Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ναι σε μένα, με είχαν πηδήξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Τώρα με ποιούς παίζεις; To πρόβλημα εμφανίστηκε στην 190.χχ σειρα λένε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 με τους 190.38... όχι μόνο στιγμιαία κολλήματα αλλά και "driver has stopped responding...etc etc" τέτοιο πέος είχα καιρό να φάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Με τους 190.40 & 190.38 δεν παρατήρησα κάπου κόλλημα, αλλά δεν άφησα και κανένα riva tuner ανοιχτό να δω ιστορικό των clocks. Anyway, δε μπαίνω καν στον κόπο λέω για τους 190.62 (είναι και WHQL τρομάρα τους)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μάπα το καρπούζι δηλαδή με τους 190.62 ε; Thresh με αυτούς είχες το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ναι και με αυτούς έχω, αλλά παίζει το πρόβλημα να είναι σε συνδιασμό με τα Vista... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Τρελή ήττα...Επιβεβαιώνω τα κολληματάκια "in-game" στους 190.62, όντως, για κάποιο λόγο, πέφτουν τα ρολόγια και επανέρχονται. Με πέταξε και 2 φορές από το CoD4. Γυρνάω πίσω στους 190.38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 εμένα μένουν πεσμένα και στα games, δεν επανέρχονται ποτέ μιλάμε μέγιστο χάλι αυτοί οι drivers... πήγαινε καλύτερα στους 190.40 και ας είναι beta, καλύτεροι από τους 190.38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Όντως, καιρό είχα να δω τόσο χάλια οδηγούς..Μέσα στη πρώτη μισή ώρα, κουβά κατευθείαν. Οκ θα τσεκάρω και αυτούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Άφησα το riva tuner ανοιχτό καθώς έπαιζα virtua tennis 2009 και έπεσαν οι ταχύτητες ανέβηκαν και στο τέλος έπεσαν για πολύ ώρα!!!Μόνο σε beta οι 190,40? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ναι μόνο beta, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας νομίζω...θα είχε αναφέρει πρόβλημα ο liopyr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Για να βάλουμε παλαιότερους driver είναι καλύτερα να βγάλουμε τους παλιούς ή απευθείας εγκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 προφανώς uninstall τους 3DVision drivers, τα physx και μετά τους vga drivers... και μετά install τους new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δοκίμασα κι εγώ τους 190.62 αλλά έπεσαν οι επιδόσεις μου σε μερικά παιχνίδια και γύρισα στους 190.56. Σε κάθε νέο Update που κάνεις pagratie καλό είναι να κάνεις πρώτα uninstall αυτούς που έχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Πιοι είναι οι 3d vision driver δεν τους βρίσκω. Έχω μόνο 3dnview, physx και της vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα