Προς το περιεχόμενο

Nvidia Drivers

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έφαγα και 'γω μια μπλε οθόνη στα Windows με τους 368.51 και έπρεπε να κάνω hard reset..

Χθες το βράδυ έπαθε κρίση... μου έβγαζε συνέχεια μπλε οθόνη... 4-5 σερί.. και έβγαλα drivers ddu και έβαλα auton edw http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4166

Και ένιωσε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FPS drops στο OW με 1080 ; Βάψιμο μπλε και πέταμα :P

ποιο 1080p ρε? Λες να επερνα 1080 Γι 1080p?

3440x1440p από 100 που Είχε πριν πάει στα 65-70 αλλά μόνο στο overwatch δνε ξέρω αν ειναξ τον drivers η το τελευταίο patch του Over... Paragon 90-100fps. Dayz σε dsr 4k,65-75 :)

Επεξ/σία από galanos

Λίγο ανεβασμένο dpc latency κανουν σχεδον ολοι οι nvidia drives που εχω δοκιμάσει και σε maxwell ειναι γνωστο θεμα, στο latency mon πάντα highest ηταν πχ "Driver with highest DPC routine execution time: nvlddmkm.sys" (αν και χαμηλα και παλι) η λυση ηταν να τη βαλω σε MSI mode και KBOOST always on(αν τη βαλετε δηλαδη δεν θα κανει ποτε downclock), τώρα δεν χτυπάει καθόλου.

Η amd ειναι απο default σε MSI mode νομίζω οποτε δεν ειναι κατι risky, απλα να το ξερετε αν εχετε dpc latency issues.

Και οι NVIDIA σε MSI mode είναι πλέον. Αν πας στους οδηγούς, στο system information, λέει IRQ: Not Used. Από την άλλη στο device manager δεν είναι αρνητικό το IRQ, αλλά αφού δεν το χρησιμοποιεί..

Πρεπει να ειναι αρνητικο το IRQ στο device manager>>resources by type>>Interrupt requests θα ειναι κατω πχ (-4) για να ειναι σε MSI mode, στις νεες 10xx δεν ξερω αν ειναι απο default στις 9xx παντως πρεπει να το βαλεις manual απο registry.

Έχουν δώσει και ένα αρχειάκι στο Guru3D που το τρέχεις σαν Admin και σου βγάζει όλες τις διαθέσιμες συσκευές που μπορείς να βάλεις σε MSI mode.

http://www.mediafire.com/download/hrxw4rsb9xnw1ei/MSI_util.zip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...