JOgar Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μαγκες γεια σας θελω να αγορασω 5.1 ηχεια για το πισι...ποια προτεινετε?απο τιμη δν με πειραζει αρκει η τιμη/αποδοση = 100% !Πανω στο πισι θα καρφωσω την τελευταια soundblaster οποτε και απο εκει ειμαστε cool..το πισι κανει 2 χιλιαρικα κ το ολο θεμα ειναι για να νιωθω τις σφαιρες να περανε απο τα αυτια μου(σε games και ταινιες)..!
activex Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597
JOgar Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597 Αρχιγε τα εχω υποψην μου αλλα απο γνωστους εμαθα οτι δεν εχουν το αποτελεσμα που υποσχονται..για τα λεφτα τους δηλαδη αξιζει να παρεις ηχεια κολωνα(οχι πισι-ηχεια δηλαδη) καποια αλλη προταση..?Και σε αντιστοιχη τιμη δεν με πειραζει..
activex Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 και για 100+ τμ δωματιο κανουν! (οχι οτι αντεχεις να τα τερματισεις κιολα) δεν καταλαβαινω τι ενοουν οι φιλοι σου σε αυτα τα λεφτα παιζουν μονο εφαμηλα ηχεια αλλα δε νομιζω για καλητερα...η τουλαχιστο αυτο που λεμε καλητερα με διαφορα αν υπαρχει γνωστος παντος πανε να τα ακουσεις, αυτο ειναι το καλητερο!
tmjuju Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Αρχιγε τα εχω υποψην μου αλλα απο γνωστους εμαθα οτι δεν εχουν το αποτελεσμα που υποσχονται..για τα λεφτα τους δηλαδη αξιζει να παρεις ηχεια κολωνα(οχι πισι-ηχεια δηλαδη) καποια αλλη προταση..?Και σε αντιστοιχη τιμη δεν με πειραζει.. Για 5.1 για παιχνίδια στο PC είναι ότι πρέπει. Ακούω και soundblaster οπότε για παίγνια πρέπει να τη θές (και όxι για stereo ήχο). Για τι χρήση τα προορίζεις ? Εάν έχεις τη δυνατότητα να τα στήσεις σε σωστή διάταξη για 5.1 ? Μήπως προορίζονται για σαλόνι / στερεοφωνικό ? Μέχρι πόσα δίνεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:40 ---------- και για 100+ τμ δωματιο κανουν! Σε αυτό θα διαφωνήσω αν και το γενικότερο κλήμα του Post είναι στη σωστή κατεύθυνση.
activex Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 [/color] Σε αυτό θα διαφωνήσω αν και το γενικότερο κλήμα του Post είναι στη σωστή κατεύθυνση. ναι ενταξυ υπερεβαλα λιγο μιας και δεν πιστευω οτι θελει να τα στυσει και σε γηπεδο παντος εχω δει και καφετερεια να τα εχει και η διαφορα απο ενα πιοτικο επαγγελματικο ηχοσυστημα αρκετα δυσκολα διακρινεται
JOgar Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ναι ενταξυ υπερεβαλα λιγο μιας και δεν πιστευω οτι θελει να τα στυσει και σε γηπεδο παντος εχω δει και καφετερεια να τα εχει και η διαφορα απο ενα πιοτικο επαγγελματικο ηχοσυστημα αρκετα δυσκολα διακρινεται Μαγκες μου εγω θελω να ενα καλο συστημα ηχου για γκειμς ταινιες και prodigιες,γενικα να κανει την δουλεια του ρε παιδια...απο την αλλη εχω κατι κοριφαια Headset τα οποια ειναι 5.1...οποτε αν καρφωσω μονο την soundblaster μηπως ειναι καλυτερα ετσι?και δεν ενοχλω και γειτονες...σε 50 τετραγωνικα δωματια...φοιτητης ειμαι ωρεεεε! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:57 ---------- α και το headset ειναι 5.1 full pro logig 2 dts dolby digital sorround..(και vga και χιστα μεσα)..!
activex Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 τωρα πας απο το ενα ακρο στο αλλο! καλα ειναι τα ακουστικα (και πολλες φορες πιανει το αφτι περισσοτερα) αλλα εδω αλλαζει τελειος το πραμα αν παιζει προβλημα εντασεις... σε βλεπω λιγο αναποφαστιστο και χωρης ιδιετερες απαιτησεις παντος! επειμενω στα z5500 και πιστευω οτι δεν θα μετανιωσεις
tarantules Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Πολύ απλά : Για τα λεφτά που δίνεις στην ποιότητα που παίρνεις ΔΕΝ υπάρχει ούτε για δείγμα αντίστοιχο ηχοσύστημα σαν τα Ζ-5500.Και 400 ευρώ να έκαναν και πάλι θα σου τα σύστηνα.Τα έχω ακούσει από φίλο και είναι best value for money. Σημειωτέον οτι τα έχει συνδέσει στο σαλόνι μόνο με την flat TV.Για να αποδώσει τα μέγιστα εαν το συνδέσεις με την soundblaster που έχεις θα κάνεις παπάδες. Επίσης σκέψου οτι δεν θα είσαι πάντα φοιτητής.Μην είσαι κοντόφθαλμος.Μην πας να πάρεις ένα φτηνιάρικο να κάνεις απλά τη δουλειά σου και μετά συνηθήσεις και αυξηθούν οι ακουστικές σου απαιτήσεις και θέλεις να πάρεις καλύτερο.Πάρε αυτό ανεπιφύλακτα. Εαν έχεις πρόβλημα με την ένταση απλά μην το βάζεις δυνατά.Να το τερματιίσεις πίστεψέ με δεν θα τα καταφέρεις.Εκτός και εαν σου αρέσει να βγάζεις αίμα από τα αυτάκια.Μέχρι λίγο πάνω από τη μέση που καταφέραμε να το βάλουμε αρχίσαμε να έχουμε προβλήματα με τα έπιπλα του σπιτιού (σε 40 τετραγωνικά σαλόνι). Άρχισαν να μετακινούνται λες και είχαν πόδια....
mchrisober Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 φιλε και γω αυτα προτεινω... πας σε αλλο πλανητη...
aekfc212 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 παρτα ειναι οτι καλυτερο κ με διαφορα απο οσα εχω ακουσει για υπολογιστη.λιγο πανω απο την μεση μια φορα αρχισε κ κουναγε την μαντεμενια σομπα που εχω 140κιλα.μετα τα χαμηλωσα.το καλυτερο ειναι παντως να τα ακουσεις απο κοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.