basilis5 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Σκεφτηκα να ανοιξω ενα θεμα στο οποιο θα συγκεντρωσουμε τις εμπειριες μας απο αγορες παιχνιδιων απο το εξωτερικο, καθως οι τιμες ειναι απογοητευτικες στην ελλαδα δυστυχως. Διαβασα πολλες αποψεις σκορπιες απο δω κι απο κει σε αυτη την κατηγορια του φορουμ κι ετσι πηρ μια γενικη εικονα,και σκεφτηκα πως ενα συγκεκριμενο θεμα που συζητα μονο τετοιες αγορες, ισως βοηθησει κι αλλους συναδελφους gamers. ισως μετα και μια βαθμολογια της εμπειριας μας με αριστα πχ το 5 να βοηθησει. παραθετω λοιπον την δικη μου (πρωτη φορα) αγορα παιχνιδιου ps3 απο αγγλια καταστημα: http://www.blahdvd.com ειδος: Little Big planet (ps3), τιμη: 17,5 ευρω (περιπου,μαζι με μεταφορικα) βαθμολογια υπηρεσιων καταστηματος: 4/5 (ελειψη δυνατοτηας εντοπισμου πακετου) βαθμολογια εμπειριας αγορας: 5/5 η αγορα εγινε κυριακη 29/3, το ηλ.καταστημα επεξεργαστηκε και εστειλε το παιχνιδι στις 30/3 δευτερα και το παρελαβα σημερα παρασκευη 3/4. Η φθηνοτερη τιμη του skroutz ειναι 17,90 ευρω αν και προσωπικα δυσκολα εμπιστευομαι ελληνικα οχι γνωστα ηλ.καταστηματα (προσωπικη εκτιμηση, δεν εχω κακα βιωματα). To μονο αρνητικο ειναι πως δεν υπαρχει η δυνατοτητα tracking του δεματος. παρ'ολα αυτα, κρινω την ολη εμπειρια αψογη και ταχυτατη για αγορα απο εξωτερικο με απλη μεταφορικη.
rey7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μια offtopic απορία. έχει καμία σχέση το συγκεκριμένο με το dvd.co.uk?? Έχον ακριβώς την ίδια δομή (στα video games), αλλα με άλλο χρώμα
aggelos7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εγω αγοράζω απο blahdvd , shopto.net & amazon.co.uk
katsikoula Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 παιδια ειχα προπαραγγειλει το Red Alert 3 για το PS3 απο το http://www.play.com το οποιο κυκλοφορουσε επισημα στις 27.3.09 κ αυτοι το πηγαν στο ταχυδρομειο στις 25.3.09 κ μου εφτασε χθες 9.4.09 μπορω να πω καθυστερησε λιγακι αλλα καλυτερα να περιμενω μια εβδομαδα παραπανω απο το να το αγοραζω απο εδω κ να δινω 25 ευρω παραπανω. το παρελαβα σε εναν "χοντρο" φακελο προστατευμενο εσωτερικα με αυτο το πλαστικο που εχει μπαλακια απο αερα κ σπανε με τα νυχια κ ηταν κ σφραγγισμενο. ηταν η πρωτη μου αγορα απο εξωτερικο κ ενα ειναι σιγουρο: οτι παιχνιδι απο την Ελλαδα δεν ξαναπερνω!!! ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενος με την αγορα που εκανα κ θα την προτινα ανεπυφυλακτα κ σε αλλους
supermario29 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 παιδια ειχα προπαραγγειλει το Red Alert 3 για το PS3 απο το http://www.play.com το οποιο κυκλοφορουσε επισημα στις 27.3.09 κ αυτοι το πηγαν στο ταχυδρομειο στις 25.3.09 κ μου εφτασε χθες 9.4.09 μπορω να πω καθυστερησε λιγακι αλλα καλυτερα να περιμενω μια εβδομαδα παραπανω απο το να το αγοραζω απο εδω κ να δινω 25 ευρω παραπανω. το παρελαβα σε εναν "χοντρο" φακελο προστατευμενο εσωτερικα με αυτο το πλαστικο που εχει μπαλακια απο αερα κ σπανε με τα νυχια κ ηταν κ σφραγγισμενο. ηταν η πρωτη μου αγορα απο εξωτερικο κ ενα ειναι σιγουρο: οτι παιχνιδι απο την Ελλαδα δεν ξαναπερνω!!! ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενος με την αγορα που εκανα κ θα την προτινα ανεπυφυλακτα κ σε αλλους Και πολυ καλα θα κανεις! Παιχνιδι απο Ελλαδα = χρηματα στους αεριτζηδες-απατεωνες-μαγαζατορες.
kabamaru21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 εμενα ρε παιδια γιατι οποιο φακελο με game που μου φερνουν απο play.com ερχεται ανοιγμενος? βεβαια δεν λειπει τιποτα ποτε αλλα μου φενετε περιεργο. κανουν τιποτα ελεγχο στα συνορα?
katsikoula Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 εμενα ρε παιδια γιατι οποιο φακελο με game που μου φερνουν απο play.com ερχεται ανοιγμενος? βεβαια δεν λειπει τιποτα ποτε αλλα μου φενετε περιεργο. κανουν τιποτα ελεγχο στα συνορα? αποκλειτε!!! καμια σχεση ομως!!! μηπως κανουν καμια πουστια??? (συγνωμη για την λεξη αλλα δεν μου ερχοταν καποια συνωνυμη). εγω στην θεση σου δεν θα το δεχομουν το πακετο κ θα εκανα κ παραπονο στα ΕΛΤΑ
basilis5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αποκλειτε!!! καμια σχεση ομως!!! μηπως κανουν καμια πουστια??? (συγνωμη για την λεξη αλλα δεν μου ερχοταν καποια συνωνυμη). εγω στην θεση σου δεν θα το δεχομουν το πακετο κ θα εκανα κ παραπονο στα ΕΛΤΑ τα ελτα αν κανουν μαμακια,προκειμενου να καλυφθουν θα πουν ετσι το παρελαβα παντως,εγω οταν ημουν αγγλια για σπουδες, λαμβανα ανοιχτα πακετα απο ελλαδα...νομιζα πως εφταιγαν οι καχυποπτοι αγγλοι τι να πω οπως και να εχει,κανε τους μια ερωτηση,αν τα δεματα περνανε απο φυσικο ελεγχο. γενικα το πλει.κομ το προτεινετε για αγορες δηλ; σκεφτομαι να φερω απεξω κανενα guitar hero-rock band μαζι με οργανα..
epsilon753 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Το Play είναι πολύ αξιόπιστο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει 3-5 μέρες όπως λένε, αλλά 7-10
kabamaru21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 και κατι αλλο, τα παιχνιδια ερχονται με ζελατινα ? εμενα οχι. μηπως το καναν "ελεγχο" το fifa?
xaros73 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εμενα ολα μου ερχονται κανονικα κλειστα. Μηπως υπαρχει κανενας ''ποντικος'' στα Ελτα της περιοχης σου και την εχει βρει ετσι να τα ανοιγει μπας και εχει τιποτε της προκοπης να αντιγραψει και να το ξαναβαλει μεσα. Λεω τωρα...
KleKoR Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά όλα τα δέματα ανοίγονται... και στο γράφει νομίζω στο κουτί ότι μπορεί να ανοιχτεί στο τελωνίο... πχ σε αγορές από αμερική, οι αμερικάνοι ή οι δικοί μας(μάλλον όμως οι αμερικάνοι) ανοίγουν τα cd και σκίζουν λίγο το χαρτί μέσα ή σπάνε με κάποιον τρόπο τη θήκη του cd...
rey7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δε νομίζω οτι αυτο ισχύει. Τουλάχιστον οτι έχω πάρει απο Αγγλία, Χονγκ Κονγκ (Play Asia), έχουν έλθει άθικτα και σε πακέτο με ζελατίνα.
Mr_Terror Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 και σε μενα οτι εχω παρει απο play.com/playasia, οι φακελοι ερχονται σφραγισμενοι.
xaros73 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά όλα τα δέματα ανοίγονται...και στο γράφει νομίζω στο κουτί ότι μπορεί να ανοιχτεί στο τελωνίο... πχ σε αγορές από αμερική, οι αμερικάνοι ή οι δικοί μας(μάλλον όμως οι αμερικάνοι) ανοίγουν τα cd και σκίζουν λίγο το χαρτί μέσα ή σπάνε με κάποιον τρόπο τη θήκη του cd... Δεν περνανε τελωνειο απο Αγγλια. Ευρωπαϊκη Ενωση ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.