Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mην αγχωνεσαι φιλε μου.

Οι παοκτσηδες,πανω απ'ολα ειναι ελληνες,το οποιο σημαινει πως οταν εχουν απενταντι τους κατι σοβαρο που μπορει να τους τιμωρησει, καθονται ησυχα...

Θυμισου τους φετινους εντος αγωνες...ουτε φτυσιμο που λεει ο λογος δεν επεσε εξω απτις κερκιδες.

Ντροπη θα μου πεις,για τα ματια του κοσμου τα κανουμε (κι εμεις και "εσεις") αλλα ειπαμε,ελληναραδες.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι παοκτσηδες,πανω απ'ολα ειναι ελληνες,το οποιο σημαινει πως οταν εχουν απενταντι τους κατι σοβαρο που μπορει να τους τιμωρησει, καθονται ησυχα...

Μάλλον δεν θυμάσαι τι έχουμε κάνει στο παρελθόν

Δημοσ.

Προφανώς. Απλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου στο κατά πόσο έχουμε εκπολιτιστεί. Γενικά όταν σε μία ομάδα όλα πάνε καλά, όλοι είναι αρνάκια (σχεδόν). Μόλις αρχίσουν τα προβλήματα, τρέχουμε στα χαρακώματα.

Δημοσ.
Προφανώς. Απλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου στο κατά πόσο έχουμε εκπολιτιστεί. Γενικά όταν σε μία ομάδα όλα πάνε καλά, όλοι είναι αρνάκια (σχεδόν). Μόλις αρχίσουν τα προβλήματα, τρέχουμε στα χαρακώματα.

Δεν ειπα ποτε πως ειμαστε αγιοι,προς θεου.

Φετος ομως στη τουμπα στα ευρωπαικα παιχνιδια,ουτε καν πλανηθηκε στον αερα η μυρωδια του πυρσου...

Το κακο ειναι οτι Α Ν θελει κανεις σοβαρευεται,γιαυτο λεω ειμαστε και θα μεινουμε δυστυχω΄ς "ελληναραδες". (φλ. παραδειγμα ελληναρα σε εθνικο δικτυο που πεταει οτι του περισσευει στο δρομο,αλλα μολςι πατησει ευρωπη (εμας δε μας βαζω μεσα) ουτε καν φτύνει εξω...

Και μια ερώτηση προς τους "μεγαλους" του χτεσινου τελικου...

Ο ολυμπιακος αραγε θα του κοπει η χορηγία που εχει με τον οπαπ? (αν δεν απατωμαι) θα τιμωρηθεί άραγε οπως πρεπει? η αεκ απτα γεγονότα θα τιμωρηθει οπως ο παοκ?

η απαντηση ειναι ,φυσικα και οχι.

Αυτά να τα βλέπουν οι φιλαθλοι/οπαδοι των υπολοιπων ομάδων,δε κλαιγομαστε σε καμμια περιπτωση,απλα αποδεικνυονται συνεχως οι διαφορετικές μεταχειρισεις των ομαδων...

Δημοσ.

Εκλεισε κι αυτο το θεμα.

Με το καλο να ανακοινωθουν, σαλπιγγιδης,μανιατης και ντουγκλαο και να παρουν ποδι βερον/αραμπατζης/σαβινι...και βλεπουμε.

Το ταμείον ειναι...μειον!

Δημοσ.

Επέστρεψε και επίσημα!

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης η ΠΑΕ, ο 28χρονος επιθετικός επιστρέφει στον «Δικέφαλο» μετά από μια τετραετία στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή επιθετικό Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την υπογραφή συμβολαίων για τα επόμενα 4 χρόνια».

Ο Σαλπιγγίδης φόρεσε για τέσσερα χρόνια την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος και σε 112 συμμετοχές πανηγύρισε 46 φορές πετυχαίνοντας γκολ. Παράλληλα την φετινή σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας με τους «πράσινους».

sport-fm.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...