SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Οντως? αυτο θα ηταν εξαιρετικο! Να μπορεσει να αξιοποιηθει και αυτη η τεχνολογια σε οσους εχουν freesync monitor με nvidia καρτες Ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες ημέρες στην ces 2019 αλλά επίσημα είναι δοκιμασμένο από την nvida σε συγκεκριμένα monitor , μπορεί να λειτουργεί και σε αλλά απλά δεν είναι δοκιμασμένο , ο driver που βγήκε σήμερα υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα αλλά σε εμένα δεν υπάρχει κάπου η επιλογή , για αυτό όσοι έχετε nvidia κάρτα με freesync monitor πείτε αν λειτουργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες ημέρες στην ces 2019 αλλά επίσημα είναι δοκιμασμένο από την nvida σε συγκεκριμένα monitor , μπορεί να λειτουργεί και σε αλλά απλά δεν είναι δοκιμασμένο , ο driver που βγήκε σήμερα υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα αλλά σε εμένα δεν υπάρχει κάπου η επιλογή , για αυτό όσοι έχετε nvidia κάρτα με freesync monitor πείτε αν λειτουργεί Ωραια! θα βαλω latest driver και θα ενημερωσω! Ωπα μια διευκρινηση, ειναι για ολες τις gpu ή μονο για τη καινουρια σειρα? (2060, 2070...) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ωραια! θα βαλω latest driver και θα ενημερωσω! Ωπα μια διευκρινηση, ειναι για ολες τις gpu ή μονο για τη καινουρια σειρα? (2060, 2070...) Για όλες τις nvidia gpu που υποστηρίζουν gsync 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιωνω στο δικο μου monitor δε δουλευει. Παραμενουμε στο vsync. 😕 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://forums.guru3d.com/threads/geforce-417-71-game-ready-driver-download-discussion.424859/ νομιζω θελει display port Για το freesync. εμενα 2070 σε μια lg δουλευει κανονικα. βαζω στην οθονη την επιλογη Feesync και εμφανιζει στο nvidia panel στις ρυθμισεις το gsync Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από leriban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Kι εμενα μου τα εμφανιζει αλλα δε λειτουργει, ειναι μονο για συγκεκριμενες gpu το αναφερει στα notes απο οτι ειδα αν δε κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Εμένα δυστυχώς δεν έχει καν display port οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι εκτός και αν βγει κάποιος driver που να υποστηρίζεται και το hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Το monitor υποστηρίζει freesync μέσω hdmi; Γιατί δεν υποστηρίζουν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) απ οσο ξερω μονο display port. δεν δοκιμασα να πω την αληθεια να παιξω πχ bf5 με Freesync. στην ουσια αν το εχεις ενεργοποιημενο κλειδωνει κατα καποιο τροπο στα 144hz? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από leriban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 στο driver panel πρεπει να εχουμ gsync compatible? αν ναι μου εχει την επιλογη ειμαι με displayport +freesync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, nikos5800 είπε στο driver panel πρεπει να εχουμ gsync compatible? αν ναι μου εχει την επιλογη ειμαι με displayport +freesync Ναι θα σου βγαζει μια εξτρα επιλογη μονο εφοσον εχεις ενεργοποιήσει πρωτα το freesync μεσω της οθόνης σου αλλιως δε το εμφανίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Ναι θα σου βγαζει μια εξτρα επιλογη μονο εφοσον εχεις ενεργοποιήσει πρωτα το freesync μεσω της οθόνης σου αλλιως δε το εμφανίζει. αυτο εκανα ακριβως και μου το εμφανισε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε αυτο εκανα ακριβως και μου το εμφανισε https://www.pcgamesn.com/nvidia/how-to-enable-freesync-nvidia-graphics-card-gsync-compatible 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 καλημερα , βγηκαν οι 417,71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μας εχουνε ζαλίσει εκει στην nvidia σαν στραγαλια τους βγαζουν τους driver σε λιγο θα βγαινει καινουριος καθε 1 ωρα, καλα.. μενω στους προηγούμενους για κανα 6μηνο και βλεπουμε, δεν υπαρχει κανενας λογος να κανουμε update τοσο συχνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα