Προς το περιεχόμενο

Αξιζει να βαλω linux???

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μαντεψτε απο που γραφω μολις τωρα..??????

AΠΑΝΤΗΣΗ: Απ'τα ubuntu linux ultimate 2.1

A ναι τλκ αυτα εβαλα..:-)..παρ'ολο που ειχα καποιους ενδοιασμους αλλα τα εβαλα..πολυ ωραια ειναι..τωρα εχω βαλει να βρει τους drivers για την καρτα γραφικων..απ'οτι φαινεται θα τα κρατησω για 2nd OS..:-D..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Members

Για να μην τραβάς φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το print screen :P

Επίσης, υπάρχει και το RecordMyDesktop, το οποίο βιντεοσκοπεί την επιφάνεια του υπολογιστή σου

Αν θες να το εγκαταστήσεις, κάνε τα εξής:

Πήγαινε System / Administration / Synaptic Package Manager και ψάξε για το RecordMyDesktop.

Όταν το βρεις τίκαρέ το και πάτα apply. Μόλις η εγκατάσταση τελειώσει, θα βρεις το πρόγραμμα στο Applications / Sound and video, έτοιμο για να το χρησιμοποιήσεις! :)

Συγχαρητηρια!!!Have fun με την διανομη και μην στεκεσαι μονο στο ωραιο gui και στα στολιδια..ασχολησου στον ελευθερο χρονο σου και με τα "εσωτερικα"!!

Happy linuxing!!:-):-)

Τελικα με το DIGITUS μπόρεσες να συνδεθείς Eluminator_91;

Άν θες πες μας 2 λόγια για το πώς τα κατάφερες!

Υ.Γ. καλορίζικη η νέα εγκατάσταση!:-D

Δν εκανα κατι το ιδιαιτερο για να το συνδεσω..απ'οτι φαινεται το διαβασε κατευθειαν και πηγα να συνδεθω...συνδεθηκα με το ρουτερ με σημα 18-21% (πηγε και 28% αλλα για λιγο..:-() ανοιξα τον firefox και διαπηστωσα οτι ειχα και συνδεση στο ιντερνετ..τλκ οντως μαμακιες αυτα τα levelone..ειχα και το παλιοτερο μοντελο levelone wnc-0301 μου χαλασε (χωρις να του κανω απολυτως τπτ..:X) και πηρα το Digitus (the god..:P) αλλα το ειχα δωσει στην αδερφη μου επειδη το χρειαζοταν και ετσι πηρα αυτο που εχω τωρα το levelone wnc-0305..οχι πια βεβαια γτ εφαγε ποδι..:P

μετά τα ευχάριστα νέα απο Eluminator_91

ακόμα ένα ευχάριστο νέο

σχετικά με το το RecordMyDesktop

είδα

Copyright © 2007 John Varouhakis

Eluminator_91

τώρα που θα έχεις προσωπική πείρα από το Linux

θα είχε ενδιαφέρον να μας πείς κάποια στιγμή

αν αξίζει τελικά ! :mrgreen:

καλή αρχή

.

Θα σου ελεγα πρωτα να βαλεις ενα live cd για να δεις αν συ αρεσουν (απ'ολες τις αποψεις)...Μετα μπες λιγο στα forums κ επειδη εισαι αρχαριος ξεκινα με ubuntu...Στα αντοιστιχα φορυμ ποθ ειναι πολυ καλα θα βρεις οτιδηποτε θες!

Μια 2η λυση ειναι να βαλεις ενα 2ο σκληρο δισκο κ να επιλεγεις λειτουργικο οταν ανοιγεις τον υπολογιστη σου...

Εγω εκανα ολα τα παραπανω κ τωρα εχω στον 1ο (Βασικο λειτουργικο) linux κ στο 2ο Windows για πειραματα!!!

Καλύτερα πάντως να έβαζες την κανονική έκδοση του ubuntu και να πέρναγες μετά ότι πακέτο ήθελες μόνος σου. Με αυτή την έκδοση που έβαλες δύσκολο να κάνεις κάποιο upgrade και να μην σου σπάσει η διανομή.

μετά τα ευχάριστα νέα απο Eluminator_91

ακόμα ένα ευχάριστο νέο

σχετικά με το το RecordMyDesktop

είδα

Copyright © 2007 John Varouhakis

Eluminator_91

τώρα που θα έχεις προσωπική πείρα από το Linux

θα είχε ενδιαφέρον να μας πείς κάποια στιγμή

αν αξίζει τελικά ! :mrgreen:

καλή αρχή

.

Eμενα η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει!!!!

..βεβαια στην αρχη (οπως κι εγω..) νιωθεις ενα χαος καθως ολα ειναι διαφορετικα..σιγα-σιγα ομως μπαινεις στα νερα του λινουξ..επισης κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα απλο ΟS και πιστευω πως ατην αντιθετη περιπτωση (χρηστης linux (να μην εχει δουλεψει σε windows) να μεταβει στα windows) τοτε τα πραγματα θα ηταν πιο δυσκολα..:P..

Παρ'ολα αυτα δν το εχω συνηθησει ακομη πληρως..:-)

EDIT:

Φιλε chek2fire τι ακριβως εννοεις οταν λες θα σου σπασει η διανομη??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...