galanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 τι πρόβλημα εχεις? καναν optimaze και ειναι χειρότερα ? wtf! μονο στο nms στο κανει ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Stuttering σίγουρα...
galanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εφαγε κανεις κανα drivers not responing με τους τελευταιους ?
iceman33221 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κ εγω κ οποιος μπορει ας μου απαντησει, παιζοντας παιχνιδια βαζω εγω τις ρυθμισεις που πιστευω στα γραφικα. Μπαινοντας ομως στο Nvidia GeForce Experience και στην καρτελα παιχνιδια ειδα οτι πολλα παιχνιδια θα μπορουσα να τα εχω ρυθμισει κ πιο υψηλες ρυθμισεις. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι να πατησω την επιλογη "Βελτιστοποίηση"? Η να συνεχιζω με τις δικες μου ρυθμισεις? Ευχαριστω εκ τον προτερων. Υγ μεχρι τωρα απλα εκανα αναβαθμιση τους drivers. ειναι προτιμοτερο να κανω clean Install με DDU?
KNSM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κ εγω κ οποιος μπορει ας μου απαντησει, παιζοντας παιχνιδια βαζω εγω τις ρυθμισεις που πιστευω στα γραφικα. Μπαινοντας ομως στο Nvidia GeForce Experience και στην καρτελα παιχνιδια ειδα οτι πολλα παιχνιδια θα μπορουσα να τα εχω ρυθμισει κ πιο υψηλες ρυθμισεις. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι να πατησω την επιλογη "Βελτιστοποίηση"? Η να συνεχιζω με τις δικες μου ρυθμισεις? Ευχαριστω εκ τον προτερων. Υγ μεχρι τωρα απλα εκανα αναβαθμιση τους drivers. ειναι προτιμοτερο να κανω clean Install με DDU? Εγω επιλεγω παντα την βελτιστοποιηση απο το Experience. Κι εγω επισης κανω αναβαθμιση μεσω experience και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα. Εδω στο forum προτεινουν παντα clean install με DDU, οπως θελεις ειναι η απαντηση.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κ εγω κ οποιος μπορει ας μου απαντησει, παιζοντας παιχνιδια βαζω εγω τις ρυθμισεις που πιστευω στα γραφικα. Μπαινοντας ομως στο Nvidia GeForce Experience και στην καρτελα παιχνιδια ειδα οτι πολλα παιχνιδια θα μπορουσα να τα εχω ρυθμισει κ πιο υψηλες ρυθμισεις. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι να πατησω την επιλογη "Βελτιστοποίηση"? Η να συνεχιζω με τις δικες μου ρυθμισεις? Σε μένα πάντως δεν λειτουργεί με τον τρόπο που θέλω. Ζητάω το "απόλυτο" 60αρι στα παιχνίδια και η βελτιστοποιήση δεν δίνει το σωστό αποτέλεσμα σε κανένα παιχνίδι. ιδιαίτερα δε σε BF4,μου λεει οτι κανονικά έπρεπε να τα έχω τέρμα όλα. ίσως να λειτουργεί μόνο βάσει την κάρτας γραφικών που βλέπει και όχι του συνολικού συστήματος. 1
iceman33221 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Σε μένα πάντως δεν λειτουργεί με τον τρόπο που θέλω. Ζητάω το "απόλυτο" 60αρι στα παιχνίδια και η βελτιστοποιήση δεν δίνει το σωστό αποτέλεσμα σε κανένα παιχνίδι. ιδιαίτερα δε σε BF4,μου λεει οτι κανονικά έπρεπε να τα έχω τέρμα όλα. ίσως να λειτουργεί μόνο βάσει την κάρτας γραφικών που βλέπει και όχι του συνολικού συστήματος. τι να σου πω. εγω το εκανα πχ στο F1 2016 και τα fps ειναι αναλογως που ειμαι. στην πιστα ειναι 50-60 οταν παω στο "δωματιο" πεφτουν για καποιον λογο στα 20-35...
Xristaras12 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 τι να σου πω. εγω το εκανα πχ στο F1 2016 και τα fps ειναι αναλογως που ειμαι. στην πιστα ειναι 50-60 οταν παω στο "δωματιο" πεφτουν για καποιον λογο στα 20-35... βάλε τις ρυθμίσεις που πιστεύεις οτι αντέχει το σύστημα πχ οχι ΑΑ,ΑΟ κλπ σε μένα ποτέ δεν έχει δουλέψει σωστά 100% επίσης έχω την εντύπωση οτι οι ρυθμίσεις που βάζει βασίζονται σε χρήστες.
iceman33221 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 εννοεις να απενεργοποιησω Anti-Aliasing ? το θεμα μου ειναι οτι ποτε δν ξερω τι να κανω με το Vsync. καποιοι μου λενε να το εχω ενεργοποιημενο,αλλοι οτι δν βοηθαει κ πολυ. Καμια γνωμη? Site: ΡυθμισειςΓραφ
BabisTs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Έχει περάσει κανείς τους 372,54 ....όλο θέματα έχουν στο net βλέπω...όπως και στο review της gtx 1060 3gb "Driver issues For me it is rare to run into them, however the new 372.54 driver was absolute horse-crap" http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1060_gaming_x_3gb_review,29.html
Sarandis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Με τον 369.09 έχω μείνει, διάβασα ιστορίες τρόμου στο forum της nvidia. 1
KNSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εγω ποτε δεν τους βαζω μολις βγαινουν, παντα περιμενω καμια βδομαδα-10 μερες γιατι θυμαμαι παλιοτερα που καταφεραν να καψουν καρτες απενεργοποιωντας τους fan (και η Amd εχει τετοιο φαινομενο στο ''παλμαρε'' της). Τους τελευταιους δεν τους περασα με αυτην την λογικη, σοφα οπως φαινεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 GeForce ForceWare 372.70 WHQL Game ReadyProvides the optimal experience for World of Warcraft: Legion, Battlefield 1: Open Beta, Deus Ex: Mankind Divided, and Quantum Break on STEAM. 1
BabisTs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Προς το παρόν τον κατέβασα αλλά μένω με τον 368.81 που έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, τουλάχιστον μέχρι να δω κάποια θετικά σχόλια τις επόμενες μέρες και έπειτα αν είναι θα τον περάσω (διότι ο προηγούμενος 372.54 είναι crap )..... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τι πρόβλημα αντιμετώπισες με τον 372.54 δηλαδή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα