Sarandis Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Crashes δεν έχω αλλά σταμάτησε να δουλεύει το hardware acceleration στο xbmc για κάποιο λόγο και το βρήκα στην τύχη. Δεν πειράζει, βαριέμαι να αλλάζω drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Σε εμένα κάνει κολλήματα στα βίντεο στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Απο τις 22 του μηνός ακόμη το κοιτανε και ακομη κανουν επισημη δήλωση!! https://forums.geforce.com/default/topic/832749/geforce-drivers/official-nvidia-352-86-whql-game-ready-display-driver-feedback-thread-released-5-18-15-/40/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πέρασα τον 350.12 και βλέπω πως θα πάει το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Σαν να λύθηκε λίγο το πρόβλημα απενεργοποιώντας το hardware acceleration , πρέπει όμως να το φτιάξουν σε επόμενη έκδοση η έστω να βγεί κάποιο fix 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 βέβαια το συγκεκριμένο λύση δεν είναι. Με τον 350 δεν έχω το παραμικρό θέμα. με τον 352 δεν μπορούσα να πάιξω BF4 είχα DirectX error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Άνθρακας ο θησαυρός τελικά και με το hardware acceleration off έχω πρόβλημα , στα παιχνίδια βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Άνθρακας ο θησαυρός τελικά και με το hardware acceleration off έχω πρόβλημα , στα παιχνίδια βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα είναι γενικότερο θέμα το έψαξα αρκετά,και άτομα με 970 έχουν θέματα. Γύρνα στον 350.12 αν δεν έχεις κάτι να σε απασχολεί. Εγώ σώθηκα. σε idle μου έκανε απανωτά κρασαρίσματα του driver ακόμα και στο scroll.Στα παιχνίδια DX error και δεν άνοιγαν κάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 είναι γενικότερο θέμα το έψαξα αρκετά,και άτομα με 970 έχουν θέματα. Γύρνα στον 350.12 αν δεν έχεις κάτι να σε απασχολεί. Εγώ σώθηκα. σε idle μου έκανε απανωτά κρασαρίσματα του driver ακόμα και στο scroll.Στα παιχνίδια DX error και δεν άνοιγαν κάν. Windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Site: NVIDIA – Upcoming Kepler Fix Will Increase Performance In Other Games As Well 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το θέμα ειναι να φτιαχτεί και το πρόβλημα που υπάρχει με αυτο το fix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Windows; Είναι τα πάντα στην υπογραφή αν ρωτάς για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Είναι τα πάντα στην υπογραφή αν ρωτάς για μένα. Δεν το πρόσεξα. Και είχες θέμα με τους drivers; Γενικά έχω πολύ καιρό να κατεβάσω drivers και να βγουν fail, συνήθως αν υπάρχει πρόβλημα, το έχουν όλοι και διορθώνεται σύντομα με κάποιο fix από την nvidia. Όσο αφορά τους 352.86, δεν έχω κάποιο θέμα. Μήπως παίζει κάτι άλλο με την gpu και θέλει κανένα update το bios της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δεν το πρόσεξα. Και είχες θέμα με τους drivers; Γενικά έχω πολύ καιρό να κατεβάσω drivers και να βγουν fail, συνήθως αν υπάρχει πρόβλημα, το έχουν όλοι και διορθώνεται σύντομα με κάποιο fix από την nvidia. Όσο αφορά τους 352.86, δεν έχω κάποιο θέμα. Μήπως παίζει κάτι άλλο με την gpu και θέλει κανένα update το bios της; Ολος ο ντουνιας εχει θεμα με τους 352.86 εσυ εισαι απο τους λιγους τυχερους!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Και γω δεν έχω μέχρι στιγμής. Και παίζω witcher κανονικά. Chrome δεν χρησιμοποιώ αλλά και στο youtube δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα