therock Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ρε παιδια μπορει να μου απαντησει καποιος που εχει εμπειρια πανω στο θεμα. Αξιζει να ανοιξω μια γραμμη στο γραφειο για κλησει VOip σε σταθερα και κινηταστον ελληνικο χωρο? Τι ειδους προσφορες υπαρχουν και τι με συμφερει να κανω?
eski Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Αν εκει στη Αιγινα υπαρχουν εναλλακτικοι (ΟNtelecoms, Tellas, κλπ) φυγε οπως εισαι απο τον ΟΤΕ και θα ξαλαφρωσει η τσεπη σου. Σου μιλαω εκ πειρας.. Προσφερουν αυτα που ζητας αλλα και πραγματικα πολυ γρηγορο Internet μ΄ενα παγιο Αν τωρα δεν υπαρχουν εναλλακτικοι τοτε ανοιξε ενα φυλλο στο excel και βγαλε ακρη με τις μικροδιαφορες που εχουν αυτοι οι Voip Providers..
therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Επειδη ακομα δεν ξερω αν υπαρχουν εναλλακτικη στην περιοχη μου, γενικοτερα ελλαδα ποιοι υπαρχουν περα απο ον και Τελλας?\\Σε συγκριση με τους ιντερνετ voip providers ποια η διαφορα? Σου δινουν δικο τους bandwidth channel αποκλειστικα για κλησεις τηλαφωνιας, σε σχεση με τους internet voip providers που το bandwidth ερχεται απο την adsl συνδεση σου? Ποιοτητα κλησεως και ταχυτητα δεδομενων ειναι ικανοποιητικες? Επισης ποια η διαφορα μεταξυ SIP και VOiP?
geopapa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Επειδη ακομα δεν ξερω αν υπαρχουν εναλλακτικη στην περιοχη μου, γενικοτερα ελλαδα ποιοι υπαρχουν περα απο ον και Τελλας?\\Σε συγκριση με τους ιντερνετ voip providers ποια η διαφορα? Σου δινουν δικο τους bandwidth channel αποκλειστικα για κλησεις τηλαφωνιας, σε σχεση με τους internet voip providers που το bandwidth ερχεται απο την adsl συνδεση σου? Ποιοτητα κλησεως και ταχυτητα δεδομενων ειναι ικανοποιητικες? Επισης ποια η διαφορα μεταξυ SIP και VOiP? Χρησιμοποιω χρόνια τωρα το voipdiscount (http://www.voipdiscount.com) και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος. Αν η συνδεση σου ειναι καλή δουλευει μια χαρα. Επισης ειναι πολυ οικονομικη σου δινει δωρεαν πολλα λεπτα ομιλιας (300 τη βδομαδα ) σε εθνικες και διεθνεις κλήσεις( σε κάποιες χώρες ακόμα και σε κινητα...) για 4 μήνες και μετα σε χρεωνει οικονομικα. Εγω με 10 € βγάζω κανα εξάμηνο Το SIP ειναι VOIP πρωτόκολλο, που μάλιστα μπορει να λειτουργήσει και χωρις ανοικτο υπολογιστή με χρήση καποιας ειδικής συσκευής ή καποιου ειδικού ρούτερ (εγω εχω το FritzBox fon το οποιο το χω συνδέσει με ενα ασυρματο τηλεφωνο και ετσι κανει κλήσεις και η γιαγιά μου...) Αυτα...
therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 -Ποσο bandwidth χρειαζεται? Εχω γραμμη 4αρα αλλα την εχω ολη ωρα στο full να κατεβαζει. -Αν το κατεβασω δηλαδη τωρα και κανω account θα εχω για 4 μηνες 300 λεπτα την βδομαδα δωρεαν και μετα θα πρεπει να κανω καποια πιστωση για να ξαναποκτησω τα δωρεαν λεπτα? -Θα πρεπει να εχω το PC ανοικτο για να λειτουργει ε?
eski Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Για να μη λεμε m@l@k1es ριξτε μια ματια αυτου Ειναι πιθανο μια σταθερη γραμμη 2mb να ειναι καλυτερη απο μια 16mb. Υπαρχει πιθανοτητα μερικοι providers να εφαρμοζουν τακτικες trafic shaping σ' αυτη τη περιπτωση αλλαζουμε τα defaults ports. Eαν κατεβαζουμε στο full θα πρεπει να ρυθμισουμε το router Bandwidth Manager ή Quality of Service ωστε να εξασφαλισουμε οτι το Voip βρεξει χιονισει θα εχει ενα σταθερο bandwidth
dark_vpc Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Χρησιμοποιω χρόνια τωρα το voipdiscount (http://www.voipdiscount.com) και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος. Αν η συνδεση σου ειναι καλή δουλευει μια χαρα. Επισης ειναι πολυ οικονομικη σου δινει δωρεαν πολλα λεπτα ομιλιας (300 τη βδομαδα ) σε εθνικες και διεθνεις κλήσεις( σε κάποιες χώρες ακόμα και σε κινητα...) για 4 μήνες και μετα σε χρεωνει οικονομικα.Εγω με 10 € βγάζω κανα εξάμηνο Το SIP ειναι VOIP πρωτόκολλο, που μάλιστα μπορει να λειτουργήσει και χωρις ανοικτο υπολογιστή με χρήση καποιας ειδικής συσκευής ή καποιου ειδικού ρούτερ (εγω εχω το FritzBox fon το οποιο το χω συνδέσει με ενα ασυρματο τηλεφωνο και ετσι κανει κλήσεις και η γιαγιά μου...) Αυτα... χαίρετε! με το FritzBox fon μπορούμε να συνδέσουμε οτιδηποτε ασύρματο? αλλά και να δουλεύει ως τηλέφωνο αλλά και ως συσκευή voip? και τα τηλεφωνίματα από voip πως θα γήνονται? μπορείς να μας πεις το πως δουλεύει?
eski Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 χαίρετε! με το FritzBox fon μπορούμε να συνδέσουμε οτιδηποτε ασύρματο?αλλά και να δουλεύει ως τηλέφωνο αλλά και ως συσκευή voip? και τα τηλεφωνίματα από voip πως θα γήνονται? μπορείς να μας πεις το πως δουλεύει? Nαι γινεται
szaf Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δείτε και αυτό.. το βρίσκεις στο ebay γύρω στα 10e, δουλεύει με skype, οπότε με μία συνδρομή Unlimited country στο skype (4e τον μήνα) έχετε απεριόριστα σταθερά+υπεραστικά. Πάνω στη συσκευή αυτή συνδέεται το κανονικό τηλέφωνο, και μπορείτε και να διαλέγετε αν θελετε να καλέσετε μέσω skype ή οτε. Το χρησιμοποιώ έναν μήνα τώρα και βολεύει απίστευτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.