DIMITRISG Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 δεν του αφησατε και κανα τηλεφωνο να παρει σε περιπτωση αναγκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τι γίνεται βρε παιδιά ... Πόση ώρα χρειάζεται για να κάνει εγκατάσταση το λίνουξ ; σε μιση ωρα εχεις εγκαταστησει τη mandriva 2009 και σε αλλη μια ωρα (εξαρταται και απο την ταχυτητα του adsl)κατεβαζεις τις τελευταιες ενημερωσεις συν το kde 4.2.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Tι γινεται...εχουμε κανα νεο..?Δουλευει ή εκανε καμπουμ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:47 ---------- Ναι για να εξελιχθης σε ενα χρηστη που εχει προσφερει και βοηθαει τους νεοτερους linux-αδες παρολη την μικροσοφτιτιδα που σε διακατεχει,το τελευταιο εμποδιο ισως? αφου το ξερεις πως ειμαι μικροσοφτικος λινουχας καταβαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Λοιπον αυτη τη στιγμη κανω εγκατασταση τα ubuntu linux 8.10 γι'αυτο γραφω απ'το pda μου..μεχρι τωρα ολα εχουν παει μια χαρα..να δουμε στην συνεχεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos Armenis Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καλησπερα φιλε!! Και βαιβεα αξιζει να βαλεις, και σηγκεκριμενα, βαλε Ubuntu που τα συνηστα πολυς κοσμος!! και το ποιο σημαντικο?? Δεν κολλας ιο ποτε μα ποτε!! Δεν μπορω να σε βοηθησω σε κατι αλλο εγω προσωπικα, διοτι δεν τα εχω δουλεψει αν και τα εχω σε CD Φιλικους χαιρετισμους, Σιμος Αρμενης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Και βαιβεα αξιζει να βαλεις Δεν κολλας ιο ποτε μα ποτε!! διοτι δεν τα εχω δουλεψει Υπερβολικη σιγουρια για καποιον που δεν το εχει δουλεψει ποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 διοτι δεν τα εχω δουλεψει Υπερβολικη σιγουρια για καποιον που δεν το εχει δουλεψει ποτε... Τουλαχιστον ειναι ειλικρινης! Καλως ηρθες Simos Armenis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurokokoro Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Eluminator_91...κανα νέο για την εγκατάσταση? Όλα καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Υπερβολικη σιγουρια για καποιον που δεν το εχει δουλεψει ποτε... μην ξεχνας τα εχει σε CD ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Λοιπον..τα εκανα εγκατασταση μια χαρα..τωρα ομως εχω 2 problems..1ο δν μου αναγνωριζει το usb του ιντερνετ..δλδ το συνδεω και δν βγαζει απολυτως τπτ..επισης μου εχει βρει τους drivers της καρτας γραφικων αλλα οταν παταω να γινουν activate μου λεει οτι δν ειναι δυνατο (βσκ θελω να βαλω τα visual effects στο φουλ..).. Εντυπωσεις: -πολυ φιλικο και απλο για τον χρηστη -ωραια εφφε (παρ'ολο που δν καταφερα να τα ενεργοποιησω ειδα κατι βιντεο στο youtube -ανοιγουν αρκετα γρηγορα σε σχεση με τα βιστα.. -ειναι κατι διαφορετικο απ' συνηθισμενα.. Πιο μετα ισως ανεβασω και καμια φωτο.. Αυτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Members Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Λοιπον..τα εκανα εγκατασταση μια χαρα..τωρα ομως εχω 2 problems..1ο δν μου αναγνωριζει το usb του ιντερνετ..δλδ το συνδεω και δν βγαζει απολυτως τπτ..επισης μου εχει βρει τους drivers της καρτας γραφικων αλλα οταν παταω να γινουν activate μου λεει οτι δν ειναι δυνατο (βσκ θελω να βαλω τα visual effects στο φουλ..)..Εντυπωσεις: -πολυ φιλικο και απλο για τον χρηστη -ωραια εφφε (παρ'ολο που δν καταφερα να τα ενεργοποιησω ειδα κατι βιντεο στο youtube -ανοιγουν αρκετα γρηγορα σε σχεση με τα βιστα.. -ειναι κατι διαφορετικο απ' συνηθισμενα.. Πιο μετα ισως ανεβασω και καμια φωτο.. Αυτα.. Δεν σου κάνει activate την κάρτα γραφικών γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και να κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία μάλλον... Αν μπορείς προσωρινά να συνδεθείς με κάποιο άλλο τρόπο (π.χ. καλώδιο) λογικά θα εγκατασταθούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Για το 1ο. Τι μοντεμ εχεις και θες να το συνδεσεις μεσω usb? Για το 2ο, δοκιμασε να βαλεις ειτε το πακετο nvidia-glx-177, ειτε το envy και να κανεις την εγκατασταση των drivers απο εκει. Στο τελος κανε και ενα >sudo nvidia-xconfig να σου κανει ενα υποτυπωδες xorg.conf για καλο και για κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Λοιπον..τα εκανα εγκατασταση μια χαρα..τωρα ομως εχω 2 problems..1ο δν μου αναγνωριζει το usb του ιντερνετ..δλδ το συνδεω και δν βγαζει απολυτως τπτ..επισης μου εχει βρει τους drivers της καρτας γραφικων αλλα οταν παταω να γινουν activate μου λεει οτι δν ειναι δυνατο (βσκ θελω να βαλω τα visual effects στο φουλ..)..Εντυπωσεις: -πολυ φιλικο και απλο για τον χρηστη -ωραια εφφε (παρ'ολο που δν καταφερα να τα ενεργοποιησω ειδα κατι βιντεο στο youtube -ανοιγουν αρκετα γρηγορα σε σχεση με τα βιστα.. -ειναι κατι διαφορετικο απ' συνηθισμενα.. Πιο μετα ισως ανεβασω και καμια φωτο.. Αυτα.. για το 1.τι modem εχεις?ειχα και εγω αυτο το προβλημα αλλα οταν συνεδεσα modem-pc με ethernet αντι για usb το προβλημα περιεργως λυθηκε.οποτε δοκιμασε το,δε χανεις τιποτα... 2.πρεπει να συνδεθεις στο internet πρωτα για να γινει install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Στικάκι wireless έχει,, το γράφει πιο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Λοιπον δν μπρορω να συνδεθω με καλωδιο ethernet γτ το wifi router ειναι μακρυα απ'το PC μου γι'αυτο αλλωστε και χρησιμοποιω wireless usb για να συνδεομαι στο ιντερνετ..τωρα αυτη τη στιγμη ειμαι απ'τα βιστα που εκει εχω ιντερνετ γι'αυτο μηπως γινεται να τους κατεβασω απ'εδω να τους βλαω σε ενα φλασακι και οταν συνδεθω με τα ubuntu να τους εγκαταστησω..γινεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.