Thomatra Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καλημέρα σε όλους, Είμαι νέος στο forum αλλά από πληροφορίες που μαζεψα πιστέυω εδώ να βρώ την λύση στο προβλημα μου. Έχω εδω και 2 χρόνια μια κονσόλα PS2 slim και η αλήθεια είναι ότι δεν την χρησημοποιούσα ιδιαίτερα. Τελευταία μόνο αγόρασα από τα SEVEN μερικά μεταχηρισμένα παιχνίδια. έπαιζαν όλα εκτός από το Gran Turismo 4.Σε πρώτη φάση θεώρησα ότι φταίει το dvd και πήγα και το άλλαξα με άλλο DVD Gran turismo 4. Αλλά και πάλι τα ιδια. Από πείσμα και μόνο το άλλαξα με άλλο τίτλο και αγόρασα το Gran turismo 4 καινούριο. Αλλά και πάλι τίποτα. Συγκεκριμένα ενώ όλα τα άλλα παιχνιδια παίζουν κανονικά το gran turismo 4 κάνει έναν περίεργο ήχο σαν να προσπαθεί να ξεκινήση να στροφάρει και δεν μπορεί. Και επίσεις αν ανοίξω το καπάκι σε κάποιο άλλο παιχνίδι την ώρα που τρέχει το βλέπω να γυρνάει γρήγορα και μετά να σταματάει ενώ για το gran turismo 4 μόλις ανοίγω το καπάκι κανει μιση στροφεί και σταματάει.κάτι που σημαίνει λογικά ότι δεν στροφάρει με τον ρυθμό που θα έπρεπε. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τα 2 μεταχειρησμένα που δοκιμασα αλλά και για το καινούριο. Θα πάω σήμερα από την Sony να κάνω μια ερώτηση αλλά δεν πιστέυω ότι θα πάρω απάντηση. Οπότε ελπίζω στις γνώσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
melenegiorgo Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εχεις "πειραξει" καθολου το ps2? Εχει πολλες ώρες χρήσης γενικότερα?
Thomatra Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δεν το εχω πειραξει καθόλου και οι ώρες που έχει παίξει είναι πολύ λίγες... Το άνοιγα δηλαδή 1-2 φορές το μήνα και άμα και έπαιζα κανα 2ωρο pro6
dkmaster Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μπορείς να νοικιάσεις το forbidden siren το 2 ή το god of war ? Κάτι ίσως να παίζει με τα dual layer παιχνίδια. Δοκίμασε και κάποιο από τα παραπάνω να δεις αν κάνουν τα ίδια.
gherudos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Θέλει ρύθμιση το laser η αλλαγή,δεν παίζει λόγω layer break,επειδή δεν μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα του layer1.
Thomatra Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 gherudos σορυ αλλα θα το ρωτησω και σε αυτό το topic...το ρωτάω και στο άλλο με τα gadgets που μου απαντησες) Απως γινεται να ρυθμίσω το laser και αν δεν γινεται ποσο κοστίζει να το αλλαξω.... Ευχαριστω και παλι
Mr_Terror Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 laser κεφαλη για slim ps2 στην Ελλαδα θα το βρεις κανα 25 ευρω.Απο ebay τα μισα και λιγοτερο.
panos2171 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Το Gran Turismo 4 ειχε προβληματα εξ αρχης λογω double layer,δε συνεβει μονο σε σενα.Εμενα στην παλια κονσολα την μεγαλη το επαιζε κανονικα,στο slim του αδερφου μου ομως οχι(δηλαδη μια στις 10 μπορει και να το παιξει).Κανει ενα τσακ-τσακ συνεχεια και δεν μπορει να ξεκινησει το δισκακι.Γενικως σε ολες τις εκδοσεις SCPH-7xxxxxx δεν το παιζει.
modguru Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 γιαυτο υπαρχουν τα τσιπακια το τσιπαρεις και παιζεις οτι θελεις .
Antretng Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 γιαυτο υπαρχουν τα τσιπακια το τσιπαρεις και παιζεις οτι θελεις . Και τι σχέση έχει αυτό με τη κεφαλή του laiser και την αδυναμία να παίξει dual layer;
modguru Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και τι σχέση έχει αυτό με τη κεφαλή του laiser και την αδυναμία να παίξει dual layer; δεν λεω οτι εχει σχεση αν και σε καποια μοντελα εχει και μαλιστα και μεγαλη βλεπε 70004 ... εγω ενωουσα οτι αν το τσιπαρει κατευαζει την κοπια ποθ δεν χρειαζετε νταμπλε λαιερ δισκακι την γραφει και το παιζει μια χαρα ... γιατι για φαντασου να αλακσει το λειζερ και να του κανει τα ιδια ...
gherudos Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 δεν φταίνε τα laser,απλά θέλουν σωστό ρύθμισμα και συνήθως όταν κάποιος σου τοποθετεί τσιπάκι σου ρυθμίζει και το laser.
VasKag Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ναι αλλα το παιδι ειπε οτι δεν εχει βαλει τσιπακι... δλδ ξερυθμιστηκε μονο του? απο την αχρηστια ισως?
modguru Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 αν παιζει τα αλλα παιχνιδια δεν τιθετε θεμα λειζερ το λειζερ εχει επανω δυο ρυθμιστικα το ενα ειναι για τα cd και το αλλο για τα dvd αν του παιζει τα dvd δεν φταιει το λειζερ ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.