katsikoula Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ναι ρε παιδια καμια σχεση!!! κ σε εμενα το παιχνιδι ηρθε σφραγγισμενο κ με ζελατινα!!! κατι αλλο παιζεται... μαλλον θα συμφωνησω με τον xaros73
giorgos147 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εγώ είχα πάρει δύο cd των scorpions πρόσφατα από το play.com, και το κουτάκι του ενός είχε ένα σπάσιμο απο τη μία άκρη στην άλλη.Μικρό το κακό Φόρτωσα λίγο στην αρχή.Αλλά αργότερα μετρώντας προβατάκια, το ξεπέρασα
katsikoula Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εγώ είχα πάρει δύο cd των scorpions πρόσφατα από το play.com, και το κουτάκι του ενός είχε ένα σπάσιμο απο τη μία άκρη στην άλλη.Μικρό το κακό Φόρτωσα λίγο στην αρχή.Αλλά αργότερα μετρώντας προβατάκια, το ξεπέρασα ε καλα, μπορει να χτυπηθηκε κατα την μεταφορα. οντως μικρο το κακο. αλλα το να τα περνεις ανοιχτα κ οχι σφραγγισμενα ειναι ενα προβληματακι...
Watt Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Αν το έχει ψάξει κανείς ενδελεχώς, πιο φτηνές τιμές έχει το play.com, το amazon.co.uk, το amazon.fr ή το blahdvd?
skanjos Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Αν το έχει ψάξει κανείς ενδελεχώς, πιο φτηνές τιμές έχει το play.com, το amazon.co.uk, το amazon.fr ή το blahdvd? ανάλογα το παιχνίδι είναι αποτι έχω καταλάβει , απο το blahdvd θα πάρω τωρα το lbp 12Ε εχει,αφου λέτε καλά λόγια, αλλα πόσα μεταφορικά εχει? "'οπα μόλις διαβασα 2,95 λιρες για ελλαδα" μια χαρα .τωρα που κοιτούσα το σιτε βλέπω στα preorder του ps3 το alan wake ,αυτο είναι πσ/360 μόνο μα καλά τι πίνουν? το άλλο παιχνίδι που θέλω να πάρω είναι το disgaea 3 και το βρήκα 22ε στο http://www.game.co.uk ,έχει πάρει κανείς απο εκεί τπτ?να το εμπιστευτώ?και πόσα μεταφορικά θα έχει για την ελλάδα?"το ίδιο και εδω 2,95 ε royal mail. και κάτι τελευταίο λογικα με χρεωστική μπορείς να αγοράσεις ε?είχα βγάλει μια παλιά για να παίζω στοιχημα ,έχω καμια 2 χρόνια να την χρησιμοποιήσω.
basilis5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 εγω με χρεωστικη πηρα απο το blahdvd το lbp αλλα και κατι κουμπια για το χειριστηριο ολα μαζι κοντα στα 20 ευρω με μεταφορικα...τζαμπα
tempo Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 θέλω να κάνω μια παραγγελία απο play.com άλλα ισχύει ο γνωστός περιορισμός (μέχρι τα 30ευρώ για παραγγελίες απο Ελλάδα). Το ερώτημα: μπορώ να κάνω πχ 4 παραγγελίες ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ έτσι ώστε η κάθε μια παραγγελία να μην ξεπερνάει τα 30ευρώ; Το play.com δεν χρεώνει καθόλου ταχυδρομικά έτσι? (μην πληρώσουμε επι 4 τα ταχυδρομικά)
katsikoula Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 θέλω να κάνω μια παραγγελία απο play.com άλλα ισχύει ο γνωστός περιορισμός (μέχρι τα 30ευρώ για παραγγελίες απο Ελλάδα). Το ερώτημα: μπορώ να κάνω πχ 4 παραγγελίες ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ έτσι ώστε η κάθε μια παραγγελία να μην ξεπερνάει τα 30ευρώ; Το play.com δεν χρεώνει καθόλου ταχυδρομικά έτσι? (μην πληρώσουμε επι 4 τα ταχυδρομικά) οχι δεν ισχυει αυτος ο περιορισμος των 30 ευρω. αν διαβασες τα προηγουμενα post, μου στειλανε προχθες το Red Alert 3 για το PS3 το οποιο κοστισε 51.99 ευρω. νομιζω οτι αν παραγγειλεις πανω απο 1 προϊον δεν θα σου ερθουν ολα μαζι σε ενα πακετο αλλα θα σου ερθουν ξεχωριστα. τελος το play.com δεν χρεωνει καθολου ταχυδρομικα
Litost Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 οχι δεν ισχυει αυτος ο περιορισμος των 30 ευρω. αν διαβασες τα προηγουμενα post, μου στειλανε προχθες το Red Alert 3 για το PS3 το οποιο κοστισε 51.99 ευρω. νομιζω οτι αν παραγγειλεις πανω απο 1 προϊον δεν θα σου ερθουν ολα μαζι σε ενα πακετο αλλα θα σου ερθουν ξεχωριστα. τελος το play.com δεν χρεωνει καθολου ταχυδρομικα ...με τη μόνη διαφορά ότι τα ταχυδρομικά τα ενσωματώνει στην τιμή εμμέσως. Αν τσεκάρετε την τιμή σε λίρες και μετά κλικάρετε το ευρό θα σας βγάλει μια ισοτιμία δικής του συλλήψεως που ουσιαστικά περιλαμβάνει τα ταχυδρομικά. Όπως και 'να χει, παραμένει ένα αξιόπιστο μαγαζί με εκάστοτε εξαιρετικές ευκαιρίες. Απλά τους τελευταίους μήνες αργεί εκνευριστικά η παράδοση. Φταίει το play ή τα ΕΛΤΑ ? Άγνωστο...
katsikoula Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ...με τη μόνη διαφορά ότι τα ταχυδρομικά τα ενσωματώνει στην τιμή εμμέσως. Αν τσεκάρετε την τιμή σε λίρες και μετά κλικάρετε το ευρό θα σας βγάλει μια ισοτιμία δικής του συλλήψεως που ουσιαστικά περιλαμβάνει τα ταχυδρομικά. Όπως και 'να χει, παραμένει ένα αξιόπιστο μαγαζί με εκάστοτε εξαιρετικές ευκαιρίες. Απλά τους τελευταίους μήνες αργεί εκνευριστικά η παράδοση. Φταίει το play ή τα ΕΛΤΑ ? Άγνωστο... καλα εννοειται κ παλι ομως δεν σε αγχωνει με το να κατσεις να υπολογισεις τα ταχυδρομικα κ τα σχετικα. σου λεει απο την αρχη με σιγουρια ποσα θα πληρωσεις!
tempo Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 βρήκα στο play.com κάποια παιχνίδια που θέλω άλλα μου γράφει "buy from Playtrade". Αν κατάλαβα καλά πρόκειται για ιδιώτες ή μαγαζιά που πουλάνε τα προϊόντα τους μέσα απο το play.com. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση με τα ταχυδρομικά? Εάν πάρω 2-3 παιχνίδια μέσω playtrade απο διαφορετικά άτομα θα μου έρθει το καθένα ξεχωριστά ή θα αναλάβει να τα μαζέψει το play.com και να τα στείλει αυτό όλα μαζί;
wadebill Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ρε παιδια τα μεταφορικα απο το amazon.co.uk ποσα ειναι?
katsikoula Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 βρήκα στο play.com κάποια παιχνίδια που θέλω άλλα μου γράφει "buy from Playtrade". Αν κατάλαβα καλά πρόκειται για ιδιώτες ή μαγαζιά που πουλάνε τα προϊόντα τους μέσα απο το play.com.Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση με τα ταχυδρομικά? Εάν πάρω 2-3 παιχνίδια μέσω playtrade απο διαφορετικά άτομα θα μου έρθει το καθένα ξεχωριστά ή θα αναλάβει να τα μαζέψει το play.com και να τα στείλει αυτό όλα μαζί; εγω ξερω οτι οσα πραγματα κ να παρεις θα σου ερθουν σε ξεχωριστα πακετα κ μπορει να μην σου ερθουν ολα την ιδια μερα. τωρα το buy from playtrade δεν ξερω τι ακριβως ειναι. απο το ονομα κ μονο φανταζομαι οτι ανταλλαζεις παιχνιδια με αλλους ή κατι τετοιο. δεν ξερω...
skanjos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 παλικάρια μια γρηγορη απάντηση ,στις παραγγελείες απο εξωτερικό την διεύθυνση με ελληνικά ή greeklish?γιατι μου λένε κάτι περίεργα στο adress με ερωτηματικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.