Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμένο "Κατέβασμα" απο torrents σε Υπηρεσία...Μπορουμε να κάνουμε κάτι;;;

Katsalaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι...Εργάζομαι σε μια υπηρεσία και στο υπολογιστή που κάθομαι, δεν μπορώ να κατεβάσω torrents, είναι κλειδωμένο μου είπαν, (το uotorrent μου βγάζει όλα τα torrents με κόκκινο βελάκι) ή και απο το limewire...Μηπως μπορούμε να κάνουμε κάτι; Υπάρχει κάποια εφαρμογή να ξεκλειδώνει τα proxy ή κατι τέτοιο;

Υ.Γ. Δοκίμασα και απο rapidshare αλλα είναι σταθέρη η ΙP οπότε...δοκίμασα και πολλά trial προγράμματα για hide ip αλλα πάλι τίποτα..

Pls help!!! Ευχαριστώ πολύ!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:B)

Δημοσ.

Προφανώς για να έχουν απενεργοποιήσει στην υπηρεσία που εργάζεσαι τα torrents, θα έχουν άλλο λόγο χρήσης του internet. Καλύτερα από το σπίτι σου.

Αν ειδικά η υπηρεσία που εργάζεσαι είναι φορέας του Δημοσίου, ακόμα καλύτερα που δεν έχεις torrents μιας και προτιμώ να χρησιμοποιείς το internet για να κάνεις κάτι παραγωγικό και όχι για να κατεβάζεις torrents ;-)

Δημοσ.
Προφανώς για να έχουν απενεργοποιήσει στην υπηρεσία που εργάζεσαι τα torrents, θα έχουν άλλο λόγο χρήσης του internet. Καλύτερα από το σπίτι σου.

Αν ειδικά η υπηρεσία που εργάζεσαι είναι φορέας του Δημοσίου, ακόμα καλύτερα που δεν έχεις torrents μιας και προτιμώ να χρησιμοποιείς το internet για να κάνεις κάτι παραγωγικό και όχι για να κατεβάζεις torrents ;-)

Επιτελους να και ενας ακομη δικος μας......... παντως σαφως και λυνεται το προβλημα αλλα καλα κανετε και δε λετε !

Δημοσ.
....

Υ.Γ. Δοκίμασα και απο rapidshare αλλα είναι σταθέρη η ΙP οπότε...δοκίμασα και πολλά trial προγράμματα για hide ip αλλα πάλι τίποτα..

αγόρασε λογαριασμό rapidshare.....:-)

ΑΛΛΑ

Επιτελους να και ενας ακομη δικος μας......... παντως σαφως και λυνεται το προβλημα αλλα καλα κανετε και δε λετε !

Συμφωνώ απόλυτα με τους παραπάνω, για να στο έχουν κλειδώσει σημαίνει ότι δεν σου χρειάζεται στην δουλειά σου.....:o

Δημοσ.

Μπράβο παιδάκια,να λέτε στο κακό παιδάκι να το τρώει το φαγάκι του...

@Katsalaki:Να μην δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις τίποτε,θα χάσεις τη δουλειά σου,έχει "αρχηγούς" στην δικτυακή ασφάλεια.Aν θες να κατεβάζεις,βάλει κάποιον free d/l mngr να δουλέψει για σένα (π.χ. jDownloader)που και "σπαστά" δουλεύει και αφήνει περιθώρια στους άλλους να είναι στον ιστό.

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι...Εργάζομαι σε μια υπηρεσία και στο υπολογιστή που κάθομαι, δεν μπορώ να κατεβάσω torrents, είναι κλειδωμένο μου είπαν, (το uotorrent μου βγάζει όλα τα torrents με κόκκινο βελάκι) ή και απο το limewire...Μηπως μπορούμε να κάνουμε κάτι; Υπάρχει κάποια εφαρμογή να ξεκλειδώνει τα proxy ή κατι τέτοιο;

Pls help!!! Ευχαριστώ πολύ!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:B)

αν αρχίσεις να κατεβαζεις τορρεντς....θα το καταλάβουν και θα ξέρουν ποιοι κατεβάζουν επειδη θα δουν η υπόλοιποι στον χώρο σου, μεγάλο λαγκ και καθυστερήσεις..και μπορεί να σου στοιχίσει και την δουλειά σου. αυτά φίλε από το σπίτι, και όχι στην δούλεια...λόγου bandwitdth που θα ενόχληση τους τους υπολοίπους.

Δημοσ.

Ναι εσείς είστε οι υπερήρωες!!! εσείς θα σώσετε τον κόσμο...Βρε δεν βλέπετε τα χάλια σας και μας μόνο μας το παίζεται με ηθικά διδάγματα, με 175 €/μήνα μισθό (κάνω την πρακτική μου) έλα κάτσε εσυ και δούλεψε στο κωλοδημόσιο που όλοι οι άλλοι παίρνουν 1200 και τα ξίνουν...Ναι να κατεβάσω απο το σπίτι!!! ΠΩΣ;;; αφού ο "μην πω" ΟΤΕ δεν έχει πόρτες στο μέρος μου...σε κανα 2 μήνες λέει...Τέλος αν μπορέι κάποιος "ρομπέν" να μου πει αν γίνετε να το ξεκλειδώσω θα του είμουν ευγνώμων!!!Ευχαριστώ!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Δημοσ.

Εχουμε συζητήσει επανειλημμένως το θέμα, και δώσαμε προτάσεις "σεντόνια" στους ενδιαφερόμενους.

φαντάζομαι οτι εκει που είσαι δεν σου λείπει ο χρόνος για search ;)

Δημοσ.
Ναι εσείς είστε οι υπερήρωες!!! εσείς θα σώσετε τον κόσμο...Βρε δεν βλέπετε τα χάλια σας και μας μόνο μας το παίζεται με ηθικά διδάγματα, με 175 €/μήνα μισθό (κάνω την πρακτική μου) έλα κάτσε εσυ και δούλεψε στο κωλοδημόσιο που όλοι οι άλλοι παίρνουν 1200 και τα ξίνουν...Ναι να κατεβάσω απο το σπίτι!!! ΠΩΣ;;; αφού ο "μην πω" ΟΤΕ δεν έχει πόρτες στο μέρος μου...σε κανα 2 μήνες λέει...Τέλος αν μπορέι κάποιος "ρομπέν" να μου πει αν γίνετε να το ξεκλειδώσω θα του είμουν ευγνώμων!!!Ευχαριστώ!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Δε με απασχολεί πόσα παίρνεις... και ούτε είμαι υπερήρωας. Πρακτική έκανα και εγώ σαν φοιτητής και πληρώθηκα 35.000 δρχ για 2 μήνες στη σχολή.... Προφανώς σε ενοχλεί που δεν παίρνεις και εσύ 1200 για να τα ξύνεις... αλλά παίρνεις μόνο 175... Όταν είπα το

Αν ειδικά η υπηρεσία που εργάζεσαι είναι φορέας του Δημοσίου, ακόμα καλύτερα που δεν έχεις torrents μιας και προτιμώ να χρησιμοποιείς το internet για να κάνεις κάτι παραγωγικό και όχι για να κατεβάζεις torrents
δεν ήξερα, και δε με ενδιέφερε κιόλας, το πόσα παίρνεις...

Όπως και να έχει... και λύσεις για rapidshare σου δώθηκαν, και ο random σου είπε να ψάξεις για αντίστοιχα θέματα με torrents. Τα χάλια μου τα βλέπω εγώ προσωπικά, ευχαριστώ που μου τα θύμησες B)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=122146&highlight=torrents+proxy

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=92136&page=1&pp=15&highlight=panepisthmio

Πάρτα στο πιάτο έτοιμα λοιπόν και ξεκίνα από Δευτέρα τη "δουλειά" ;-)

Save the cheerleader, save the World!!!

Δημοσ.

Πήγα στο δημόσιο για Πρακτική για τι απο το ..... που λέγετε σχολή, μας ενημέρωσαν οτι θα πάιρνουμε 500 € στο δημόσιο και 600 € στο ιδιωτικό τομέα και διάλεξα το δημόσιο γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου και δεν θέλω να πληρώνω μεταφορικά να πηγαινοέρχομαι!Και τελικά τίποτα λεφτά!!!! και αν μας τα δώσουν... και πιστέψε με δουλεύω πιο πολυ απο κάποιους εκει μεσά...Απευθείας να με φάτε...Εντάξει εγώ φταίω για όλα το παραδέχομαι...Ευχαριστω πολυ πάντως για την βοήθεια! Φιλάκια...

Δημοσ.
Ω ρε φίλε πόσοι καλοί έλληνες πέσαν στο topic!!! Όλοι αναμάρτιτοι ε?

Το να προσπαθούμε να μη διαιωνίζεται η λαμογιά και να αλλάζουμε νοοτροπία σιγά σιγά μας κάνει αναμάρτητους;Αν ναι τότε είμαι.

Δημοσ.

το utorrent ανοιγει μονο του τις πορτες σε αντιθεση με αλλα P2p. ακομα και πισω απο Proxy λειτουργει. τωρα δε ξερω γιατι δε σου κανει δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...