KNSM Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ολα καλα με τους νεους drivers η εχουμε τιποτα περιεργα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Στον Chrome 54 έχουν θέμα τα gifs και κάποια videos στο YT(720P/1080P/60) κάνουν πιξέλιασμα. Σε νεότερο Chrome(BETA) ή άλλο browser δεν υπάρχει θέμα.
WalkerSW Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Στον Chrome 54 έχουν θέμα τα gifs και κάποια videos στο YT(720P/1080P/60) κάνουν πιξέλιασμα. Σε νεότερο Chrome(BETA) ή άλλο browser δεν υπάρχει θέμα. Yes, επιβεβαιωνω το εχω και εγω το θεμα!
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Και εγω το ιδιο αλλα ευτυχως δεν ειναι κατι το πολυ σοβαρο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 GeForce 375.76 HOTFIX driver Fixes occasional flicker on high refresh rate monitors & fixes artifacts in GIFs
cpttony Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Βάζουμε τους τελευταίους? Και μια ερώτηση. Το shadowplay (μια έκδοση πριν την 3.0) δεν μ' αφήνει να τραβήξω 1440/60 αλλά πάει μέχρι 1440/30 (αν θέσω το refresh rate στα 60 κατεβάζει την ανάλυση στα 720p) στο BF1, ξέρει κανείς που οφείλεται αυτό και πως το διορθώνω?
dimitris21gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η αναβάθμιση του GeForce Experience με έκανε μάγκα. Με αυτό το νέο overlay που βγαίνει στα παιχνίδια πατώντας ctrl+z μπορώ πλέον καθώς παίζω να αυξομειώνω την ένταση του ήχου καθώς και να κάνω mute/unmute χρησιμοποιώντας κάποια numpad keys όπως τα σέταρα με το autohotkey. Το αναφέρω για όσους δεν έχουν πληκτρολόγιο με media keys.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Για όποιον δεν θέλει το bloatware της NVIDIA στο PC και θέλει να περνάει απλά τους οδηγούς και τα PhysX θα πρέπει στον φάκελο μετά το extract να σβήσει τα πάντα εκτός από τα παρακάτω: 2
Alex21121988 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Βρες μου τρόπο να βάλω Shadow Play χωρίς να χρειάζομαι το GeForce Experience και θα σου κάνω άγαλμα έξω από το σπίτι μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Κατέβασα χθες τους προηγούμενους αλλά δεν τους installαρα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βρες μου τρόπο να βάλω Shadow Play χωρίς να χρειάζομαι το GeForce Experience και θα σου κάνω άγαλμα έξω από το σπίτι μου Δεν γίνεται, είναι ενσωματωμένο στο GFE. ***Edit: Ετοιμαστείτε για κι' άλλο driver, σε πολλούς κολλάει το mem clock σε idle ενώ τρέχουν 3D εφαρμογή.. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2016 από Psycho_Warhead
cpttony Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Βρες μου τρόπο να βάλω Shadow Play χωρίς να χρειάζομαι το GeForce Experience και θα σου κάνω άγαλμα έξω από το σπίτι μου Και εγώ ήθελα standalone. Με εκνευρίζει που κάθε φορά βάζω νέουςμου πετάει update το GFE. Βρήκα trick και κρατήσω την τελευταία έκδοση, πριν το χάλι με το αναγκαστικό log in, και παίζω μπάλα μ' αυτό. Αλλά έλα που κάτι παίζει με το BF1, και τραβάει 720p. ***Edit: Ετοιμαστείτε για κι' άλλο driver, σε πολλούς κολλάει το mem clock σε idle ενώ τρέχουν 3D εφαρμογή.. Και μόλις 5 λεπτά πριν διαβάσω το μήνυμά σου, πέρασα τους τελευταίους. Ερώτηση, κακό είναι που τις περισσότερες φορές περνάω από πάνω από τους παλιούς τους νέους? Βαριέμαι κάθε τρεις και λίγο να κάνω DDU.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ ήθελα standalone. Με εκνευρίζει που κάθε φορά βάζω νέουςμου πετάει update το GFE. Βρήκα trick και κρατήσω την τελευταία έκδοση, πριν το χάλι με το αναγκαστικό log in, και παίζω μπάλα μ' αυτό. Αλλά έλα που κάτι παίζει με το BF1, και τραβάει 720p. Και μόλις 5 λεπτά πριν διαβάσω το μήνυμά σου, πέρασα τους τελευταίους. Ερώτηση, κακό είναι που τις περισσότερες φορές περνάω από πάνω από τους παλιούς τους νέους? Βαριέμαι κάθε τρεις και λίγο να κάνω DDU. δυστυχώς η ευτυχώς η νέα έκδοση του GFΕ είναι αρκετά καλύτερη απο την προηγούμενη. και γω ήμουν διστακτικός για την "αλλαγή". 1
cpttony Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 δυστυχώς η ευτυχώς η νέα έκδοση του GFΕ είναι αρκετά καλύτερη απο την προηγούμενη. και γω ήμουν διστακτικός για την "αλλαγή". Εε, δεν θα κάθομαι να δίνω δεξιά και αιστέρα τα στοιχεία μου, έστω και το mail μου. Έχω γεμίσει ένα mail από spam από ούτε εγώ θυμάμαι εγγραφές. Είναι δεν είναι, θα μείνω στην μία πριν από την 3.0. Πάντως κάτι artifacts στο YouTube τα έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα