skanjos Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 15 απριλίου παρηγγειλα τα Lbp απο blahdvd και disgaea 3 απο game.co.uk ,καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε το blahdvd, καθώς ήταν απίστευτα γρήγορο ,και τα 2 προιόντα στάλθηκαν στις 15 απρ. την επόμενη εβδομάδα θα δώ τελικά ποιό είναι πιο αξιόπιστο , α ξέχασα να γράψω οτι ενώ το blahdvd είχε 1pound μεταφορικά το game.co είχε 2,95 pounds αλλα πάλι ήταν τεράστια η διαφορά τιμής του disgaea 3. πάντος έχει πλάκα να ψάχνεις τις προσφορές ονλινε ,βρήσκεις πολύ καλές ευκαιρίες.(φτηνότερη τιμή για disgaea μέσω σκρουτζ είναι κάπου στα 55 και εγώ το πήρα με 22ε τζιτζι χεχεχεχε), μακάρι να άνοιγε μια αλυσίδα καταστημάτων στην ελλάδα με τέτοιες τιμές να τους έκλεινε όλους τους απατεώνες.....
kabamaru21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 βασικα νομιζω οτι στην ελλαδα οι εισαγωγεις καρφωνουν το μεγαλητερο φεσι στην συνολικη τιμη του game. ε βαλε και μετα λιγο τα καταστηματα και φτασαμε στα 70€
skanjos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 τετάρτη 15 απριλίου παρηγγειλα το lbp τιμή 13,42ε μαζί με μεταφορικά απο blahdvd ,στάλθηκε την ίδια μέρα και ήρθε σήμερα 21 απριλίου ,ήταν σε πακέτο συστημένο ,πήγα το παρέλαβα απο το ταχυδρομίο ,η συσκευασία του ήταν ενα κουτί χαρτόνι σαν dvd box και είχε μέσα την απόδειξη και το παιχνίδι το οποίο ήταν κλειστό με την ζελατίνα του , αν σκεφτεί κανείς οτι ήταν και πάσχα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ^^ 10/10 απο μένα για το blahdvd . την ίδια μέρα παρήγγειλα και το disgaea 3 τιμή 25,9ε απο το game.co.uk το οποίο ήρθε και αυτό σήμερα σε συστημένο πακέτο,η συσκευασία του ήταν κάπως καλύτερη γιατί ήταν σφραγισμένος φάκελος (ενώ το κουτί απο το blahdvd ανοιγε για έλενχο ),μέσα είχε την απόδειξη και το παιχνίδι με την ζελατίνα του κλειστό.όπως έγραψα και σε παραπάνω ποστ το game.co.uk άργησε παραπάνω να δεχτεί την παραγγελία και να πακετάρει το παιχνίδι αλλα το έστειλε την ίδια μέρα και το παρέλαβα την ίδια που παρέλαβα και το lbp .το άσχημο είναι οτι πληρώνεις 2,95 pounds μεταφορικά εδώ ενώ στο blahdvd 1 pound. 9/10 και στο game.co.uk απο μένα πάντος(μιον 1 πόντο για πιο ακριβά μεταφορικά{που αν βρείς το παιχνίδι πιο φτηνό δεν μετράει τοσο}και γιατί αργεί λίγο παραπάνω για να σου το πακετάρει). γενικά μην πιάνεστε κορόιδα ,αγοράζετε παιχνίδια απο το εξωτερικό ,όπου βρείτε την πιο φτηνή τιμή για το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει,τα παραπάνω 2 e-shops τα συνηστώ πάντος έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και σε κάνα μήνα βλέπω να ξαναπαραγγέλνω {valkyria chronicles,mgs4,sonic unleashed,re5,naruto ninja storm,white knight,demon soul,uncharted 1 και 2 ,πωπω θα αδειάσει η τσέπη μου φέτος χεχεχε}.
Nitrous18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 απο εδω εχει κανει κανεις αγορες?? λέω να αγοράσω 2-3 παιχνίδια http://www.videogamesplus.ca είναι από καναδα το μαγαζί
skanjos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 απο εδω εχει κανει κανεις αγορες?? λέω να αγοράσω 2-3 παιχνίδια http://www.videogamesplus.ca είναι από καναδα το μαγαζί γιατι να πάρεις απο εκεί ?έριξα μια ματιά και όλα είναι πανάκριβα
rey7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Όντως είναι πανάκριβο. Δε νομίζω οτι διαφέρει και πολύ απο τα δικά μας...
skanjos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 2η παραγγελία μου ,απο παρασκευή είδα στο game.co.uk spring sale ,σε ορισμένα παιχνίδια έχει καταπληκτικές τιμές .βασικά την παρασκευή το βράδυ τύφλα απο το πολύ ποτό μπαίνω μέσα να τσεκάρω για προσφορές και βλέπω το πιο φτηνο απο τα παιχνίδια με προσφορά ήταν το lair 4,99 pounds,(ναί έχει bad reviews αλλα τα περισότερα ήταν για τον χειρισμό και τα lag spikes τα οποία έχουν διορθοθεί απο τα patch,και κάνει 5,5ε ^^ ).λεω κλαιν είχα 14ε στην κάρτα το παρήγγειλα.μέχρι την τρίτη δεν έγινε η αποστολή του(ούτε ο έλενχος στην κάρτα μου)σήμερα είπα μιας και θα μου έρθει αυτο δεν πέρνω και το Killzone 2 που το έχει στα 27pounds και είναι φοβερό παιχνίδι και Online να έρθουν και μαζί.... βασικα παρασκευή δεν είναι να παραγγέλνεις τπτ αυτό κατάλαβα.τώρα ελπίζω να μου έρθουν και τα 2 ταυτόχρονα μέχρι αυτην την παρασκευη,απο αυτό το μαγαζί η πρώτη μου παραγγελία ήρθε σε 4 εργάσιμες μέρες οπότε έχω ελπίδες για παρασκευή
skanjos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 δεν ξέρω αν το ξέρετε το σίτε πάντος είναι πολύ καλό για να ελένχεις τις τιμές. http://www.gamestracker.com/ βλέπεις ανάλογα με το region σου τα καταστήματα που πουλάνε το παιχνίδι και πόσο το δίνουν μαζί με μεταφορικά. φυσικά δεν έχουν τις τιμές στανταρ καθώς αλλάζουν συνέχεια αλλα έχει ένα καλό μπορείς να κάνεις register και να σου στέλνει email για όποιο παιχνίδι θές όταν πεσει η τιμή του σε ένα απο τα καταστήματα όσο θες. έκανα ακόμα μια αγορά απο το play.com αυτην την φορά το mgs4 platinum,το παρήγγειλα 16 του μηνός,και έκαναν 2 μέρες packing καμία σχέση με game.co.uk και blahdvd που τα στέλνουν την ίδια μέρα,προσωπικά απογοητέυτικα απο το play.com γιατί είχα ακούσει καλά λόγια. σύμφωνα με το παραπάνω σίτε πάντος και έναν μικροέλενχο που έκανα σε μερικά παιχνίδια τα πιο φτηνά είναι τα game.co.uk /dvd.co.uk και http://www.gameplay.co.uk/ συγκρίνετε τιμές και μην πιάνεστε κοροιδα ^^
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Και πολυ καλα θα κανεις! Παιχνιδι απο Ελλαδα = χρηματα στους αεριτζηδες-απατεωνες-μαγαζατορες. Δεν ειναι αεριτζιδες ρε φιλε, οταν εγω αγοραζω χονδρικη 39.60 ενα νεο παιχνιδι ποσο πρεπει να το βαλω δηλαδη?
antnatal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δεν ειναι αεριτζιδες ρε φιλε, οταν εγω αγοραζω χονδρικη 39.60 ενα νεο παιχνιδι ποσο πρεπει να το βαλω δηλαδη? απορία που πάντα την είχα, αφού καταλαβαίνω ότι έχεις κατάστημα. μπορείς να αγοράζεις παιχνίδια (και όχι μόνο) από εξωτερικό και να τα πουλάς στην Ελλάδα ως προμηθευμένα από την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...???
xaros73 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Και για να μην λεμε μονο για τους μικρους, εδω μεχρι και σε Παπασωτηριου εχω δει επανειλημενα παιχνιδια με αυτοκολητο ''sold in Asia only'' η παρομοια...
The Dean Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Εγώ ξεκίνησα από Amazon, πριν εμφανιστεί το Play. Μετακόμισα στο τελευταίο αλλά το χρόνο που πέρασε κάνει νερά στις παραδόσεις. Παρόλα αυτά, έχει τρομερές τιμές. Τώρα ασχολούμαι με Play Asia για πρώιμες κυκλοφορίες που είναι region free. Με τις τιμές της Ελληνικής αγοράς πάντως, είναι μάλλον άκυρο κάποιος να αγοράζει από εδώ, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που μπορεί να κάνει και τη δουλειά του από το εξωτερικό μέσω χρεωστικής και οχι αναγκαστικά πιστωτικής.
skanjos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εγώ ξεκίνησα από Amazon, πριν εμφανιστεί το Play. Μετακόμισα στο τελευταίο αλλά το χρόνο που πέρασε κάνει νερά στις παραδόσεις. Παρόλα αυτά, έχει τρομερές τιμές. Τώρα ασχολούμαι με Play Asia για πρώιμες κυκλοφορίες που είναι region free. Με τις τιμές της Ελληνικής αγοράς πάντως, είναι μάλλον άκυρο κάποιος να αγοράζει από εδώ, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που μπορεί να κάνει και τη δουλειά του από το εξωτερικό μέσω χρεωστικής και οχι αναγκαστικά πιστωτικής. το πλαι με κάνει και μένα νερά ,έχει 10 μέρες μια παραγγελία ακόμα να έρθει η πλάκα είναι οτι έχω παραγγήλει και το valkyria chronicles απο Blahdvd πριν 5 μέρες και πιστέυω οτι θα έρθει νωρίτερα και θα γελάω..... το πλάιασια αποτι βλέπω παιχνίδια ps3 λέει δεν στέλνει στην ευρώπη..... σκεφτόμουν για το demon soul απο yesasia να το πάρω αλλα το μετάνιωσα θα το πάρω σε pal release όταν βγει.
The Dean Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Είναι απαράδεκτες πάντως οι διαφορές τιμών... Όποτε τις συγκρίνω με τις Ελληνικές μου έρχεται να σπάσω την οθόνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.