paschalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καλημέρα Θέλω να φτιάξω ένα σιντακι -ή και δυο- με παλιές καντάδες . Ποιά κομμάτια θα προτείνατε,όσοι γνωρίζετε περί του αντικειμένου ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις .
kurokokoro Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Σ' αγαπώ γιατί 'σαι ωραία Νομίζω απο τα καλύτερα κομμάτια τέτοιου είδους.
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 (γιατί μου ήρθαν με την μία στο μυαλό οι αφοί Κατσάμπα;;; )
paschalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καμία μα καμία σχέση. Οι καντάδες έλαβαν μέρος κυρίως προπολεμικά . Στην δεκαετία του '20-'30 πρπ . Περισσότερα θα βρεις εδώ .
mamarouxas Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εγώ ψηφίζω αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=AFl7MM4y0HM
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καμία μα καμία σχέση.Οι καντάδες έλαβαν μέρος κυρίως προπολεμικά . Στην δεκαετία του '20-'30 πρπ . Περισσότερα θα βρεις εδώ . αχα! μόλις τελειώσεις με την λίστα, γράψτην να την έχουμε σιλ βου πλέ...
kurokokoro Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καμία μα καμία σχέση.Οι καντάδες έλαβαν μέρος κυρίως προπολεμικά . Στην δεκαετία του '20-'30 πρπ . Περισσότερα θα βρεις εδώ . Δεν είχα ιδέα ότι είναι "είδος" μουσικής. Το είχα συνδιάσει με τραγουδάκια ερωτικού περιεχομένου.
marina1ups Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 μμμ... το "ασ'τα τα μαλλακια σου" σε αυτη την κατηγορια υπαγεται? αααααα το "ας ερχοσουν για λιγο" ειναι υπεροχο τραγουδι, εξισου παλιο, αλλα ουτε αυτο ξερω αν σου κανει... (ποσο πιο καμμενη μπορω να γινω αραγε????)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.