TheDeathCalls Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εχω δοκιμασει τα παντα.. Τι official patches, ripped versions, full iso. Ολα εχουν το ιδιο προβλημα.. Στο standard game βαζω τα pc στην (-) για ομαδα και βαζω lock teams. Μολις ξεκιναει εχουν το σκορ ομαδας ιδιο και δεν επιτιθεται το ενα στο αλλο.. Χτιζουν καστρα και δεν βαρανε τους ασχετους στρατιωτες που περνανε για παραδειγμα.. Οταν κανω quit δεν τους βγαζει σε ιδια ομαδα.. Bug me AI? Καποιο key στη registry? Εχω δοκιμασει και τα AI fixes και patches.. Οτιδηποτε υπαρχει στο google το δοκιμασα.. Αν υπαρχει καποιος που να το εφτιαξε μονος του ας μου πει πως.. Εχω XP sp3. οτι αλλη πληροφορια θελετε για το συστημα πειτε μου.. Ευχαριστω..
Tuko Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δε κατάλαβα τι θες να κάνεις. Αν θες να είναι σύμμαχοι οι civs του PC, απλά βάλτους νούμερα και δήλωσε τους ως συμμάχους ( π.χ και στους δύο team 1 )
poihths Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 γενικως to AI ειναι απαραδεκτο στο age 2 γιατι εχει πολλα δυνατα κτήρια και ο υπολογιστης σου φερνει 10 ανθρωπακια ... για να ριξει ενα καστρο... ουτε λογος για καταπέλτες ακομα και στο hardest καλυτερα να δοκιμασεις να το παιζεις online ... ειναι πολυ πιο εθιστικο σαν multiplayer
TheDeathCalls Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δε κατάλαβα τι θες να κάνεις. Αν θες να είναι σύμμαχοι οι civs του PC, απλά βάλτους νούμερα και δήλωσε τους ως συμμάχους ( π.χ και στους δύο team 1 ) Το εχω δοκιμασει και αυτο. Βαζω εμενα και ενα pc στην 1, 2 pc στην 2, 2 στην 3 και 2 στην 4. Οταν αρχιζει το παιχνιδι το PC που ειναι στην ομαδα 1 ειναι κανονικα ally με μενα και οι αλλοι 6 ειναι στην ιδια ομαδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.