Προς το περιεχόμενο

Fedora 10 προβλημα με ασυρματο

Donald Duck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε λαπτοπ με κάρτα δικτυού ιντελ 3945abg μετά από τα τελευταία update ο network manager δεν μπορεί να εντοπίσει το ασύρματο δίκτυο μου. Ενώ βλέπω όλα τα ασύρματα της γειτονιάς δεν βρίσκει το δικό μου. Το ασύρματο το δίνω από ένα cisco router σειρά 800. Επιπλέων και αλλού που έχω δοκιμάσει το λάπτοπ και το access point είναι cisco έχω το ίδιο πρόβλημα. Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εχεις τον network manager 0.7, ειναι κλασσικη περιπτωση (βλαβης :P) προβληματικης εφαρμογης.

Βγαλτον και βαλε κατι αλλο σαν το wicd να ξενοιασεις.

Του εχεις θεσει να εχει σταθερη ip για το δικο σου ασυρματο δικτυο στο σπιτι?

Τον τελευταίο network manager έχω, και ip πέρνει μέσω dhcp άλλα θα δοκιμάσω και τον wicd που προτείνεις απλά με παραξενεύει ότι δεν παίζει μόνο όταν το access point είναι cisco

Δύστυχος παιδία το πρόβλημα παραμένει παρά του ότι απενεργοποίησα τον network manager και έβαλα τον wicd βλέπω πάλι όλα τα γειτονικά ασύρματα πλην του δικού μου είναι σαν να έχουν μαλώσει και οι δύο network manager με οποιοδήποτε access point που είναι Cisco (γιατί αυτό μου παρουσιάζεται και με άλλο access point που είναι της Cisco). Το σύστημα είναι dual boot και από vista δεν έχω πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...