλους τους υπολοίπους οι οποίοι ήταν σωστοί στις συναλλαγές τους...

*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.(και οι ψωριάρηδες χώρια)

http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Help.html?page=del

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου στέλνουν και πάνω από 30 λίρες πλέον. Παλαιότερα είχε έρθει αυτό το μέιλ για το όριο αλλά μάλλον τώρα με έχουν "τσεκάρει".

Παραγγέλνω πάντα Τετάρτη ή Πέμπτη (δεν ξέρω γιατί) το αντικείμενο γίνεται shipped Πέμπτη ή Παρασκευή και το παραλαμβάνω τη μεθεπόμενη εβδομάδα Δευτέρα ή Τρίτη. Κάνει δηλαδή γύρω στις 5-6 εργάσιμες για να έρθει.

Δημοσ.
απ'οτι φαίνεται δεν γνωρίζεις....

αυτά που λες συμβαίνουν άμα το "δέμα" είναι συστημένο(τότε μόνο σου αφήνει χαρτάκι ο ταχυδρόμος να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο, αν δεν σε βρει σπίτι), έλεγχο για να δουν αν έφτασε μπορούν να κάνουν μόνο αν το ¨δεμα¨έχει tracking number, τα συστημένα έχουν...

το blah dvd τα στέλνει σαν απλό γράμμα χωρίς tracking number και εννοείται πως δεν είναι συστημένο για λιγότερα μεταφορικά... οπότε ο ταχυδρόμος στο αφήνει στην πόρτα μαζί με τα υπόλοιπα γράμματα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:45 ----------

εμ διάβασε απο την αρχη του τοπικ αν θες,έχω παραγγήλει 6 παιχνίδια σύνολο τους τελευταίους 2-3 μήνες ,3 απο το game.co.uk 1 απο το blahdvd (ακόμα ένα στο δρόμο του τώρα to valkyria αντε να έρθει να το λιώσω χεχε)και 1 απο το play.com.όλα μου έχουν έρθει με χαρτάκι απο το ταχυδρομίο και πήγα τα πήρα ο ίδιος με ταυτότητα απο εκεί.δλδ όλα μου έχουν έρθει συστημένα μέχρι στιγμής .αλλα μάλλον δεν γνωρίζω εγώ...........

Δημοσ.

Το ότι έχεις ταχυδρόμο που κάνει σωστά την δουλειά του και δεν πετάει τα δέματα όπου βρει δεν σημαίνει πως είναι και συστημένα. Το χαρτάκι για παραλαβή από τα ΕΛΤΑ στο αφήνει για δικιά σου προφύλαξη, γιατί αν αφήσει το δέμα στην πόρτα σου εκτεθειμένο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το παραλάβεις εσύ.

Στις αποστολές από play.com ΔΕΝ χρειάζεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας για παραλαβή που σημαίνει ότι ΔΕΝ είναι συστημένο.

Δημοσ.

φιλε συγχαρητηρια για την αποψη!!! συμφωνω απολυτως!!! οχι σαν την χωρα μας εδω περα!!!!! σου λεει το Πλαισιο οτι σου φερνει τις παραγγελιες στο σπιτι αλλα δεν φερει καμια ευθυνη για την πορεια τους απο την στιγμη που το προϊον μπενει μεσα στο φορτηγο.

ετσι αν μου ερθουν 2 θα στειλω το ενα πισω γιατι:

>Φερόμαστε όπως θέλουμε να μας φέρονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...