Sarandis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Έπαιξε σε κανένα stable ο 332.21; Εμένα μου κράσαρε συνέχεια ο driver, άλλοι λένε στo forum της nvidia οτι είχαν ανεβασμένες θερμοκρασίες, bsod, πρόβλημα με το surround, 100% fans χωρίς λόγο. Μυρίζω νέα παπατοφουρνιά drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλά στα φόρουμ ότι θες θα πουν..Μια χαρά ήταν ο 332.21.Άτομα που δεν χρησιμοποιούν DDU αυτά παθαίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Με ddu έσβησα τον προηγούμενο και έκανα clean install. Δε θέλει να παίξει. Ο προηγούμενος beta είναι ΟΚ στο σύστημα μου. Δεν με καίει κιόλας, απλή παρατήρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Σε εμενα μια χαρά παίζει ο 332.21 και χωρις να χρησιμοποιήσω DDU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Link updated, όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει τους 334.67 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Σε εμενα μια χαρά παίζει ο 332.21 και χωρις να χρησιμοποιήσω DDU Και σε εμενα το ιδιο, έχω όμως σειρα 7 οπως και εσυ, γενικα παιδια με παλιοτερες σειρες ειχαν αρκετα προβληματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Οι GTX460/560 είχαν θέμα με παλιότερους αλλά νομίζω τα προβλήματα διορθώθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 770 έχω. Με τον τελευταίο είμαι εντάξει. Το pc είναι αλλεργικό στον 332.21 μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 DDU V11.2 now with installer. Changelog: -DDU now have a new installer and icon. (the installer also have offers, nothing is installed without users approval.) -Party rewrite of the Installer/Product, updagradecodes, features, components on the different registry regions. (Nvidia / AMD) -Now when DDU restart into safemode, it is now using Safemode with Networking -CleanUP of Some shellEx extension leftovers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ***Edit : Άκυρο, πρέπει να το φτιάξει η nVidia σε επόμενο release. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2014 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 DDU 11.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οι GTX460/560 είχαν θέμα με παλιότερους αλλά νομίζω τα προβλήματα διορθώθηκαν. Απο 327.23 μεχρι 331.58 ολοι ηταν προβληματικοι για τη gtx 460 με τα κλασσικα freezaρισματα ειδικα με τα internet browsers...o 331.65 ηταν καλως αλλα δυστιχως με τον 332.21 ξαναρχησαν τα ιδια...θελω να πιστυεω οτι ο 334.67 αν και beta θα ειναι καλυτερος και χωρις τα κλασικα πλεον για φετος προβληματα που θα αναγκασουν πολυ κοσμο να πανε στο στρατοπεδο της Amd(Ati) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Nvidia GeForce 334.89 WHQL What’s New in Version 334.89 This new 334.89 WHQL driver introduces a variety of new SLI and 3D Vision profiles and ensures maximum performance and system stability across all titles.Product Support:Added support for the following products: GeForce GTX 750 GeForce GTX 750 Ti GeForce GTX TITAN Black Profile Updates:SLI Profiles Assassin’s Creed Freedom Cry - added Assassin’s Creed Liberation HD - added Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut - added The Crew - added 3D Vision Profiles Shadow Warrior - Excellent Far Cry 3 Blood Dragon - Fair Walking Dead 2 - Good World Rally Championship 4 - Good LEGO Marvel Super Heroes - Good The Stanley Parable - Excellent 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Nvidia GeForce 335.23 WHQL What’s New in Version 335.23 This 335.23 Game Ready WHQL driver ensures you’ll have the best possible gaming experience for Titanfall.PerformanceEnhanced GPU clock offset options for GeForce GTX 750Ti / GTX 750 SLI Technology Diablo III – updated DX9 profile Bound by Flame – updated profile DOTA 2 – updated profile Need for Speed Rivals – updated DX11 profile Watch Dogs – updated profile Gaming Technology Supports GeForce ShadowPlay™ technology Supports GeForce ShadowPlay™ Twitch Streaming SHIELD Supports NVIDIA GameStream™ technology 3D Vision Titanfall – rated “Good” Thief – rating now “Good” Call of Duty: Ghosts – in-depth laser sight added Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Έχει φάει κανένας μπλε οθόνη με τους συγκεκριμένους οδηγούς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα