_Theo_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε LG έχει πάρα πολλές, sammy όχι όντως αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα της NVIDIA ή απλά οι freesync sammy δεν δουλεύουν σωστά με g-sync.. Τι να πω, ίσως επειδή είναι SVA το πάνελ και λέγεται ότι τα SVA δεν λειτουργούν σωστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 NVIDIA Hotfix GeForce 496.61 WHQL The hotfix addresses the following issues: • [Transport Fever/Transport Fever 2] Game will crash to desktop on startup [3411731/3409614] • [Detroit Become Human] Users may experience micro-stutters during gameplay [3389250] • [Tom Clancy’s Ghost Recon] Visual artifacts may be observed during gameplay [3410593] • [WRC 9 FIA World Rally Championship/RiMS Racing/TT Isle of Man - Ride on the Edge 2] Game will crash to desktop soon after being launched [3409320/3416650/3408673] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μου φαίνονται λίγο buggy οι 496.** Είχα flickering στον cursor του ποντικιού και random crashes σε παιχνίδια.Θα δοκιμάσω και τον hotfix Γiα την ώρα πήγα πίσω στον 472.12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Και εγώ έχω θέμα σε chrome hardware acceleration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μια απ' τα ίδια, έχω συχνά flickering στους browsers. Είμαι win11. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Στις 31/10/2021 στις 7:53 ΜΜ, p4n0s86 είπε Μια απ' τα ίδια, έχω συχνά flickering στους browsers. Είμαι win11. Same here. Το είδα απ την πρώτη μέρα και νόμιζα πως έφταιγε κάτι άλλο αλλά τώρα μπήκα και είδα τα μηνύματα σας εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Στις 31/10/2021 στις 11:58 ΠΜ, mcrae13 είπε Μου φαίνονται λίγο buggy οι 496.** Είχα flickering στον cursor του ποντικιού και random crashes σε παιχνίδια.Θα δοκιμάσω και τον hotfix Γiα την ώρα πήγα πίσω στον 472.12 Έχουμε παρόμοιο setup και δεν παρατήρησα τίποτα από αυτά που γράφεις. Κάντε καθαρισμό με DDU. Επίσης να πω ότι τα Win11 τα έχω περάσει με καθαρή εγκατάσταση αλλά και πριν που τα είχα με upgrade δεν είχα crashes ή flickering. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Το μόνο θέμα που υπάρχει, είναι με τους browsers που κ αυτό σπάνια το κάνει, σαν να αλλοιώνει τα χρώματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Με Chrome που χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα θέμα, ούτε καν αυτό που έχουν στα known issues τους με το playback stutter στο ΥΤ όταν σκρολάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 nVidia 496.76 WHQL Game Ready Drivers provide the best possible gaming experience for all major new releases. Prior to a new title launching, our driver team is working up until the last minute to ensure every performance tweak and bug fix is included for the best gameplay on day-0. Game Ready for Battlefield 2042 This new Game Ready Driver provides the best day-0 gaming experience for Battlefield 2042, which utilizes NVIDIA DLSS and maximize performance and NVIDIA Reflex to minimize latency. In addition, this new Game Ready Driver offers support for the latest new titles to leverage DLSS technology, including Assetto Corsa Competizione, Bright Memory: Infinite, Farming Simulator 22, Hot Wheels Unleashed, and Myth of Empires. Additionally, this Game Ready Driver also provides the best experience for Ruined King: A League of Legends Story. Gaming Technology Includes support for NVIDIA Image Scaling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Τι φάση η λίστα με τα known issues? Κάθε version μεγαλώνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 GeForce hotfix display driver version 496.84 is based on our latest Game Ready Driver 496.76. The hotfix addresses the following issues: • [NVIDIA Image Scaling]: After performing a clean install or over install over version 496.49, NVIDIA Image Scaling resolutions do not appear in the game. [3434708] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Συνεχίζω να έχω θέμα σε browsers, πέρασα και ένα καθαρό image, win11 αλλά το κάνει σε κάποιες στιγμές. Σε εσάς κομπλέ με 496.76; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Με Chrome όλα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Νομίζω αυτό το θέμα έχω. YouTube: The YouTube web site randomly displays extreme contrast/gamma while idle or during video playback. [3420164] Είναι στα windows issues. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από nikpoth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα