Προς το περιεχόμενο

Τι λέτε να φτιαξουμε μια λιστα;

alkis84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ειναι λιστα για αγαπημενα dance κομματια και αυτα που θα χορεψουμε ολοι το καλοκαιρι!για παμε!αρχιζω εγω:

-Ian Carey - Keep on rising

-R.I.O - Shine On

Δημοσ.

ε να φανταστω παιζει μετα το:

infinity

in and out of love

now you're gone(αν και παλιοτερο)

i'll do it like a track

no stress (μαρεσει πολυ)

μετα αλλα αγαπημενα ειναι τα

love is gone.

το τραγουδι απο το step up ( :P )

Δημοσ.
λοιπον ειναι λιστα για αγαπημενα dance κομματια και αυτα που θα χορεψουμε ολοι το καλοκαιρι!για παμε!αρχιζω εγω:

-Ian Carey - Keep on rising

-R.I.O - Shine On

Αυτα τα 2 κομματια που εβαλες τα ακουω καθε μερα στην δουλεια. Σορρυ κιολας αλλα το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να κανω ειναι τα ξανακουσω στην αδεια μου το καλοκαιρι.

Δημοσ.
Αυτα τα 2 κομματια που εβαλες τα ακουω καθε μερα στην δουλεια. Σορρυ κιολας αλλα το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να κανω ειναι τα ξανακουσω στην αδεια μου το καλοκαιρι.

..περισσότερο από το "Yves LaRock - Rise Up"? :devil:

Δεν τολμάω στη δουλειά να βάλω τους γνωστούς mainstream ΚΩΛΟσταθμούς,γιατί παθαίνω overdose από αυτό,αλλά και από άλλα tracks.

Nαι,είμαι off-topic,αλλά δεν αντέχω,κάπου πρέπει να τα πω.

Δημοσ.

Μαλλον δεν το ειπα σωστα. Οι μακακιες που παιζουν (συμπεριλαμβανομενου και των 2 τραγουδιων που προτεινε ο τοπικ σταρτερ) δεν ειναι δικια μου επιλογη. Ετσι, νομιζω οτι γινομαι πιο ευκολα κατανοητος.

Εντιτ: _BASSstarlet_ και το τραγουδι σου ειναι στην γαμημενη καθηνερινη λιστα. Ρουχα πουλαμε γαμω, οχι ποτα σε εναν βαρετο αποπνικτικο χωρο.

Δημοσ.

Let me think about it - Ida Corr (Fedde Le Grand)

Deep fear - Sideckick

Rakfunk - Pryda

Iubire - 3 Sud Est

Say Yeah! - Yves Larock ft Jaba

Les Djins - Djuma Sound System

Ininna tora - Stylus Robb

Heater - Samin

Beggin - Frankie Vallie & The Four Seasons

ίσως κάποια να είναι λίγο πιο παλιά

Δημοσ.
..περισσότερο από το "Yves LaRock - Rise Up"? :devil:

Δεν τολμάω στη δουλειά να βάλω τους γνωστούς mainstream ΚΩΛΟσταθμούς,γιατί παθαίνω overdose από αυτό,αλλά και από άλλα tracks.

Nαι,είμαι off-topic,αλλά δεν αντέχω,κάπου πρέπει να τα πω.

τι να πουμε και μεις οι DJ που ειμαστε αναγκασμενοι να ακουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια για αυτα μας ζητανε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...