Sadamiraq Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Αντε παοκαρα,πρεπει να παρουμε ολα τα ματς στην τουμπα οπωσδηποτε,στα υπολοιπα ολο και κατι θα κανουμε
VAssassin Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ωραια. Τον εχει δει κανεις ρε παιδια αυτον; Τι λεει; Παντως, ολες οι ομαδες χρειαζονται εναν μαυρο αμυντικο χαφ.
we_will_rise Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ωραια. Τον εχει δει κανεις ρε παιδια αυτον; Τι λεει; Παντως, ολες οι ομαδες χρειαζονται εναν μαυρο αμυντικο χαφ. Ε ναι, Diarra η Real ? Abubakari εμείς !!! Εγώ σπουδάζω Σέρρες και τον έχω δει πολλές φορές στο Cameo αλλά και στο Da Luz !
VAssassin Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Εγώ σπουδάζω Σέρρες και τον έχω δει πολλές φορές στο Cameo αλλά και στο Da Luz ! A, ενταξει, με επεισες για την αξια του.
Mika Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 οταν λετε Da Luz φανταζομαι δεν εννοειτε το σταδιο της Μπενφικα εεεε??
we_will_rise Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 σοβαρα τωρα απο εντυπωσεις κατι εγκυρο; Ντάξει χωρίς πλάκα, είναι ποιοτικός παίκτης... Έχει την κάθετη και κάνει πολλή βρώμικη δουλειά μέσα στο γήπεδο !
paokara Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καλός είναι,(δεν είναι και ο παικταράς που θα βγάλει μάτια, τουλάχιστον όχι ακόμα) το θεμά είναι οτι είναι μικρός και τον βλέπουνε πιο πολύ ως επένδυση για το μέλλον, συν ότι συμμετείχε στις ακαδημίες της Φέγενορντ οπότε όσο και να πείς τα βασικά τα ξέρει.
we_will_rise Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 την Κυριακή τι ώρα είναι το ματσάκι ;; Πως το βλέπετε ;
Sadamiraq Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ενοειτε οτι παμε για Ασσαρα,30000 μεσα και αλλοι τοσοι απεξω,χαμος θα γινει
we_will_rise Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ενοειτε οτι παμε για Ασσαρα,30000 μεσα και αλλοι τοσοι απεξω,χαμος θα γινει Πρώτα ο Θεός, να τον ......σουμε τον πολυμετοχικό..!! Δεν θα είμαι μέσα, όποιος θα είναι να βγάλει ένα βίντεο και για μας...! Πρόβλεψη: ΓΚΟΛ ο Muslimovic στο πρώτο ημίχρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.