Thomatra Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καλημέρα σε όλους, Τελευταία αρχησα να ασχολούμε και παλι με το (ξεχασμένο) PS2 slim που έχω. Ανοιξα αυτό το θέμα ετσι ώστε όλοι οι καλοθελητές να γράψουν τι γνωρίζουν για διάφορα gadgets και διαφορες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το PS2 Slim. Θέματα που πιστέυω ότι αρμόζουν είναι: 1) Ποια η χρήση των USB? 2) Μπορώ να συνδέσω σκληρό Δίσκο και αν ναι πως? 3) υπάρχει τρόπος να συνδέσω περισσότερα από 2 controllers? 4) Τι μνήμες υπάρχουν και σε τι τιμές (περίπου) 5) τι αρχεία παιζει? μπορω να δω avi αρχεια δηλαδή μέσω ενός σκληρού? 6) Τι άλλα gadgets μπορω να προμηθευτώ και τι μου προσφέρουν? Θεωρώ ότι οι πληροφορίες που θα μπουν εδώ θα είναι και για πολούς άλλους εκτός από εμένα. Αν βρω άλλες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω θα ξαναγράψω. Ζητάω την κατανόηση από παλιούς στον κόσμο της κονσόλας αλλά δεν τα γνωρίζω και γιαυτό ρωτάω...(ειμαι pc gamer 15 ετίας και δεν έχω ξαναασχοληθεί) Ευχαριστώ
gherudos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 1)Το 2 απαντάει το 1 2)Το 1 απαντάει το 2 3)Ναι με multitap 4)8MB 64MB οι τιμές κυμαίνονται από 5Ε-30Ε 5)παίζει τα πάντα αν του χακάρεις την κάρτα μνήμης 6)Μικρόφωνα singstar και κάμερα eye toy.
Thomatra Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ για τις χρησιμες πληροφορίες. Μια ερωτηση μονο... Πληροφορίες για το πως χακαρουνε την καρτα μνημης...(αν γινεται) Και αν ξέρεις αν μπορω να ρυθμίσω και πως το laser ωστε να διαβαζει dual layer. Η αν πρεπει να το αλλάξω πόσο κοστίζει μια τέτοια αλλαγή Ευχαριστω και παλι
gherudos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Οδηγίες θα βρείς εδώ μέσα από την katsikoula. Με ένα πολύμετρο και λίγη υπομονή θα κάνεις τη δουλειά σου αν πιάνουν τα χέρια σου,laser για slim από 6$-40$.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.