Προς το περιεχόμενο

Αξιζει να βαλω linux???

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΣΟΣ..

Ενω μου λεει οτι εχει συνδεθει με το ρουτερ μου δν εχω προσβαση στο ιντερνετ..τι συμβαινει??..επισης μου λεει οτι εχει σημα 16% (λιγο..:-() και το μπλε φωτακι του wireless usb δν αναβει καθαλου..μηπως εχετε καμια ιδεα..??:X..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ΣΟΣ..

Ενω μου λεει οτι εχει συνδεθει με το ρουτερ μου δν εχω προσβαση στο ιντερνετ..τι συμβαινει??..επισης μου λεει οτι εχει σημα 16% (λιγο..:-() και το μπλε φωτακι του wireless usb δν αναβει καθαλου..μηπως εχετε καμια ιδεα..??:X..

Πω πω φιλικοτητα...Anyway.

ειδες τα threads που σου ειχα δωσει..?

Από τα λινκ που σου έδωσε ο Τρίτωνας φαίνεται ότι έχει πρόβλημα το στικάκι με την ισχύ του σήματος. Ίσως γι'αυτό δεν σε αφήνει να συνδεθείς (λόγω μικρού σήματος). Δεν μπορείς να φέρεις το ρουτερ πιο κοντά;

Από τα λινκ που σου έδωσε ο Τρίτωνας φαίνεται ότι έχει πρόβλημα το στικάκι με την ισχύ του σήματος. Ίσως γι'αυτό δεν σε αφήνει να συνδεθείς (λόγω μικρού σήματος). Δεν μπορείς να φέρεις το ρουτερ πιο κοντά;

Ναι κι εγω κατι τετοιο υπεθεσα..οχι δυστυχως δν γινεται να το φερω πιο κοντα (στην θεση που ειναι εξυπηρετει και καποιους αλλους σκοπους..:P)..ισως αν αγοραζα μια ασυρματη κεραια PCI για το PC να πιασει καλυτερο σημα..αλλα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να κανω πιο δυνατο το σημα??..γτ στα vista εχει αρκετα ικανοποιητικο σημα (48-53%..)..

Στο λινκ που εδωσα πιο πριν κατω απο 20 ευρω τοχω και εγω και παιρνω αν χρειαστω 2 οροφους πιο πανω απο φιλο.

νομιζω πως ο φιλος μας εχει το levelOne wnc-0305.

Ναι κι εγω κατι τετοιο υπεθεσα..οχι δυστυχως δν γινεται να το φερω πιο κοντα (στην θεση που ειναι εξυπηρετει και καποιους αλλους σκοπους..:P)..ισως αν αγοραζα μια ασυρματη κεραια PCI για το PC να πιασει καλυτερο σημα..αλλα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να κανω πιο δυνατο το σημα??..γτ στα vista εχει αρκετα ικανοποιητικο σημα (48-53%..)..

Αν ο συνδιασμός linux+ασύρματο σου χρειάζεται, και μπορείς να διαθέσεις χρήματα για μια pci κάρτα, με 20-25 ευρω πιστεύω βρεις καποια καλή. Αλλά τότε βλέπουμε, να ψάξουμε να βρούμε μια συμβατή.

Εδω λενε οτι ειναι απο τα χειροτερα στικακια http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214353.

τοτε στα vista γιατι του δουλευει ικανοποιητικα..?

καλο ειναι να παραδεχομαστε καποια πραγματα απτο να τα ριχνουμε στο hardware.Γιατι υπαρχει φοβος να πειτε οτι δεν υποστηριζει η συγκεκριμενη εταιρια το linux ωστε να μην παιδευεται ο ανθρωπος..?

:-):-)

στα vista εχει αρκετα ικανοποιητικο σημα (48-53%..)..
τοτε στα vista γιατι του δουλευει ικανοποιητικα..?

Το ρουτερ στα ποσα μετρα ειναι?στο ιδιο επιπεδο?

Εγω πιανω απο τον τριτο και ειμαι στον πρωτο με το ιδιο ποσοστο.

Γεια σου και σένα φίλε μου. Δεν καταλαβαίνω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου. Το παιδί που άρχισε το τόπικ ρώτησε αν αξίζει να βάλει λίνουξ και του απαντήσαμε. Άλλοι του είπαν να δοκιμάσει dual boot, άλλοι virtual machine, άλλοι live cd, άλλοι να μη βάλει καθόλου και άλλοι να σβήσει τα windows και να έχει μόνο λίνουξ.

Αν δεν τον ενδιέφερε η άποψη μας τότε δεν θα μας ρωτούσε, θα έλεγε απλώς πείτε μου ποια έκδοση να κατεβάσω και πως να την κάνω εγκατάσταση.

Από εκεί και πέρα, κάποιες προτάσεις έχει φανεί ήδη ότι ήταν λάθος, αφού φαντάσου να είχε σβήσει τα windows και να έπρεπε να φτιάξει το usb του από το pda.. Και τώρα που είναι αναγκασμένος να κάνει reboot όλη την ώρα δε νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο. Όλα αυτά θα μπορούσε να τα είχε διαπιστώσει από πριν, αν είχε δοκιμάσει το live cd και ίσως η μετάβαση προς τον κόσμο της ελευθερίας θα γινόταν με πιο ομαλό τρόπο.

Αλλά παρόλα αυτά το ποιος έχει δίκιο η άδικο για μένα δεν έχει την μεγαλύτερη σημασία. Σε δημοκρατικό φόρουμ βρισκόμαστε και καλό είναι ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας έχει μυαλό να αποφασίσει.

Τώρα για το αστειάκι μου λυπάμαι που δεν σου άρεσε, και από την άλλη χαίρομαι που κάποιοι απάντησαν με πολύ πιο ωραίο τρόπο από τον δικό σου, γιατί το φόρουμ εκτός από ανταλλαγή γνώσης, καλό είναι που έχει και στιγμές χαλάρωσης αλλιώς θα βαριόμασταν την ζωή μας. Όσο για το ποιος είναι troll και ποιος δεν είναι πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποια είναι η συνεισφορά σου στο τοπικ με αυτό το ποστ.

[/spoiller]

Η συνεισφορά μου στο τόπικ αυτό είναι ότι ακριβώς και η δική σου . ΤΙΠΟΤΑ. Τώρα άν νομίζεις πως λέγοντάς πως είναι χάσιμο χρόνου να δοκιμάσει-ασχοληθεί με το λίνουξ , είναι αυτό προσφορά και βοήθεια σε νέο χρήστη , καληνυχτα φίλε μου καλέ.

Κατ' αρχάς δεν μας εξήγησες να καταλάβουμε κι εμείς γιατί είναι χάσιμο χρόνου ένα τέτοιου μεγέθους εθελοντικού project. Ειλικρινά με ενδιαφέρει η άποψή σου επί του θέματος.

Συμφωνώ πως ειπώθηκαν πολύ λάθος και για εμένα συμβουλές, που αντί να τον κάνουν ν' αγαπήσει αυτό το λειτουργικό θα τον έκαναν να βλαστημήσει την ώρα και την στιγμή που το έβαλε στον υπολογιστή του.

Άν και με λάθος νοοτροπίες , όταν ξεκινάς γιατί άκουσες πως είναι τζάμπα και δεν διαβάσεις και λιγάκι πριν ασχοληθεις , μάλλον μετά θα σου φταίει ο οτε που δεν δουλεύει.

Για να μην βαριόμαστε λοιπόν άς δωσουμε στο παιδί και καμιά σωστή συμβουλή φίλε d.b. με επιχειρήματα και όχι απλές απαντησούλες που δεν έχουν βάση και απλά εκνευρίζουν κάποιους που παλεύουν και προσφέρουν σε αυτό το μεγάλο project του GNU/Linux, που όπως όλοι βλέπετε πλέον αναπτύσεται με τρελλούς ρυθμούς και η αρχή έγινε με τα netbooks. Σε λίγο έπεται και η συνέχεια.

Όσο για τον φίλο μας που παλεύει με ασύρματους και λοιπά, θα τον βρει τον δρόμο του και στο τέλος θα έχει και την ικανοποίηση πως το σέταρε μόνος του εξαρχής και τον βλέπω σε δύο μηνάκαι σε arch:lol:

που όπως όλοι βλέπετε πλέον αναπτύσεται με τρελλούς ρυθμούς και η αρχή έγινε με τα netbooks. Σε λίγο έπεται και η συνέχεια.

και κατα πασα πιθανοτητα θα τελειωσει στα τελη του 2009...δυστυχως ή ευτυχως

Όσο για τον φίλο μας που παλεύει με ασύρματους και λοιπά, θα τον βρει τον δρόμο του και στο τέλος θα έχει και την ικανοποίηση πως το σέταρε μόνος του εξαρχής και τον βλέπω σε δύο μηνάκαι σε arch:lol:

Μακαρι!!!!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...