Προς το περιεχόμενο

Αξιζει να βαλω linux???

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

(δν ξερω μπορει να εχω ξεχασει καποια..)

Παρα πολλες http://distrowatch.com/και οι ελληνικες http://www.linuxformat.gr/?q=forum/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%8E%CE%BD-linuxkαις το iso και δοκιμαζεις χωρις καμμια υποχρεωση χωρις να αλλαξης την κατασταση στον σκληρο σου για εφε σορυ δεν ξερω τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Kαταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω για τον χρονο σας σε ολα τα μελη του insomnia που μου απαντησαν!!:-)

Δευτερον κατεληξα στην επιλογη dual boot vista-linux (λογω καποιων προγραμματων που τρεχουν μονο σε περιβαλλον windows)..επισης ετυχε και βρηκα (μολις τωρα την κατεβαζω..) μια εκδοση που λεγεται ubuntu ultimate 2.1..απο καποιες εικονες που ειδα μου αρεσε αρκετα..αλλα μηπως το εχετε ακουστα??..αν ναι μηπως μπορειται να μου πειτε αν αξιζει να το βαλω?? ακομη μια δευτερη απορια: οταν γινει εγκατασταση μετα τι γινεται με τους drivers??..τους βρισκει απομονο του??..επιπλεον καπου διαβασα για ασυμβατοτητα με το ασυρματο flashaki της levelone..ισχυει κατι τετοιο??

Ευχαριστω και παλι!!

Μην βσλεις την Ultimate.

Βαλε καθαρο Ubuntu 'η Mint

Γιατι τι εχει η ultimate εκδοση..??:confused:..εμενα που ειδα κατι εικονες μου φανηκε φοβερη..:-)..επισης για και το fedora linux 10 τι λες..??

Η ultimate "εκδοση" εχει ενα σωρο αχρηστα προγραμματα, εχει μερικα θεματα προεγκατεστημενα και στην ειναι ενα απλο remaster του κανονικου ubuntu.

Αν θες κατι τετοιο, βαλε το Μονομαχο, την νεα ελληνικη "διανομη" να υποστηριξεις και τον ανθρωπο που εκανε ολη αυτη τη δουλεια.

Στην Ultimate εχουν χωσει οποιο προγραμμα εχουν βρει μπροστα τους με αποτελεσμα να ειναι πιο αργη και ασταθης απο το κανονικο Ubuntu. Την εμφανιση την αλλαζεις οποτε θελεις, και την κανεις και πολυ καλυτερη απο το Ultimate, σε ολες τις διανομες.

Για τη Fedora, μιλαει η υπογραφη μου.

Καλα εχω κατεβασει ενα σωρο εκδοσεις linux..fedora linux 10, ubuntu linux ultimate 2.1, αυτη του μονομαχου, ubuntu 8.10 και τωρα κατεβαζω το xubuntu 8.10..:P..

Θα προτεινα να τα εγαταστησεις σε virtual machine ΜΕΣΑ στα vista και οταν αποκτησεις καποια πειρα τοτε προχωρα σε "πραγματικες" καταστασεις....

Ακομα μεινε σε *deb based διανομες..(για αρχη).

Δεν μας ειπες για τι χρηση το θες...

Δεν μας ειπες για τι χρηση το θες...

Eγω γενικα το PC μου το χρησιμοποιω για gaming, ιντερνετ, chatting, καμια επεξεργασια φωτο/βιντεο..αυτα πανω κατω..τωρα οσον αφορα το gaming αυτο θα γινεται στα vista ενω τα υπολοιπα να υποθεσω θα γινονται μια χαρα στα λινουξ..α ναι παιδα δν σας ρωτησα υπαρχει live messenger (το γνωστο msn..) για τα linux..??γτ το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα.. βσκ κατι ειχα ακουσει για amsn..τι ειναι αυτο??

α ναι παιδα δν σας ρωτησα υπαρχει live messenger (το γνωστο msn..) για τα linux..??γτ το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα.. βσκ κατι ειχα ακουσει για amsn..τι ειναι αυτο??

κααατι σαν το live messenger που εχεις στα windows.

Το amsn υπάρχει και για windows μπορείς να το κατεβάσεις να δεις τι είναι. Κατά τα άλλα άμα μείνει μια βδομάδα το λίνουξ στο pc σου εγώ θα γίνω αεροπόρος.

• Members

Γιατί να μη δοκιμάσει να εγκαταστήσει ubuntu / kubuntu μέσω wubi / windows installer;

Νομίζω πως είναι η πιο βολική λύση για κάποιον αρχάριο που θέλει να δει τις δυνατότητες του λειτουργικού, αφού δεν πειράζεις τα partitions και ταυτόχρονα μπορείς να εγκαταστήσεις και ότι θέλεις (πράγμα που δεν μπορείς με το live cd) αλλά και να έχεις και τα εφέ του compiz (που νομίζω πως με virtual machine δεν μπορείς να το έχεις).

Λοιπον μολις εκανα δευτερο partition στον σκληρο..οσον αφορα το ποσο θα το κρατησω αυτο θα δειξει..αν για παραδειγμα εχω προβλημα με τους drivers του ασυρματου usb flash που χρησιμοποιω για να συνδεομαι στο ιντερνετ τοτε φοβαμαι πως θα φανε ποδι..:P..τωρα σκεφτομαι πια εκδοση λινουξ να βαλω..:confused:..απ'τις διάφορες εικονες που ειδα και συγκρινα κατεληξα στο fedora linux 10 και αυτη του μονομαχου..οσον αφορα την δυσκολια ε ενταξει δν ειμαι και χθεσινος στους υπολογιστες..ασχολουμαι 6-7 χρονια με υπολογιστες οποτε θα τα βρω πιστευω καπως πιο ευκολα..ε κι αν εχω καμια απορια ειστε κι εσεις εδω..θα βοηθησετε..:-D..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...