Προς το περιεχόμενο

Αξιζει να βαλω linux???

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μονο μια υποχρεωση Eluminator_91 να μας ποσταρης την 8η μερα για να κοιταξουμε να βρουμε αεροπλανο στον dark_banishing :lol:

Toυ δινω 4 μερες maximum!!:P

Εχω περιεργεια να δω αν θα δουλεψει το ασυρματο usb flash για το internet του...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Toυ δινω 4 μερες maximum!!:P

Εχω περιεργεια να δω αν θα δουλεψει το ασυρματο usb flash για το internet του...!

Και εμεις που θελετε να βρουμε τοσα αεροπλανα :lol:

Καλημερα σε ολους το linux ειναι εδω για μια μερα η 500 χρονια χαρη σε μια τεραστια παγκοσμια κοινοτητα!

Χαμένος χρόνος. Τα Vista είναι καλύτερα σε όλα.

Συμφωνώ! Είναι και βαρετό! Ούτε ιούς, ούτε τρογιανς... Μάλλον δεν θα ψάχνεις για κρακ!

Με ένα κλικ βάζουμε όσα προγράμματα θέλουμε... Δεν ψάχνεις σε όλο τον υφήλιο !

Βαρεμάρα!!!!!

Το καλοκαιρι που το ειχα ψαξει για το ασυρματο μονο η wind υποστηριζε linux και παλι ομως επρεπε να παρω τηλ. και να μου πουν χειροκινητα τις ρυθμισεις!!!!!!!

Τωρα δεν ξερω πως ειναι η κατασταση αλλα δεν μονιζω να δουλεψει!!!!!:X:mrgreen:

Αξιζει να βαλω linux???

τι ερώτηση ηταν παλι αυτή?????????????????????????????????????????????????

????????????????????????

Απ οτι καταλαβα απο το τι ζηταει ο φιλος η απαντηση ειναι ενα σαφες, οχι δεν αξιζει. Ειναι απιστευτα κουραστικο να εχεις dual boot και οταν σου κ...... να παιξεις να γυριζεις μια στο ενα μια στο αλλο, οσο ευκολο και αν ακουγεται. Οποτε το καλυτερο ειναι μαλλον wubi installer για να παρεις μια γευση

Πάλι η αιώνια αντιπαράθεση Linux VS Windows ο καθένας βάζει ότι του βολεύει, εγώ σε όλη την διάρκεια του διδακτορικού μου χρησιμοποιούσα Linux, στο σπίτι όμως που τα πράγματα είναι διαφορετικά με πολλές usb συσκευές, όργανα μετρήσεων, tablets και άλλα πολλά τρέχω μόνο Windows άντε να πεις στην Nov@tek η την Pscope οτι έχεις linux τα γέλια τους θα ακουστούν μέχρι την Ελλάδα.

Απο παιχνίδια πάλι τι γίνεται; Σχεδόν τίποτα (πάντα συγκριτικά με αυτά που κυκλοφορούν για windows).

Οπότε βάζεις απλά ότι σου χρειάζεται και ότι σε βολεύει (δεν το αναπτύσσω παραπάνω το θέματα γιατί επιχειρήματα υπάρχουν άπειρα και από τις δύο πλευρές).

Απ οτι καταλαβα απο το τι ζηταει ο φιλος η απαντηση ειναι ενα σαφης, οχι δεν αξιζει. Ειναι απιστευτα κουραστικο να εχεις dual boot και οταν σου κ...... να παιξεις να γυριζεις μια στο ενα μια στο αλλο, οσο ευκολο και αν ακουγεται. Οποτε το καλυτερο ειναι μαλλον wubi installer για να παρεις μια γευση

Μα και διορθωσε με αν κανω λαθος και στις δυο περιπτωσεις χρειαζεσαι επαννεκινηση την διαμερισματοποιηση γλυτωνεις αλλα απο την αλλη εχεις ενα πιο περιορισμενο και πιο ευαλωτο συστημα linux που εξαρταται απο τα παραθυρα χωρις να αποτρεπω το ενα η το αλλο:-)

Μα και διορθωσε με αν κανω λαθος και στις δυο περιπτωσεις χρειαζεσαι επαννεκινηση την διαμερισματοποιηση γλυτωνεις αλλα απο την αλλη εχεις ενα πιο περιορισμενο και πιο ευαλωτο συστημα linux που εξαρταται απο τα παραθυρα χωρις να αποτρεπω το ενα η το αλλο:-)

ναι μ... ειπα sorry, εχω κανονοκο dual boot, δεν ειχα ασχοληθει ποτε με wubi και ειχα την εντυπωση οτι λειτουργουσε σαν εικονικο. Ζητω συγνωμη για τη μ.... μου

Αφηστε ρε παιδια τα εχουμε ξαναπει....Αφηστε να μας πει ο ιδιος τις πρωτες εντυπωσεις του...!!

Μάλλον δεν θα ψάχνεις για κρακ!

να μετρησουμε ποσα freeware υπαρχουν για windows...?Σιγουρα περισσοτερα απο τα repositories του debian.Και αφηστε την καραμελα για trojans και ιους...ειδικα απο vista και μετα πρεπει να εισαι πολυ noob για να κολλησεις ..Απο μονο του δεν μπαινει.

λοιπον το απογευμα πιθανον αν προλαβω θα τα βαλω..α τλκ η εκδοση που θα βαλω ειναι το ubunu ultimate 2.1 καθως βλεποντας κατι βιντεο στο youtube με ενθουσιασε αρκετα..και απ'οτι καταλαβα ειναι τα ubuntu μαζι με διαφορα θεματα και εφε που εχουν προσθεσει οι δημιουργοι..και δν νομιζω να εχω καποιο προβλημα με ολα αυτα γτ ο υπολογιστης μου ανετα πιστευω τα σηκωνει..Και βεβαια θα γραψω τις εντυπωσεις μου και αρνητικα/θετικα που βρισκω..:-)

P.S. οταν διαβαζα τα μηνυματα για το αεροπλανο εριξα ενα γελιο..:P

οκ περιμενουμε..!!!

P.S. οταν διαβαζα τα μηνυματα για το αεροπλανο εριξα ενα γελιο..:P

(να δεις γελιο που θα ριξεις οταν θα συνδεσεις το usb stick του internet και δεν θα εμφανισει απολυτως τιποτα...τουλαχιστον σε gui..βεβαια ubuntu ειναι...τελευταιος kernel θα ναι...μπορει και να δουλεψει..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...