disqualified Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 λοιπον το απογευμα πιθανον αν προλαβω θα τα βαλω..α τλκ η εκδοση που θα βαλω ειναι το ubunu ultimate 2.1 καθως βλεποντας κατι βιντεο στο youtube με ενθουσιασε αρκετα..και απ'οτι καταλαβα ειναι τα ubuntu μαζι με διαφορα θεματα και εφε που εχουν προσθεσει οι δημιουργοι..και δν νομιζω να εχω καποιο προβλημα με ολα αυτα γτ ο υπολογιστης μου ανετα πιστευω τα σηκωνει..Και βεβαια θα γραψω τις εντυπωσεις μου και αρνητικα/θετικα που βρισκω.. P.S. οταν διαβαζα τα μηνυματα για το αεροπλανο εριξα ενα γελιο.. τα ιδια μπορεις να τα κανεις και μονος σου και να μαθεις και τι ειναι, δλδ πως λειτουργει το compiz για παραδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 τα ιδια μπορεις να τα κανεις και μονος σου και να μαθεις και τι ειναι, δλδ πως λειτουργει το compiz για παραδειγμα. Eμ....ελα ντε.!Και μενα η πρωτη αποπειρα ηταν με ubuntu και οταν αρχισαν τα προβληματακια δεν ηξερα την τυφλα μου και το ξυλωσα lol!!! Καλα κατσε να δουμε αν θα του αρεσει..και μετα μαθαινει και τα απο κατω..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Members Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μα και διορθωσε με αν κανω λαθος και στις δυο περιπτωσεις χρειαζεσαι επαννεκινηση την διαμερισματοποιηση γλυτωνεις αλλα απο την αλλη εχεις ενα πιο περιορισμενο και πιο ευαλωτο συστημα linux που εξαρταται απο τα παραθυρα χωρις να αποτρεπω το ενα η το αλλο Ναι, και με το wubi χρειάζεσαι επανεκκίνηση για να λειτουργήσεις το Linux. Το ότι γλιτώνεις όμως τα partitions είναι πολύ σημαντικό, όπως επίσης και το ότι μπορείς όποτε θελήσεις να το απεγκαταστήσεις μέσω windows, αν δεις ότι δεν σου κάνει. Εμένα πάντως το wubi με βοήθησε πολύ στο να έρθω σε σοβαρή επαφή με το Ubuntu - και όταν μετά κατάλαβα ότι μου κάνει, το εγκατέστησα κανονικά στο λάπτοπ ως βασικό λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Still not sure what BitScope is ? BitScope is a built and tested (and previously build it yourself DIY), open design, digital storage oscilloscope and logic analyzer (also, digital sampling oscilloscope, mixed signal oscilloscope, DSO) based on the MicroChip PIC which can be used as a PC oscilloscope, multi-purpose portable test instrument, or networked remote data acquisition device (ie DAQ), that uses open source software and commercial software for Windows, Linux and Macintosh with drivers for numerical analysis tools such as Mathworks MatLab or National Instruments LabVIEW that connects to your PC via ethernet (using UDP/IP) or USB (or RS-232 in older models). Also included as part of some BitScope models is an arbitrary waveform generator (AWG) aka user programmable function generator, an analog oscilloscope emulation (CRO) and powerful spectrum analyzer (FFT). http://www.idseng.com/products.htm http://www.bitscope.com/ αρκει το parizaki μου να είναι υψαντής ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 οκ περιμενουμε..!!! (να δεις γελιο που θα ριξεις οταν θα συνδεσεις το usb stick του internet και δεν θα εμφανισει απολυτως τιποτα...τουλαχιστον σε gui..βεβαια ubuntu ειναι...τελευταιος kernel θα ναι...μπορει και να δουλεψει..) Το usb stick του internet που χρησιμοποιω ειναι το levelOne wnc-0305..αληθεια δν μπορω να παω να βρω τους drivers του για λινουξ στο ιντερνετ..?? ..Μεχρι και φωτος θα ανεβασω που θα φαινεται ολο το μονιτορ με τα λινουξ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Το usb stick του internet που χρησιμοποιω ειναι το levelOne wnc-0305..αληθεια δν μπορω να παω να βρω τους drivers του για λινουξ στο ιντερνετ..?? ριξε μια ματια..http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=16&t=1547 και http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=39&t=3925 μαλλον δουλευει..!! (Τυχερουλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ριξε μια ματια..http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=16&t=1547και http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=39&t=3925 μαλλον δουλευει..!! (Τυχερουλη) Με πρόβλημα στην εμβέλεια όμως απ'ότι βλέπω στα links Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Με πρόβλημα στην εμβέλεια όμως απ'ότι βλέπω στα links Aφου το αναγνωριζει να κανει το σταυρο του..!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Απ οτι καταλαβα απο το τι ζηταει ο φιλος η απαντηση ειναι ενα σαφες, οχι δεν αξιζει. Ειναι απιστευτα κουραστικο να εχεις dual boot και οταν σου κ...... να παιξεις να γυριζεις μια στο ενα μια στο αλλο, οσο ευκολο και αν ακουγεται. Οποτε το καλυτερο ειναι μαλλον wubi installer για να παρεις μια γευση όπα ρε WIndows maniac!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 όπα ρε WIndows maniac!! !!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Eμ....ελα ντε.!Και μενα η πρωτη αποπειρα ηταν με ubuntu και οταν αρχισαν τα προβληματακια δεν ηξερα την τυφλα μου και το ξυλωσα lol!!!Καλα κατσε να δουμε αν θα του αρεσει..και μετα μαθαινει και τα απο κατω..! Ναι για να εξελιχθης σε ενα χρηστη που εχει προσφερει και βοηθαει τους νεοτερους linux-αδες παρολη την μικροσοφτιτιδα που σε διακατεχει,το τελευταιο εμποδιο ισως? Ευχαριστιες Eluminator_91 για το thread μαλλον περναμε ολοι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Eρωτηση: Για να τα κανω install στο δευτερο partition που εχω κανει θα το γραψω σε ενα cdaki και μετα θα κανω boot απ'αυτο..ετσι δν ειναι?? Επισης τους drivers καρτας γραφικων-motherboard τους βρισκει απο μονο του..??..και ενα εξωτερικο σκληρο δισκο (MAXTOR 250GB) που εχω θα την διαβασει πιστευεται..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Eρωτηση:Για να τα κανω install στο δευτερο partition που εχω κανει θα το γραψω σε ενα cdaki και μετα θα κανω boot απ'αυτο..ετσι δν ειναι?? Επισης τους drivers καρτας γραφικων-motherboard τους βρισκει απο μονο του..??..και ενα εξωτερικο σκληρο δισκο (MAXTOR 250GB) που εχω θα την διαβασει πιστευεται..?? Ναι στο πρώτο. Ναι και στο δεύτερο. Το ultimate λογικά θα έχει ήδη drivers και για την κάρτα γραφικών (στο απλό ubuntu απλά πατάς ένα κλικ στο συννεφάκι κου σου βγάζει). Τον σκληρό λίγο απίθανο να μην τον βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ωραια παω να τα κανω εγκατασταση!! CU σε καμια ωρα guys.. Eλπιζω ολα να πανε καλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τι γίνεται βρε παιδιά ... Πόση ώρα χρειάζεται για να κάνει εγκατάσταση το λίνουξ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.