pagratios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μήπως υπάρχει ένα θεματάκι με τους καινούριους driver? Κρασάρει όλη την ώρα στα βιντεο του youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ποια version εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 To flash έχει θέμα αν είναι αυτό που νομίζω, δοκίμασε την αμέσως προηγούμενη έκδοση flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχω την 301,42 και παρότι είχα βάλει την έκδοση του flash την 10,3 είχα θέμα, στα καλά απλά πέταγε ένα μήνυμα ότι έκανε recovery τον kernel αλλά τελευταία μου έσβηνε την οθόνη και αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω το gpu acceleration Edit έβαλα την 295,73 και μου πέταξε το μήνυμα αυτή την φορά προσπαθώντας να δω ταινία με dxva στον mpc κάτι το οποίο παλιότερα που την είχα αυτή την έκδοση δεν μου τοπ έκανε To downgrade το έκανα με την επιλογή clean install αλλά μήπως θα έπρεπε να το κάνω καλύτερα με το disk sweeper ? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2012 από pagratios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Φρέσκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 καιρός ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ήταν διακοπές τα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά σκέφτηκα να περάσω τους καινούργιους drivers, έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε. Παρατήρησα όμως ότι ανάλογα με την επιλογή γλώσσας στο site της nvidia, βλέπω τους drivers να έχουν διαφορετικό μέγεθος. Υπάρχει κάποια διαφορά; Πιο συγκεκριμένα: USA 306.23 --> 175Mb UK 306.23 --> 217Mb Ποιους να κατεβάσω οέο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω οτι η διαφορά οφείλεται στις γλώσσες που περιέχει το πακέτο. Πάντα απο το us site βάζω, συνήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά κι εγώ δεν πιστεύω ότι έχει καμία ουσιαστική διαφορά, προς θεού ίδιος driver είναι. Απλά δεν θυμάμαι από που κατέβαζα εγώ. Θα κατεβάσω τους πιο "φθηνούς" μάλλον :-D Να κάνω μια ερώτηση με την ευκαιρία. Το Adaptive VSync είναι χαρακτηριστικό μόνο της νέας σειράς καρτών της nvidia, ή είναι θέμα driver; Ρωτάω επειδή στις επιλογές του control panel, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, μου το εμφανίζει ως επιλογή κι ας έχω την 9800GT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Σε έφτιαξα NVIDIA Adaptive Vertical Sync – dynamically enables vertical sync based on your current frame rates for the smoothest gaming experience. Adaptive VSync is supported on all GeForce 8-series and later GPUs. από τους 301.42 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Σε έφτιαξα από τους 301.42 Υπέροχα, δηλαδή απλά το ενεργοποιώ από το control panel έτσι; Και κάτι τελευταίο, επειδή δεν έχω ψαχτεί και πολύ επί του θέματος. Θυμάμαι τα περισσότερα παιχνίδια έχουν επιλογή για το VSync, στις επιλογές γραφικών. Γενικά αν το ενεργοποιήσω από το control panel, όπως και οποιαδήποτε άλλη επιλογή, θα τρέχει σε όλα τα games χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάποια τοπική ρύθμιση στο κάθε game; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Για το vsync δεν έχω ιδέα. Δεν το ενεργοποιώ ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αν και το έχω αναφέρει και παραπάνω έχω τους driver 280.26 και έβαλα τους τελευταίους και με το που έβαλα να δω ταινία με DXVA κατευθείαν μαύρη οθόνη μάλλον κρασαρε αλλά δυστυχώς δεν έκανε επανεκκίνηση τον kernel. ευτυχώς είχα κάνει κάνει σημείο επαναφοράς. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Έχω την 9800GTX+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 καιρό είχαμε να ενημερώσουμε (τυπικά) Forceware 310.64 Beta με FarCry 3, Black Ops 2 και AC3 improvements http://www.guru3d.com/files_details/geforce_310_64_beta_driver_download.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα