Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Χτες που έπαιξα Witcher 3 μια χαρά ήταν. Ποια gpu έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Κάνοντας την ενημέρωση είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το "hardware accelerated GPU scheduling" ή είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνουμε εμείς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Θέλει ενεργοποίηση από τα graphics settings των windows και επανεκκίνηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Θέλει ενεργοποίηση από τα graphics settings των windows και επανεκκίνηση.. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Πάτα "graphics settings" στο search στο start menu των windows. Μπες στα graphics settings, εκεί έχει το toggle για το gpu scheduling. Μετά restart και έτοιμος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Για όποιον γνωρίζει θα ήθελα την βοήθεια του. Έχω λάπτοπ με 2070 έκανα την αναβάθμιση την τελευταία και όταν πάω στο control να παίξω δεν μου εμφανίζει ούτε επιλογή ποια direct θέλω όπως την προηγούμενη έκδοση αλλά και η επιλογή ray tracing είναι κλειδωμένη. Όταν πάω μετά στο πινακα ελέγχου Nvidia δεν μου εμφανίζει πουθενά επιλογή για Ray tracing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Στις 26/6/2020 στις 4:23 ΜΜ, yiannis1991 είπε Πάτα "graphics settings" στο search στο start menu των windows. Μπες στα graphics settings, εκεί έχει το toggle για το gpu scheduling. Μετά restart και έτοιμος.. Απ' την ώρα που το ενεργοποίησα έχω φάει 2 φορές πάγωμα σε τυχαία στιγμή, την ώρα που παίζει βίντεο στον firefox. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι άλλο, το απενεργοποίησα προς το παρόν να δω αν θα ξαναγίνει. Πάντως μια δοκιμή που έκανα στο GTAV δεν είδα κάποια διαφορά στην απόδοση. Κάρτα 1660. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Καλημέρα στην παρέα. Το ενεργοποίησα και δεν είδα καμιά διαφορά. Έπαιξα Forza 4 και Far cry new dawn. Στο new dawn είχα στιγμιαία κολλήματα. Το απ ενεργοποίησα και έπαιξα μια χαρά. Πιστεύω ότι είναι αρχή ακόμα και δεν υπάρχουν παιχνίδια να το αξιοποιήσουν. Από gpu έχω 2060 rtx gaming z. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 GeForce 451.67 WHQL driver download https://videocardz.com/driver/nvidia-geforce-game-ready-451-67-whql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Several games randomly freeze for a few seconds during gameplay. Affected games include Assassin's Creed Origins, Planetside 2, Assassin's Creed III, Assassin's Creed Odyssey, and Assassin's Creed Syndicate. [3038632] "νA, ΚαΙ Οι dRivERs τΗς nVIdIa έΧΟυν BugS".. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) GeForce Hotfix Driver Version 451.85 https://www.guru3d.com/news-story/download-geforce-hotfix-driver-version-451-85.html GeForce Hotfix display driver version 451.85 is based on our latest Game Ready Driver 451.67. This Hotfix driver resolves the following issues: [Shadow of the Tomb Raider][DirectX 12]: The game may crash when launched with Hardware-accelerated GPU scheduling enabled. [Death Stranding]: Texture corruption may be observed during gameplay on GeForce GTX 16/RTX 20 series GPUs NVIDIA Control Panel does not display the native resolution of some HDTVs with invalid timings Some games may exhibit random freezes that lasts for a few seconds during gameplay. Some displays may show a green tint when Windows Night Light is enabled [Forza Motorsport 7]: Game starts to stutter after racing a few laps [G-Sync Compatible] Adds support for the Samsung 27" Odyssey G7 gaming monitor Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 GeForce 452.06 WHQL https://www.guru3d.com/files-details/geforce-452-06-whql-driver-download.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 GeForce 452.22 hotfix driver https://www.guru3d.com/files-details/geforce-452-22-hotfix-driver-download.html GeForce Hotfix display driver version 452.22 is based on the latest Game Ready Driver 452.06. The hotfix addresses the following issues: Call of Duty: Modern Warfare may intermittently see a drop in frame rate when ray tracing is enabled [Pascal] Marvel's Avengers may crash if alt-tabbing while the game is running [Notebook] Display is not detected when connected to Thunderbolt 3 port on HP Spectre x360 - 15t-df100 Notebook Minecraft Java Edition may crash when launched with XSplit Broadcaster running in the background Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 παιδιά για αναβάθμιση drivers στην κάρτα, καθαρίζουμε πρώτα με ddu και μετά clean install τους νέους drivers ή δεν χρειάζεται πια αυτό; Μπορώ να αναβαθμίσω τους drivers με ασφάλεια και χωρίς να έχω θέματα κάνοντας κλασικά update μέσα από την εφαρμογή χωρίς να σβήσω τους παλιούς πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, haris013 είπε παιδιά για αναβάθμιση drivers στην κάρτα, καθαρίζουμε πρώτα με ddu και μετά clean install τους νέους drivers ή δεν χρειάζεται πια αυτό; Μπορώ να αναβαθμίσω τους drivers με ασφάλεια και χωρίς να έχω θέματα κάνοντας κλασικά update μέσα από την εφαρμογή χωρίς να σβήσω τους παλιούς πρώτα; Εγώ πάντα τους περνούσα από πάνω και δεν είχα θέμα. Γνώμη μου είναι υπερβολικό το DDU για κάθε update, κάντο κι αν κάτι πάει στραβά τότε πας σ' αυτή τη λύση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα