kebinB Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Όσο κι αν δεν μας αρέσει, η Apple είναι προσανατολισμένη κυρίως στην Αμερικάνικη αγορά. Το MSN είναι πολύ επιτυχημένο στην Ευρώπη αλλά όχι και στην Αμερική. Εκεί, κυριαρχεί το AIM και το iChat είναι συμβατό με αυτό. Άσε που το MSN είναι της Microsoft (ένας λόγος παραπάνω για να το σαμποτάρει η Apple) σεβαστά όλα αυτά, αλλα δεν έχει και ενα ικανοπιοιτικό μερίδιο στην ευρωπαική αγωρα? και εν τέλη προτιμάει οι χρήστες mac nα χρησιμοποιούν τον msn messanger και όχι το ichat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
posonap Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 τέλικα πήρα και γώ ένα mac book και είμαι πλέον μέρος της ¨καταραμένης" πλευράς. Η πρώτη μου εντύπωση.... είμαι ενθουσιασμένος.. μιλάμε για απίστευτο μηχάνημα μέχρι στιγμής οτι και να έχω σκεφτεί υπάρχει τρόπος να γίνει εύκολα γρήγορα και το κυριότερο χωρίς το παραμικρό κόλημα.. ειδόμεν στη συνεχεία.... εγώ πάντως έχω msn στο mac μου και δουλευεί αψογά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giostau Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Να συνεχίσω τις ερωτήσεις μου? (βασικά και όχι να πείτε, εγώ θα ρωτήσω...) μέσω parallels μπορώ να τρέξω την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση WinXP? (κάτι τέτοιο το είχα καταφέρει στο Linux με VMware Server...) εδώ γίνεται? Θενξ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 μέσω parallels μπορώ να τρέξω την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση WinXP? (κάτι τέτοιο το είχα καταφέρει στο Linux με VMware Server...) εδώ γίνεται? Θενξ! Νομιζω ναι, χωρίς να το έχω κάνει όμως. Κάνε ένα New στο Parallels και δες τι επιλογές "εγκαταστασης" σου δίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Νομιζω ναι, χωρίς να το έχω κάνει όμως.Κάνε ένα New στο Parallels και δες τι επιλογές "εγκαταστασης" σου δίνει. Νομίζω κι εγώ πως το Parallels το υποστηρίζει αυτό, χωρίς όμως να το έχω δοκιμάσει. Το σίγουρο είναι πως το υποστηρίζει το VMWare Fusion (αυτό το έχω δοκιμάσει προσωπικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.