Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Δεν ξερω αν εχει ανοιχτει αλλου το θεμα... Να ξεκινησω λεγοντας οτι απο PS2 ειμαι ασχετος. Πριν κανα 5μηνο του πηρα ενα PS2 που τοσο πολυ ηθελε. Θελει να του παρω παιχνιδια. Εχω ακουσει οτι μπορεις με ενα chip να παιζεις αντεγραμμενα παιχνιδια που κακα τα ψεματα τα γνησια ειναι ακριβα. Μπορειτε να μου δωσετε περισσοτερες πληροφοριες για το chipακι ,που μπορω να το βρω, που το πουλανε , ποσο κοστιζει, πως μπαινει,κ ολες τις λεπτομεριες σχετικα με αυτο το θέμα? Ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπερα. Δεν ξερω αν εχει ανοιχτει αλλου το θεμα... Να ξεκινησω λεγοντας οτι απο PS2 ειμαι ασχετος. Πριν κανα 5μηνο του πηρα ενα PS2 που τοσο πολυ ηθελε. Θελει να του παρω παιχνιδια. Εχω ακουσει οτι μπορεις με ενα chip να παιζεις αντεγραμμενα παιχνιδια που κακα τα ψεματα τα γνησια ειναι ακριβα. Μπορειτε να μου δωσετε περισσοτερες πληροφοριες για το chipακι ,που μπορω να το βρω, που το πουλανε , ποσο κοστιζει, πως μπαινει,κ ολες τις λεπτομεριες σχετικα με αυτο το θέμα? Ευχαριστω

φιλε δεν περνας τσιπακι!!! τα τσιπακια για εμενα δεν υπαρχουν!!! γιατι να ρισκαρεις να χαλασεις την εγγυηση ενω μπορεις χωρις καθολου κοπο να πειραξεις το λογισμικο του (στο περιπου) ωστε να διαβαζει απο μονο του χωρις κανενα τσιπακι αντιγραφα ασφαλειας??? αυτην την δουλεια μπορω να στην κανω κ εγω αν θες

Δημοσ.

παιδια μην λετε ασυναρτησιες, οπως ειπε και ο billy πρεπει πρωτα να δεις ποια κονσολα εχεις για να δεις αν δεχεται την τροποποιημενη καρτουλα που παιζει αντιγραφα ασφαλειας. μεσα εδω υπαρχει και ενας οδηγος. ξεκινα απο εκει δες ποιο μοντελο εχεις και θα σε βοηθησουμε

Δημοσ.

αν μπορει να φτιαξει την καρτα του γιατι να βαλει τσιπακι? και να χασει και την εγγυηση αν ειναι καινουρια η κονσολα?

Δημοσ.
αν μπορει να φτιαξει την καρτα του γιατι να βαλει τσιπακι? και να χασει και την εγγυηση αν ειναι καινουρια η κονσολα?

ασε που θα του ερθει κ πολυ πιο φθηνα με την καρτουλα. το μονο που μενει ειναι να μας πει πιο μοντελο εχει ωστε να του πουμε αν μπορει να εκμεταλλευτει την καρτουλα

Δημοσ.

Σιγα ρε παιδια ,μηνα χαλασει επιδει θα βαλει τσιπακι.

Εχω ps2 απο το 2002 τσιπαρισμενο ,εχουν περασει 7 χρονια και δουλευει ακομα αψογα...

Δημοσ.
Σιγα ρε παιδια ,μηνα χαλασει επιδει θα βαλει τσιπακι.

Εχω ps2 απο το 2002 τσιπαρισμενο ,εχουν περασει 7 χρονια και δουλευει ακομα αψογα...

το τσιπακι μια χαρα κραταει συνηθως το ματακι τα παιζει

Δημοσ.

θα σας φανει λιγο ασχετο αλλα πλεον ο emulator (pcsx 0.9.6)

είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος συμβατός με τα παιχνδια (1030 full playable τιτλοι!)

και με ένα μέτριο/καλο pc παίζει και καλύτερά από ps2

http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=0&s2=0&s3=0&s4=0&s5=1

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

υπάρχει κανείς που αναλαμβάνει να κάνει το κόλπο με την κάρτα μνήμης ή κάποιο άλλο αξιόπιστο ?
μου χάρισαν προχτές ένα ps2 (30004) και θα ήθελα να παίζω αντίγραφα , αλλά το ps2 δεν έχει "πειραχτεί" ποτέ .
και δεν ξέρω πώς γίνεται , πόσο κοστίζει , τί χρειάζεται και ποιος αναλαμβάνει να κάνει το ps2 να παίζει αντίγραφα .
όποιος μπορεί να βοηθήσει .. ευχαριστώ .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο ποια περιοχη εισαι?

μπορω να βοηθησω

ok , ευχαριστώ για την προσφορά βοήθειας σου . μου το έφτιαξαν με ένα πρόγραμμα freemcboot και παίζει ! ευχαριστώ πάντως που προθυμοποιήθηκες . :)

Δημοσ.

Ά ρε αθάνατη κονσολάρα, προβλέπω μέχρι και τα παιδιά μας να παίζουν PS2 με το FIFA 20-PES2020 να βγαίνουν ακόμα για το 2.. χαχαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...