NullScan Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 και κατα πασα πιθανοτητα θα τελειωσει στα τελη του 2009...δυστυχως ή ευτυχως Και αυτή την άποψη πού ακριβώς τη βασίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αξιζει να βαλω linux??? Οχι δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Και αυτή την άποψη πού ακριβώς τη βασίζεις; Στα windows 7.(Θες να αναλυσω..?Καλυτερα να μην βγαινουμε offtopic) Ας βοηθησουμε οσο μπορουμε τον ανθρωπο και ας βγαλει μονος τα συμερασματα του..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Στα windows 7.(Θες να αναλυσω..?Καλυτερα να μην βγαινουμε offtopic) άνοιξε νέο, όπου θα το αναλύσεις οπότε θα είσαι μέσα στο θέμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Στα windows 7.(Θες να αναλυσω..?Καλυτερα να μην βγαινουμε offtopic) Φυσικά και θέλω να την αναλύσεις είτε εδώ είτε σε άλλο thread πάντα με τεχνικά επιχειρήματα. Δεν θέλω να ωθήσω κανέναν σε κανενός είδους συμπέρασμα, ο καθένας έχει την οπτική του γωνία και τις ανάγκες του. Είμαι πολύ περίεργος όμως να ακούσω γιατί πρόκειται να σταματήσει η ανάπτυξη ενός λογισμικού λόγω της κυκλοφορίας ενός άλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Είμαι πολύ περίεργος όμως να ακούσω γιατί πρόκειται να σταματήσει η ανάπτυξη ενός λογισμικού λόγω της κυκλοφορίας ενός άλλου. ΩΠΑ!!!!Με παρεξηγησες !!Δεν εννουσα οτι θα σταματησει η αναπτυξη του GNU/linux σαν project!!Προς θεου!Εννουσα οτι θα χασει market share ατον τομεα των netbooks!! H απαντηση μου ηταν στο "όπως όλοι βλέπετε πλέον αναπτύσεται με τρελλούς ρυθμούς και η αρχή έγινε με τα netbooks." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εάν λάβουμε σαν δεδομένο ότι θα τελειώσει αυτό το αστείο με την υποχρεωτική αγορά λειτουργικού συστήματος μαζί με ένα laptop/netbook etc ώστε να σταματήσει ο κακόμοιρος αγοραστής να πληρώνει για κάτι που δεν ζήτησε, αυτό ενδιαφέρει ποιόν ακριβώς; Γιατί φαντάζομαι ότι αυτούς που ασχολούνται με την ανάπτυξη του project, δεν τους καίγεται καρφάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Στο λινκ που εδωσα πιο πριν κατω απο 20 ευρω τοχω και εγω και παιρνω αν χρειαστω 2 οροφους πιο πανω απο φιλο. Noμιζω πως η τυχη σταθηκε με το μερος μου!!..μολις διαπιστωσα οτι εχω καπου κι ενα αλλο wireless usb (μαρκας DIGITUS) το οποιο με μια γρηγορη αναζητηση στο google βρηκα drivers για λινουξ και κατεβαζω..ελπιζω να δουλεψουν.. P.S.:Διαπιστωσα οτι υπηρξαν διαφορες αντιθεσεις αναμεσα σε καποια μελη σε αυτο το τοπικ και θα ηθελα να επισημανω οτι εγω ανοιξα αυτο το τοπικ για να ακουσω αποψεις αλλων ατομων που εχουν δουλεψει πανω στο λινουξ θελοντας κι εγω σαν 7 χρονια χρηστης των windows να μπω στον κοσμο των λινουξ..παντως για ακομη μια φορα ενα HUGE ευχαριστω σε ολους για την πολυτιμη βοηθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εάν λάβουμε σαν δεδομένο ότι θα τελειώσει αυτό το αστείο με την υποχρεωτική αγορά λειτουργικού συστήματος μαζί με ένα laptop/netbook etc ώστε να σταματήσει ο κακόμοιρος αγοραστής να πληρώνει για κάτι που δεν ζήτησε, αυτό ενδιαφέρει ποιόν ακριβώς;Γιατί φαντάζομαι ότι αυτούς που ασχολούνται με την ανάπτυξη του project, δεν τους καίγεται καρφάκι. Δεν θα διαφωνησω αλλα το μεγαλυτερο μερος του αγοραστικου κοινου δεν ξερει καν να ξεχωριζει το hardware απο το software..(ξερεις για πια μεριδα μιλαω).Αρα και γι αυτους δεν τους καιγεται καρφακι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:50 ---------- @Eluminator_91 παντα ετσι κανουμε εμεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δεν θα διαφωνησω αλλα το μεγαλυτερο μερος του αγοραστικου κοινου δεν ξερει καν να ξεχωριζει το hardware απο το software..Αρα και γι αυτους δεν τους καιγεται καρφακι. τους καίει η τελική τιμή ειδικά αυτή την εποχή όπως θα επεσήμανε και η κ. Γκρούμαν ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 τους καίει η τελική τιμήειδικά αυτή την εποχή όπως θα επεσήμανε και η κ. Γκρούμαν ! . Εγω τις περισσοτερες φορες που βρισκομαι σε καταστηματα οπως τα multirama αλλα βλεπω...(και μου πεφτουν τα μαλλια!!!-μετα αρχιζω και ιδρωνω-μεγαλωνει το σωμα μου και γινομαι πρασινος!!:lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 κοίτα σύμπτωση έτσι παθαίνει και ο Balmer ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 κοίτα σύμπτωσηέτσι παθαίνει και ο Balmer ! . developers developers developers developers developers developers developers ! χιχι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ακριβώς και για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα η αρχική ερώτηση δεν διευκρινίζει, με τί αξίες θα δωθεί η απάντηση οπότε μεγάλο το εύρος των απαντήσεων καλό βράδυ windows*-οκουκουλοφόρε ! *αν παρεξηγηθείς το ανακαλώ δημόσια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 καλό βράδυ windows*-οκουκουλοφόρε ! *αν παρεξηγηθείς το ανακαλώ δημόσια . καλο βραδυ και σε σενα κουταβακι*..! ή αν θες gtroza™ *!!! *αν το ανακαλεις το παρεξηγω δημόσια @Eluminator_91 ειχαμε κανα νεοτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.