Προς το περιεχόμενο

Περιεργο Προβλημα σε PS2 slim

Thomatra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι νέος στο forum αλλά από πληροφορίες που μαζεψα πιστέυω εδώ να βρώ την λύση στο προβλημα μου.

Έχω εδω και 2 χρόνια μια κονσόλα PS2 slim και η αλήθεια είναι ότι δεν την χρησημοποιούσα ιδιαίτερα. Τελευταία μόνο αγόρασα από τα SEVEN μερικά μεταχηρισμένα παιχνίδια. έπαιζαν όλα εκτός από το Gran Turismo 4.Σε πρώτη φάση θεώρησα ότι φταίει το dvd και πήγα και το άλλαξα με άλλο DVD Gran turismo 4. Αλλά και πάλι τα ιδια. Από πείσμα και μόνο το άλλαξα με άλλο τίτλο και αγόρασα το Gran turismo 4 καινούριο. Αλλά και πάλι τίποτα.

Συγκεκριμένα ενώ όλα τα άλλα παιχνιδια παίζουν κανονικά το gran turismo 4 κάνει έναν περίεργο ήχο σαν να προσπαθεί να ξεκινήση να στροφάρει και δεν μπορεί. Και επίσεις αν ανοίξω το καπάκι σε κάποιο άλλο παιχνίδι την ώρα που τρέχει το βλέπω να γυρνάει γρήγορα και μετά να σταματάει ενώ για το gran turismo 4 μόλις ανοίγω το καπάκι κανει μιση στροφεί και σταματάει.κάτι που σημαίνει λογικά ότι δεν στροφάρει με τον ρυθμό που θα έπρεπε.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τα 2 μεταχειρησμένα που δοκιμασα αλλά και για το καινούριο.

Θα πάω σήμερα από την Sony να κάνω μια ερώτηση αλλά δεν πιστέυω ότι θα πάρω απάντηση.

Οπότε ελπίζω στις γνώσεις σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δεν το εχω πειραξει καθόλου και οι ώρες που έχει παίξει είναι πολύ λίγες...

Το άνοιγα δηλαδή 1-2 φορές το μήνα και άμα και έπαιζα κανα 2ωρο pro6

Δημοσ.

Μπορείς να νοικιάσεις το forbidden siren το 2 ή το god of war ? Κάτι ίσως να παίζει με τα dual layer παιχνίδια. Δοκίμασε και κάποιο από τα παραπάνω να δεις αν κάνουν τα ίδια.

Δημοσ.

gherudos σορυ αλλα θα το ρωτησω και σε αυτό το topic...το ρωτάω και στο άλλο με τα gadgets που μου απαντησες)

Απως γινεται να ρυθμίσω το laser και αν δεν γινεται ποσο κοστίζει να το αλλαξω....

Ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Το Gran Turismo 4 ειχε προβληματα εξ αρχης λογω double layer,δε συνεβει μονο σε σενα.Εμενα στην παλια κονσολα την μεγαλη το επαιζε κανονικα,στο slim του αδερφου μου ομως οχι(δηλαδη μια στις 10 μπορει και να το παιξει).Κανει ενα τσακ-τσακ συνεχεια και δεν μπορει να ξεκινησει το δισκακι.Γενικως σε ολες τις εκδοσεις SCPH-7xxxxxx δεν το παιζει.

Δημοσ.
γιαυτο υπαρχουν τα τσιπακια το τσιπαρεις και παιζεις οτι θελεις .

Και τι σχέση έχει αυτό με τη κεφαλή του laiser και την αδυναμία να παίξει dual layer;

Δημοσ.
Και τι σχέση έχει αυτό με τη κεφαλή του laiser και την αδυναμία να παίξει dual layer;

δεν λεω οτι εχει σχεση αν και σε καποια μοντελα εχει και μαλιστα και μεγαλη βλεπε 70004 ... εγω ενωουσα οτι αν το τσιπαρει κατευαζει την κοπια ποθ δεν χρειαζετε νταμπλε λαιερ δισκακι την γραφει και το παιζει μια χαρα ...

γιατι για φαντασου να αλακσει το λειζερ και να του κανει τα ιδια ...

Δημοσ.

ναι αλλα το παιδι ειπε οτι δεν εχει βαλει τσιπακι... δλδ ξερυθμιστηκε μονο του? απο την αχρηστια ισως?

Δημοσ.

αν παιζει τα αλλα παιχνιδια δεν τιθετε θεμα λειζερ το λειζερ εχει επανω δυο ρυθμιστικα το ενα ειναι για τα cd και το αλλο για τα dvd αν του παιζει τα dvd δεν φταιει το λειζερ ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...