Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με adobe flash player και Leopard

cassidy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν βλέπω βίντεο στο youtube ή γενικότερα streaming video υπηρεσίες που χρησιμοποιούν τον flash player (πχ http://www.skai.gr/master_avod.php), αναβοσβήνουν λευκά μπλοκ πάνω στο βίντεο. Mετά από reboot στρώνει. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Έχω την τελευταία έκδοση του flash player 10.0.22.87 και Leopard 10.5.6

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμ.... καλως' ήρθα καταρχήν στο φόρουμ του mac..... με το πρώτο μου ποστ εδώ...

cassidy με ποια έκδοση του firefox αντιμετωπίζεις το συγκεκριμένο πρόβλημα;

Πότε ακριβώς εμφανίστηκε; (π.χ. οταν έβαλες το νεο flash, εγκατέστησες κατι ;

(προσωπικά το μονο πρόβλημα που παρατηρώ με flash (ειμαι νεος χρήστης mac os x αλλά παλιος σε λινουξ) είναι η υψηλή χρήση cpu στον safari)

Hasodikis

Χμμ.... καλως' ήρθα καταρχήν στο φόρουμ του mac..... με το πρώτο μου ποστ εδώ...

cassidy με ποια έκδοση του firefox αντιμετωπίζεις το συγκεκριμένο πρόβλημα;

Πότε ακριβώς εμφανίστηκε; (π.χ. οταν έβαλες το νεο flash, εγκατέστησες κατι ;

(προσωπικά το μονο πρόβλημα που παρατηρώ με flash (ειμαι νεος χρήστης mac os x αλλά παλιος σε λινουξ) είναι η υψηλή χρήση cpu στον safari)

Hasodikis

firefox 3.0.8

Το έχω πολύ καιρό το πρόβλημα, κάποιους μήνες. Σε αυτό το διάστημα έχω αλλάξει κι εκδόσεις flash player. Το πότε ακριβώς εμφανίστηκε είναι άγνωστο... πίστευα πως είναι κάποιο συνηθισμένο πρόβλημα, απλά δε με είχε ενοχλήσει ποτέ τόσο ώστε να το διορθώσω. Αφού το έχω και στους δυο browser και μόνο στα streaming videos, τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από τον flash player;

Υψηλή είναι η χρήση της CPU του flash και με firefox. Και στο linux το ίδιο πρόβλημα δεν υπάρχει με τον flash player;

firefox 3.0.8

Το έχω πολύ καιρό το πρόβλημα, κάποιους μήνες. Σε αυτό το διάστημα έχω αλλάξει κι εκδόσεις flash player. Το πότε ακριβώς εμφανίστηκε είναι άγνωστο... πίστευα πως είναι κάποιο συνηθισμένο πρόβλημα, απλά δε με είχε ενοχλήσει ποτέ τόσο ώστε να το διορθώσω. Αφού το έχω και στους δυο browser και μόνο στα streaming videos, τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από τον flash player;

Υψηλή είναι η χρήση της CPU του flash και με firefox. Και στο linux το ίδιο πρόβλημα δεν υπάρχει με τον flash player;

Έτσι όπως το περιγράφεις το πρόβλημα δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό. Έχουν παρουσιασθεί από ότι βλέπω προβλήματα με artifacts σε flash στον firefox αλλά όχι μόνο σε βίντεο και μόνο στον firefox όχι και στον safari ταυτόχρονα.

Έχουμε πέσει και σε ασχημη μέρα..... το support forum της adobe είναι κατω λόγω συντήρησης.

Δοκίμασε παντως να κάνεις το ακόλουθο (μου φαίνεται αρκετά ακίνδυνο).

1. κλείσε όλα τα προγράμματα.

2. Από εδώ http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_14157&sliceId=1 κατέβασε το uninstaller για mac os x και τρέξε το...(διαβασε και τις οδηγίες εκεί) ώστε να γίνει σωστή απεγκατάσταση.

3. κάνε ένα repair disk permissions

4. κάνε εγκατάσταση ξανά του flash player....

Αν δε δουλέψει εγω θα δοκίμαζα να βγάλω και τους browsers και να κανω εγκατάσταση ξανά όλων μετα από repair disk permissions

y.g. Στο ίδιο Hardware (μιλάω για το msi wind με τον αναιμικό Atom n270 1,6 Ghz που παρόλαυτά το έχω μετατρέψει σε MacBook Nano on lsd) έχω τρεξει winXP, Pclos (dik;o moy remaster, Windows 7 beta Build 7068 και φυσικά Mac OS X. σε ότι αφορά στη χρήση CPU από την περισσότερη στη λιγότερη η κατάταξη έχει ως εξής :

1. Mac OS X

2. PCLinuxOS (wind remaster)

3. Windows 7

4. Windows XP

Στο Desktop μου με Debian η χρήση cpu βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με WinXP (δεν έχω δοκιμάσει άλο λειτουργικό εκεί)

Hasodikis

(o ψαροπόντικας του Mac Os X)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...